Selam birkaç aydır bi ilişkim var. Karşımdaki melek gibi çok değerli iyi biri zaten herkes seviyor onu o da beni sevdi ve birlikteyiz mutluyuz birbirimize iyi geliyor. Ama ben çok vericiyim. Bir yandan bu beni mutlu ediyor onu sevdiğim için verici olmak istiyorum ama bir yandan da diyorum çok fazla oldu ve bu da diğerleri gibi beni kullanıp sonra böyle bırakacak ve ben de pişman olacağım yaptıklarımdan. Ondan kendimi tutup artık yapmamam lazım. Çünkü böyle beni sevsin diye çok çabalıyor ve şey yapıyormuşum gibi hissediyorum ve bu beni bence ezik yapıyor ama ezik değilim ya da o bunu süistimal etmedi hiç ama bilmiyorum kafam karışık. Ya da insan aşıkken böyle olması normal mi.
Güncellemeler
+1 yıl
Abi ilişki dediğim arkadaşlık.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eski ilişkilerinden dolayı temkinli olman çok doğal ama önemli olan bunu aşabilmen tabi erkek arkadaşınında bu konuda destek olması gerekiyor sen iyi misin konuşmaya ihtiyacın var mı
Evet konuşmak isterim müsaitsen burdan.
Musaitim vaktim de var
Ya biliyor aslında önceki ilişkilerde de böyle sevgimin kullanıldığını ve karşılığını alamadığımı söylemiştim. Biliyor. O da aslında benzer gibi. İkimiz de seven ama genelde süistimal edilmiş hassas kişileriz.
Hani ondan birbirimize özen gösterip seviyoruz şu an hani onun bana karşı hiç kötü süistimal eden ilgisiz kırıcı bi şeyi olmadı aylardır zaten.
Kaç aydır birliktesiniz ve ne zamandır tanıyorsun arkadaşı
Ben de normalde temkinli ve kontrollüyümdür öyle çok vermem ama ona da aslında temkinliyim ama bir yandan da rahatım çünkü güveniyorum çünkü asla süistimal edecek biri değil. Çok iyi biri görüyorum yani herkese tavrını. Geçen kafede dilenci geldi yanımıza direk çikolata filan aldı.
Ya bir yıldır tanıyorum. Eylül den beri mesajlaşıyorduk hergün. Ocak başında da buluştuk işte. Birkaç kez buluştuk daha. Ama çok iyi biri. Bu arada sevgili değiliz ve kadın ya. Arkadaşız. Yakın arkadaşız yani ilişki derken. Kızıyla da tanıştım mesela çok minnoş ve çok iyi bi anne.
Dün benim 3 yıllık bi yakın arkadaşlığım bitti mesela. O da kızdı ve çok iyi hassas özenli biriydi. Hani bana açıkça bir kötülüğü olmadı asla bir ihaneti yalanı ya da kullanması ama zamanla özensiz ilgisiz ve odun oldu ben de tek taraflı çabalamaktan yoruldum ve bitirdim.
Özür dilerim ama konuşmayı özelden devam ettirebilir miyiz aşağıya iğrenç yorumlar gelebilir çünkü
Hayır ya kimse yok yaz işte yazacaksan
Şimdi eşcinsel bir ilişki demi bu yanlış yorumlamadım
Hayır arkadaşız ya. Cinsel bi şey yok.
Cinsel olarak sormadım duygusal olarak sordum
Duygusal birbirimizi seviyoruz da bu eşcinsel ilişki demek değil yani arkadaşlar da dostlar de sever sonuçta.
Cinsellik konusuna hiç girmedim beni ilgilendirmez o kısmı konumuz da değil bu şu an
Tamam neyse abi soru sorup duracak mısın yoksa yorum yapacak mısın ne alakasız şeyler ya
İçim bayıldı valla senden
Sen uzatıyorsun sürekli. Neyse arkadaşına güveniyorsun zaten tek problem içindeki korku onu da şöyle yapabiliriz tedbiri elden bırakmadan ver vermek istediklerini en azından sana karşı yanlış bir şey yaparsa çok incinmemis olursun
Aynen öyle yapıyorum şu an. Zaten hani bana zarar verecek ya da beni zor duruma sokacak bi şey yapmam. Sadece hani genel piyasa ve ilişkiler kötü ve çok hayalkırıklığına uğradım ya ondan bi korku var.
Ama bir yandan bu korkunun da şu an güzel giden sorunsuz bir ilişkiyi kötüleştirmesini istemem de. Çünkü cidden çok güvenilir iyi biri yani hiç böyle birini tanımamıştım çok dürüst ve iyi.
