🤔 Ondan ayrılıyor yeni sevgili yapıyor Im in love diyor
Kim senin love bir dur artık sakin ol...
🤔 Ondan ayrılıyor yeni sevgili yapıyor Im in love diyor
Kim senin love bir dur artık sakin ol...
ben -sadece bunun yüzünden olmamakla birlikte- bu mesele yüzünden hiiiç sevgili yapmadım. Flört bile diyemeyecek aşamadan döndüğüm oldu sadece. Tek atımlık kurşun gibi bekliyorum. Her insan bir ağırlık yapmıyor mu yani? Nasıl dayanılır?
Her yıl sevgili değiştirebilir mi bir insan 🤯🤯
Bu nasıl mümkün ya cidden inanılmaz.
Ya tamam mesela bende hoşlanıyorum falan ama önüme gelenle sevgili olmuyorum
Kalpleri nasıl çarpıyorsa artık..
Ben bunu biraz organik iç güdülerine bağlıyorum. Sevme ve sevilme ihtiyaçları karşısında iradeleri güçlü kalamayınca önüne gelen ilk insana yelkenleri indiriveriyorlar. Ama eninde sonunda bu heves son bulunca aslında iki uyumsuz insanın birlikteliği olduğu açığa çıkıyor falan filan işte.. Yani sorun ihtiyaçlar hiyerarşisi ile ilgili
Hahah çok haklısın
Duygusal boşluk ve hepimiz zaman zaman düşüyoruz
Dediğiniz gibi yelken indirme olayı var iletişimde varsa sevgililiğe dönüyor olay
Hani arkadaşlığı geçtim sevgili gözüyle bakıyorlar zaten
Aslında anlıyorum bunu ama duygusal boşluk insanı kontrol ettiğinde aşk yanlış kalplerde aşk sanılarak harcanıyor halbuki gerçekten sevmiyorlar bile belki
Ama nasıl bir boşluksa o kişiyle doldurmaya çalışıyorlar
Genelde de bitiyor zaten
Ve doğru insan karşılarına çıkana kadar üstlerinden tır geçmiş kadar yorulmuş ve usanmış olacaklar
Ama neyse ya onlar bir şekilde kalplerini attırır
Başka ınsanlarda harcanmış olarak
Senin böyle düşünmen ne güzel. dürüst olmam gerekirse ben de duygusal boşluktayken aşırı zorlanıyorum hani gerçekten birini istiyorum. zor oluyor çok zor
Bu yüzden o kişileri düşündüğümde böyle şeyler yaşanabiliyor görüyorum ama asla anlayamadığım o kadar sıklıkla sevgili değiştiriyor da bir ayrılık dönemini falan atlatmayı beklese bari daha o geçmeden öbürünü unutmadan yenilerine nasıl sevgi duyup durulabilir ki :/ ya kendilerini kandırıyorlar ya da sevmek ve sevilmek isteği o kadar fazla ki muhabbet yolundaysa karşıdan sinyal alınıyorsa bir anda sevgili olunuyor 😭
Gerçekten korkunç
🤯🤯🤯
Bu şekilde hissetmek son derece normal aslında. Karnımız açken burnumuza güzel bir yemek kokusu geldiğinde nasıl canımız çekiyorsa, sosyal medyada veya dışarıda mutlu görünen çiftlerle karşılaşınca da aynı şekilde canımız çekebiliyor. Nihayetinde "herkes yanlız kendi buzdan şatosunda, biri gelip duvarları eritsin ister." Kaygı nedeni olan asıl şey; yanlış birine gardını indirmek. İnsan, bir yastığa bile sevgi verebilir, hatta bundan kısmen tatmin bile olur. Ama yastık asla sevginin karşılığını veremez. Birbirirlerini sevdiklerini zannederken aslında sadece kısmen tatmin oluyorlar. Yani birbirilerini cansız birer varlık yerine mi koyuyorlar? Hiç böyle düşünmemiştim. Herneyse, hakkımızda hayırlısını dilemekten başka elimizden ne gelebilir ki?
Bilemiyorum aslında düşündükçe kafa karıştırıcı hale geliyor
Gerçekten olması gereken kişiyle olmak kulağa güzel geliyor ama belki de böyle biri asla karşımıza çıkmayacak. Ben nedense çıkacak gibi geldiği için bu düşünceye güvenip bekliyorum gibi sadece. hani bu tamamen bir kurgu böyle biri belki karşıma asla çıkmayacak. Ben istiyorum diye çıkması gerekmez. O zaman birileriyle gönül eğlendirip yorulmakta o derece anlamsız ama o mu "?" İle ilerlemek daha yanlış oluyor çünkü olmayan insanları o sanıyoruz. belki hayatlarımızda o diye biri yok ve olmayacak. bu durum da neyi bekleyebiliriz ki? Yalniz hisseden buna son verip biriyle sevgili olduğunda anlıyorum ama benlik asla olmuyor kafamda çünkü nasıl tahammül edilebilir ki herhangi birine sevgili gözüyle bakıp? Her türlü boşluğa düşeceğim ama benim net olarak benimsemediğim biriyle mutlu olmam, benim için imkansız yine de ben de istiyorum evet.🤯 bazen herhangi biri bile olsa sadece konuşmakta dahi ihtiyaç oluyor ama bu kadarla bitiyor. birini istemek çok büyük bir zayıflık bence buna ihtiyaç duymak bir güç değil kesinlikle. yine de daha zoru biteceğinden emin olduğum bir ilişkiye başlamak olur. Her zaman bitme ihtimali vardır ama baştan şüpheli ve entrikalı bir ilişki sadece sürelik olacak bariz. bu yalnızlıktan daha zor çünkü değmeyen birine bile üzülmek gerekecek.
😀😀😀görüşleriniz güzeldi teşekkür ederim
Ben de bu görüşün altındaki sohbetten keyif duydum
Hem saygılı görüşlere sahipsiniz, hem de kendinizi güzel ifade ediyorsunuz 🙏🏻🙏🏻
Ne kadar çok görüş demiş oldummm
Tek bir çözüme indiremedik konu ilişkiler olunca bu imkansız gibi zaten ve herkesin ilişkilere bakışı da farklı.
Cevap
3Cevap
aşık olmuyordur ama seviyodur sevgili sonuçta dkdjf
Ne sevmesi gönül eglenriyo
Severek
O sevgi değil sadece gönül eglendirme
Seviyor gibi görünüyorlar
Kandırmak için o halbuki değil
Hayır sevgi böyle bir şey değil
Aşık gibi davranıyorlar ama sevgililerine
Demek ki böyle zevk alıyor
yoo ne sevgisi