1 ay önce ayrılan kız arkadaşım geri döndü ne yapmalıyım?

öncelikle burayı okumaya başlamadan ilk yazdığım soruyu okuyun lütfen. kız arkadaşım o olaydan sonra benden ayrıldı ve 3 haftanın ardından gecenin bir vakti beni aradı. biraz sohbet ettik gündelik hayattan, sonrasında beni neden aradın dedim sesini duymak istedim dedi. geçerli bir sebep söyle dedim düşünmeni istiyorum gibisinden sözler söyledi. şu anda benim durumum iyiden iyiye gidiyor yavaş yavaş alışıyorum bu sürece. unutamıyorum fakat uyuşuyorum. uzun lafın kısası kız pişman. ne yapmam gerektiğini tekrar sevgili olsam mı düşüncesindeyim inanın ki hiçbir şey bilmiyorum. şu anda yaşadığım hayattan memnunum ama onu da hala seviyorum o da beni sevdiğini söylüyor. onu yüzüstü bırakmaya içim el vermiyor. severek ayrıldık ama tekrar sevgili olduktan sonra 3-4 ay her şey bebek gibi sonrasında işler tekrar sarpa sarar mı? göremiyorum önümü hiçbir şekilde. bana bir akıl verin çıkmaz sokaktayım. yazdıklarımı ben bile anlamıyorum o derece kafam karışık. ne diyo bu çocuk diyebilirsiniz fakat az da olsa bir akıl vermenizi istiyorum sizlerden.

1 ay önce ayrılan kız arkadaşım geri döndü ne yapmalıyım?