Zaten öyle olmasa böyle sevip verici olmazdım yani sonuçta bin tane insan tanıdım. Aramızda çok özel güçlü bir bağ var. Çok ortak yönümüz var ve birbirinizi anlıyor iyi geliyoruz. Yakın arkadaşım bile şaşırıyor.
Y işte insanlar o kadar iyi rol yapıyorlar ki tanımak imkansız hale geliyor çıkarları ters düşüp gerçek yüzünü gösterene kadar anlamıyorsun hiçbir şeyi o yüzden hayatına aldığın insanlara gerektiği kadar güven. Ben daha fazla baymayayım seni iyi geceler
Yok ya konuşuyoruz dur.
Yani evet çıkar da var tabii haklısın. Sonuçta şu an ben onun çok işine yarıyorum yani. Baktığında bedavaya yardım ediyorum arkadaşlık adı altında. Normalde mesela benden rica ettiklerini ben sevip içten yapmasam para ödeyerek yaptıracak ondan tabii hoşuma gidiyor yani. Ondan ben de işte biraz rahatsız oldum çünkü ben onu sevip işine yardım ediyorum ve o da bedavaya bunu kullanıp keyfine bakıp beni seviyor. Yani aslında beni değil de onu sevmemi seviyor.
Korkunuzun kontrolünü elinize alın o zaman dojazını siz ayarlayın böylelikle daha sağlıklı bir ilişkiniz olur zaten ilişkilerde duyguları tamamen serbestt bırakmak bence ilişkilere zarar veriyor
Ondan bilmiyorum kafam karışık aslında çünkü doğru bi sevgi şekli değil sanki. Ben resmen bedavaya ona kölelik yapıyorum o da mutlu bundan gibi.
Soru sorabilir miyim tekrardan daha sağlıklı yorum yapmak yapmak için soruyorum bu arada
Mesela geçen hafta iki kere görüştük ve bana fazla ve yoğun geldi ondan ben 2 hafta sonra görüşmek istedim bir dahakinde hani. Ondan kontrol ediyorum aslında.
Sor
Ne gibi şeyler yapıyorsunuz açmanız mümkün mü?
Yani sizi nasıl kullanıyor?
Ya işine destek oluyorum fikir olarak bu kadar.
Hani destek moral şu bu
Aynı şekilde o arkadaş da size destek oluyor mu peki sizi dinliyor mu
Yani daha öyle büyük bi derdimi anlatıp hani bi yardım destek istemedim. Hani ufak anlatıyorum kendimi sorunca o da yorum yapıyor ama öyle herhangi bir yardım destek olmadı şuana kadar sadece dinleyip kısa yorum yaptı.
Anladım. Çok kaptırma o zaman kendini karşı taraf senin kadar yoğun değil gibi
Yoğun ama bana bağlı baya seviyor. Geçen iş teklifi aldığımı söyledim buluştuğumuzda acayip korktu taşınıcam diye ya da iki hafta sonra buluşalım diyince üzüldü işim var diye. Daha önce buluşmak istiyordu.
Ya şöyle bir şey var siz ona çok şey veriyorsunuz şu an sizi mi yoksa sizin verdiklerinizi mi bırakmak istemiyor bunu tam olarak bilemeyiz
Evet doğru. Ne yapayım o zaman vermeyi mi keseyim. Ama bu vermek beni mutlu eden bi şeydi. Yani sonuçta içimden geldiği için.
Vermeyi kesme ama istersen azalt tepkisini görmek için en azından içindeki sesi susturmus olursun
Evet haklısın ben de öyle düşündüm. Zaten önce görüşmek için çok istekli ve fedakardım artık değilim mesela başka şeyleri öncelik yaptım hani.
Doğru olanı yapmışsın böyle yapmazsan zaten neler olduğunu önceki ilişkilerinden biliyorsun bunun farkına varıp buna göre hareket etmende çok iyi bir şey
Aynen ya yok ben gayet zeki ve mantıklı biriyim kimseye kendimi kullandırtmadım ve kullandırmadım. İnsaların çoğu zaten kullanmaya meğilli hep biliyorum görüyorum. Ben izin versem de benim sınırlarıma saygı duymayan çok insan vardı. Sınırlar bence çok önemli. Sonuçta o da bana sınır koyuyor bazen e ben de koyarım yani. Birbirini zorlayıp fedakarlık istemek bence sağlıksız.
Hani zaten hızlı ve çabuk yaşanınca ateş gibi hemen küle dönüyor. Ondan yavaş temkinli gitmek en iyisi bence.
Bü de ben laf olsun diye hergün görüşmeye karşıyım yani. Hani bence az ama kaliteli görüşülmeli ki kıymeti olsun yoksa insan sıkılıyor.
