Kendisinden 5 ay once ayrildik ve instagramda baskasiyla sarmas dolas fotografini gordum ve cok uzuldum. Kahroldum adeta.
Nasil gececek bu kotu durum?
Siz gordugunzude nasil gecti nasil ustesinden geldiniz bu durumun?
Kendisinden 5 ay once ayrildik ve instagramda baskasiyla sarmas dolas fotografini gordum ve cok uzuldum. Kahroldum adeta.
Nasil gececek bu kotu durum?
Siz gordugunzude nasil gecti nasil ustesinden geldiniz bu durumun?
Görsem eğer bir şey hissediyorsam tabi üzülürdüm, ancak duygularım geçtiyse mutlu olmasını isterim. Kahrolma durumun da geçmeyecek, geçmez de ama acı bir kabulleniş başlayacak.
Ben illa ki bir gun donecek diye bekliyordum ama.. evlilik hayallerimiz vardi cok guzeldik biz
Biz sevgili bile değildik, 2020-21 yılında gelgitli bir sekilde flörttük sonra bağımız koptu. Su an sevgilisi var ama ne zaman fotograflarını gorsem icim gidiyor. Bu biz olabilirdik diyorum. Simdi ne desem seni tatmin etmez unutmalısın desem kolay mı öyle hemen unutmak? Ben de yaşadım biliyorum çok zor. Ben genelde onun kötü özelliklerini düşünüp zaten çok kötü biriydi birlikte olamazdık diyip kendimi avuturum, belki biraz yatıştırırım kendimi.
Cok uzgunum
:(
Cevap
2Cevap
Ohoooo ben düğün fotoğraflarını gördüm zamanla geçiyo merak etme
Cok koyar
Ama onsuz evlilik yapamam onu istiyorum
Ama cok seviyorum onu
Çok kolay var Her yerden engelle görme takip etmekten vazgeç ve yeni birisini bulacaksım canım.. kendine güzel bakacaksın güzel misin peki
Hangi birine üzülelim ya mutlu olsun napim
Umrumda olsa eski sevgili olmazdı.
Eğer ondan vazgeçtiysem hayir
Ben vazgecememis miyim
Onceligin kendin ol o hayatina devam ediyo sende öyle yap
Ama cok ozluyorum onu. Ondan baskasini sevemiyorum o olsun istiyorum hep
Kaç zaman birlikteydiniz
3 sene
O 3 seneyi silip atiysa inan bı kadin için zor olcak ama izi bile kalmaz isterse bı kadin herşeyi yapabilir
Nasil unuttu beni nasil aklina gelmiyorum nasil baskasina gitti
İşte en kötüsude bu biz kizlar olarak herzaman düşünürüz işte ondan nefret etmeb için bı sebep başkasına giti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?