Gündemde deprem gerçeği varken, benim bugun basima gelen olay ve bunu sordugum icin utaniyorum? sormasamda günlerce düşünürdüm?

Arkadaslar 1 saat öncede sordum ama kelime hatası yaptığım için tekrar sormak istedim. Haberleri izliyodum. erkek arkadaşım arayinca uyuz oldum. Erkek arkadaşımla 1 aydır ilişki içindeyim. Çalıştığı yerdeki bazi kizlardan onu kıskandığımı söyledim. Kıskançlık yaptım kavga ettik telefonda. Iste beni gidip niye soruyosun o kıza dedi, dedim kotu bisey sormadım, sadece hala kizlarla samimisin diye sormustum dedim. kizda gelip bunu sanami söyledi dedim. oda sinirliydi. Ben gittim kiza, ece sacma saçma şeyler mi sordu dedim dedi. boyle diyerek beni degersizlestirdigini farkindamisin dedim. gidip kiza sorabilrsin ama, ne sordu dersin geçersin dedim. sense benim icin, sacma sacma şeyler mi sordu demissin. bunu diyerek beni önemsizlestirmissin dedim. Sinirlendi bi kelime soyledi. canım falan degil ama bayagi argoydu. Bi dinle dedi. Dedim sen ne biçim konusuyosun. insan sinirli olabilir ana bu nasıl Bi kelimedir dedim. kapattim. o herkesle öyle konuşuyormuş bilmemne. Bıraktım bugün çocuğu. Kafam allak bullak gundem yüzünden bide bu çocuğun kırgınlığım anlamak yerine sen haklısın sen haklısın kafanda kuruyorsun diyip beni ekarte etmesi çok can sıkıcı. Ayrıldım. siz olsanız?

Gündemde deprem gerçeği varken, benim bugun basima gelen olay ve bunu sordugum icin utaniyorum? sormasamda günlerce düşünürdüm?