Ya açık konuşmak gerekirse sen baya kendini geliştirmiş zeki birisin hata yapacağını pek düşünmüyorum sadece kafan karışmış
Aynen öyle biriyim zaten nerden anladın. Evet hiç hata yapmadım ve bu saatten sonra da yapmam yaşım 28 ve çok olgunum. O da zaten asla kötü biri değil çok net eminim bundan herkes de söylüyor. Daha önce toksik ilişkilerim oldu ve o zaman çevrem de uyarmıştı zaten. Çevre uyarır zaten tehlike olsa ben de hissederim yani böyle huzurlu güvenli mutlu hissetmem. Ayrıca şöyle bi şey var bu kişi bana çok destek oluyor yeteneklerimi geliştirmemde. Mesela ben yazı yazıyordum ama kimse okumuyor önemsemiyordu ilk o önemsedi ve bana cesaret verdi yazmam için ve hergün daha iyi olup hayranım artıyor.
Kafam niye karışıyor ama anlamıyorum. Benim bağlanma stilim kaçıngan yani korkuyorum birilerini kapılıp kontrolü kaybetmekten.
Bak bence mükemmel bir düşünce tarzın var. Bu kaygıların konusunda da emin ol birşeyler hissetmesen kaygılanmazsın bilinç altı karşındaki insanın davranışlarını iyi analiz eder o yüzden kaygılarına güven
Yani kullanılıcam mı diyorsun.
1-2 beni şüphe ettiren davranışı oldu ama bunlar kötü şeyler değildi aslında ve belki diğer buluşmalarda yapacak hemen yargılamamak lazım.
Kullanılabilirsin dikkatli ol diyorum şu hayatta bildiğim bir şey aklımda biri hakkında bir soru işareti oluşuyorsa her zaman haklı çıkıyorum bu konuda hiç tanımadım
Dediğim gibi şu an bi zararım yok yani cebimden para vermiyorum sonuçta.
Ben kendi adıma insanları çok çabuk tanıyan biriyim ondan da olabilir bilmiyorum ama sezgilerime çok güvenirim ikiki ilişkilerimde
Doğru evet ben de öyle hep haklı çıkarım. Aynen bu nedenle ilgi alakamı azaltacağım.
Ben de çabuk tanırım. Genelde bir buluşma bile yeter.
Para değil ki mevzu sadece maddiyat sağlanarak kullanılmaz insanlar
Bu kişinin kusurları var ama kötü biri değil. Ondan devam ediyorum.
Evet doğru duygusal da. Duygusal ebet kullanılabilirim çünkü seviyor değer veriyorum biraz azaltmam lazım. Çünkü hak etmesi lazım.
KS de sizin gibi zeki insanlara pek rastlanmıyor sevindim açıkçası böyle zeki ve sağlıklı düşünen birinin gördüğüme
Kesinlikle öyle haketmesi lazım aldığı kadar vermesi de gerekiyor ki sağlıklı bir ilişkiniz olsun
Mesela erkeklerle ilişkilerimde hep kullanıldım. Hep sevgim iyi niyetim vericiliğimmsüistimal edildi nefret ediyorum bundan.
Aynen aldığı kadar vermesi lazım ama şu an daha çok alıyor çünkü ben öyle alıştırdım ama artık vermeyeceğim.
Erkekler mevzusuna hiç girme ya sadece kendi istekleri için hareket ediyorlar genelde
Ama ona söz vermiştim başarısı nedeni ile yemek ısmarlayacağıma ondan artık diğer buluşma mecbur ısmarlarım. Gerçi baktığında çoğu insan bana bin tane söz verdi tutmadı ama sözüm benim şerefimdir. Ben tutmazsam kötü hissediyorum.
Dengeyi iyi sağlaman lazım ilişki tamamen senin kontrolünde olsun
Aynen erkekler öyle abi tek dertleri çükleri ve konforları. Hani çok benciller. Kadının duygusu dünyası özel hayatı gram umrunda değil hiçbirinin benim kendim ve çevremden gördüğüm.
Evet işte ondan kendimi geri çekeceğim
Sen sana yakışanı yap diğer insanların yaptığını yapma bir farkın kalmaz
Aynen ben her zaman sözümü dururum sadık ve dürüst bi insanım. Karşındakine göre değişmiyor bu. Hep böyleyim. Beni hal etmeyenleri de zaten ağızlarına edip siliyorum. Onlar kaybediyor. Kimseye kendimi kullandırmam. İyi niyetle yaklaşırım ama baktım değmezse hiç acımadan silerim. Zaten eski dost ex hiçbiri beni unutamıyor biliyor musun. Aylar yıllar geçse de hep yazıyorlar işte bana yaşattıkların için çok teşekkür ederim seni çok özlüyorum vs vs. Ama geçti bolu pazarı. Elindeyken değerini bileceksin.
