Yaşıtlarımın çocuğu oldu ben daha sevgili bile edinemedim. Eskiden hiç kafama takılmazdı bu tür şeyler şimdi aklımdan çıkmıyor mevzu.😔😔😔
1 ay
26 yaşındayım evlenemedim geç mi kaldım?

Geç kalmadın herkesin bir nasibi var sonuçta. 29 yaşında bir öğretmenle tanışmıştım her şey iyiye giderken onun atanma ihtimali ve benim de onun gideceği yere gidemeyecek olmam herşeyi bitirmemize sebep oldu. Kız kendisini çok iyi yetiştirmiş çok güzel ve karakterli birisiydi ama olmadı işte.
Acele etmeyin doğru insanı bekleyin... evlilik zor bir sorumluluk hayat arkadaşı olacağınız insanı iyi tanıyın... acele etmeyin ki mutsuz bir evlilik yaşamayasiniz.. Allah karşınıza İnşAllah hayırlı bir kişi çıkarsın duasıyla..🙏🏻☺️
Amin
Cevap
19Cevap
Geç değil ama inan kimin kimle evlendiği nezaman evlendiği ilgi alanım değil benim ilgi alanlarım kendi hayatımın çevresinde sınırlı
Geç kalmış sayılmazsın erken evlenmekten çok daha iyidir.
Gerçekten niyeti evlilik olan ciddi düşünen biriysen konuşmak isterim yaşım 28 bu arada.
En azından seni boşaltacak bir sevgilin var mi
Gençken bir egoist tavırlar bulunmaz hint kumaşı sanmalar yaşlanınca hepsi senin gibi oluyor neymiş ne ekersen onu bicersin sürün acımam
Ben 28 yaşındayım bekarım nasibimi arıyorum seni tanımak isterim bu niyetle ne dersiniz
bende geç kaldım. gel evlenelim
sen neden evlenmedin mesela karşıdakinde ne arıyorsun spesifik olarak?
Geç kalmadın daha çok zamanın var
Evde kaldık yaşıtım evde kaldık
Hiç bir şey için geç değilsin
Hayır
Evlilik mi istiyorsun
26 yaşında hiç sevgili mi 😳
Nasip takma kendine bak
Geç değil
Son dönemlerindesin artık
Geç değil ama erken de değil
Hemen evlenmen lazım
Yokk