Ben yakın ilişki yaşadığım herkese çok özenli güzel davranır severim ama insanlar öyle değil genelde. Cepte görüp değersiz özensiz ve bencil oluyor ama kaybedince kıymet veriyor. Ben de bıkıyorum o adilikten. Ben kimseye yanındayken beni sev değer ver demek zorunda değilim. İğrenç bence. Bunu dedirtiyorsa zaten yanlıştır.
Ama bu kişi çok özenli. Her mesajıma anında cevap verir hergün yoğun olsa da yazar ya da her yazıma över destek verir. Ya da böyle beni gerçekten dinler. Ya da böyle bi şeyler ısmarlar. Ya da ailesi ve arkadaşları ile beni tanıştırdı bana çok değer verdiğini gösteriyor yani.
Ya da geçen kar yağmıştı ya dedi eve gidince yaz mutlaka sonra eve geldim bi baktım kalpli mesajlar atmış. Gittin mi yollar açık mı filan. Bunlar sevgi ve değerdir. Bunları yapan insan kullanmaz.
Kullanan insan öküz umursamaz bencil cimri ve ayı olur. Sadece ister sana değer vermez ve umursamaz bence.
Kesinlikle öyle. Peki ne yapmayı düşünüyorsun
Bunları yapıp kullanan insan çok gördüm
Abi işte mesafe koyucam eskisi kadar vermeyeceğim artık çünkü içimden gelmiyor doydum
Zaten bana bağlandı ve çok seviyor. O uğraşsın biraz ben yeni insanlar tanıyorum şu an başkaları ile sohbet edip buluşacağım.
Hani kafam dağılsın tek odağım ve önceliğim o olmasın ki vazgeçilmez olduğunu düşünmesin.
Ben herkese hep her * gidebilirim imajı veririm zaten bağlanmam öyle.
Çok sevsem bile gidebilirim doğru davranmazsa
Yani yanlış davranmaması yetmiyor. Ekstra doğru şeyler de yapmadı da gerekiyor. O yoksa da olmaz.
O zaman yapman gereken şey kendine hobi edinmen
Var zaten hobim ve yapıyorum
Bunu ilişki sürekli aklına gelmesin kafan dağılsın diye söyledim
Evet öyle yapıyorum zaten. Öf annemden nefret ediyorum ta birlikte yaşıyoruz ruh hastası mental hasta bi kadın her şeye takıyor takip edip dinleyip gözetleyip laf sokuyoe insanın huzurunu kaçırıyor. Ekonomi de bok gibi ondan kiraya çıkamıyorum.
Ekonomik özgürlüğüm yoksa eğer mecburen katlanmak zorundasın sanırım sabah sabah seni sinir edecek bir şey yaptı
Evet her sabah sinir eder. Çok canım bi kadın. Ekonomik özgürlüğüm nasıl olsun ki şu ekonomide? Tek maaşla nasıl yaşayacaksın yani
Bok ettiler ülkeyi ondan işsiz parasız bok gibi kaldık tüm gençler olarak.
O kadar haklısın ki bu konuda... şu seçim geçsin inşallah ülke biraz daha iyi olacak ama önce şunlardan kurtulalım ya küfür de edemiyorum mk
Bu siyaset konusuna girmesek olur mu ağzımı tutamıyorum başıma bir kere iş aldım bir daha almak istemiyorum
Tamam aynen ben de çok dolu ve sinirliyim lanet olsun ya doğduğumdan beri bu mallar var abi. Tüm hayatımın içine ettiler. 3 kuşağı harcadı şerefsizler. O kadar okuduk ettik bok gibi ortada kaldık. Allah belalarını versin.
Hayır yani seçimde gitseler bile ülke toparlanana kadar ne bok olacak. şu an işe girsen tüm işler kölelik. Üç kuruş asgariye köpek gibi seni çalıştırıyorlar yani ondan çalışmak da istemiyorum. Daha çok yorucu ve masraflı yani bence.
Şu an rahatça küfür edemediğim için kafayı yiyorum biliyor musun lütfen kapatalım ya bu konuyu
Bi de kadın olmak iyice zor. Ülkede erkek yok lan hepsi pislik. Allah’ın mal penisleri geziyor sokakta hepsi işe yaramaz abazan aç böcekler.
Özelden yazar mısın sonra yine engellersin ve beni
Ülke her anlamda bok gibi arkadaş bile bulamıyorsun herkes cahil parasız depresyonda hasta