• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

İnsan her aşık olduğu kişiyi sever mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Aşkın geçici, sevginin kalıcı bir duygu olduğunu düşünerek yorum yapın

Sevgi Soruları Aşk Soruları Yorum Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bu yaşadığın şeyler tamamen stressel problemler, ben de hayatımın en zor doneminde böyle düşündüğümü zannettim ama artık gerçeğin ne olduğuna tamamen eminim...

Zihinsel olarak güçlendikçe, duygusal zekami da tamamladıktan sonra şunu farkettim ki gerçekte insanlar bireysel problemlerinden kaçış zamanlarında rastladığı durumlara aşk demeye çok daha endeksli ve bu rasyonel değil; aslında çok daha basit ve arkadaşlık/evrimsel dürtüler kadar basit bir duygu ve bu yüzden birçok durumda bağlantının aşırı nadir olduğunu, olan örneklerde de son derece minimalist olduğunu gördüm. Bu yüzden yüksek ihtimalle hayır inanılmaz derecede yakın beklentiler olması lazım

1
    46 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bence de

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kendi duygusal yönetiminizi geliştirmeye çalışın siz de gerçeği goreceksiniz ama bu gerçeğin sindirilebilmesinin ücreti de bireysel potansiyelini gerceklestirmektir

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok doğru

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Mantıklı bir yorum

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Duygu yönetimi ve kişisel gelişim sağlam olduğunda yaşanan duygular ve sevginin de daha sağlıklı ve daha kalıcı olduğunu düşünüyorum

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet öyle zaten çevrene bakarsan potansiyelini gerceklestirmis (kaliteli insanlar kolay paracilar değil) çok daha mutlu ve bunun sebebi tek başına paradan çok daha fazlası. Akademik ve pozitif tarafınızı kucaklayin bu her zaman yaşanan şeyleri stres yaşamadan ve mutlu olarak analiz etmenizi saglar. Bunu söylemesi basit fakat uygulaması büyük disiplin ister pes etmeyin

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Pozitif taraf konusunda haklısın ama sadece akademik gözüyle bakmak da hayatı kaçirmamıza sebep olur

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hayır tam tersine hayatı yakalamamizi sağlar... Bakın ben senelerdir ileri düzey kaygı tedavisi görüyorum ve doktoruma, en yakın arkadaşıma o kadar borçluyum ve o kadar çok şey öğrendim ki onlardan haddi hesabi yok... İlk ogrendigim şey ise minimalist yaklaşmak ve duyguları abartmamak. En basit şekliyle kendinize

bu olayı bırakamıyorum
      Neden
      Bilmemme bilmemme oldu
      Bunun size etkisi nedir

Şeklinde sorularla ilerlediğinizde varacaginiz yerin cevabı olmayacak çünkü bu bilişsel davranışçı terapinin en basit halidir

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Gerçek huzur, mutluluk ve kişinin ne istediği aslında potansiyelini gerçekleştirmesi, doğa, keşfetme, sanat gibi şeylerde saklı ki zaten İngiltere, İtalya gibi ülkelere bakin; adamlar bu yaşam tarzini öyle iyi yansıtıyor ki ilişkilerden tutun hayata kadar her şey oldukça sade ve tatmin edici

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Girişimcilik, doğa, huzur, sanat, spor, akademik hayat gerçekler bunlar ve bunları uygulayinca ikili ilişkiler sadece ekstra bir parça haline gelir o yüzden kendin istemezsin çünkü ihtiyacın çok azalır veya kalmaz

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Moslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisi diye bir şey var hiç baktınız mı

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben duyguları abartmaktan bahsetmedim. Tabiki abartmamak, her şeyi dozunda yaşamak lazım. Benim söylediğim şey her şey planlı ve motomot gitmez. Bunu demeye çalışıyorum. Her şeyi kontrol edemeyiz.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisini de biliyorum, psikoloji eğitimi de aldım. Bilgim var yani. Her ne olursa olsun insan psikolojisine uzun süreli yalnızlığın iyi gelmediğini de bilgilerime dayanarak çok net bir şekilde söyleyebilirim. Evet spor, doğa, sanat gibi şeyler insana iyi gelir ama bu ikili ilişkiler ve duygusal ihtiyacın varlığını ortadan kaldırmaz. Hepsinin yeri ayrıdır. İnsan psikolojisi yalnızlığa uygun değildir. Sosyalleşmek, sevdigi insanların yanında olması insana iyi gelir her zaman

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet fakat bunun değeri ve nasıl tezahür ettiği yine kişiye özel, fakat zaten sanat, spor, doğa, girişimcilik, akademik yaşam gibi şeyler kişiye olaganustu kalitede dostluklar ve sosyal interaksiyon sağlar. Bu durumda ömür boyu devamlılık gibi sözler yerine insan psikolojisi ile tamamen ortusecek tabusuz ve doğal akış üzerine kurulu; iki bireyin de hem duygusal, hem de entelektüel olarak geliştiği ilişkilerde evlilik vb hukuki kısıtlamaları çok guclu olan şeyler o kişi icin bir kumardir ve bu kumarı sağlıklı ve analitik bir insanın oynama ihtimali cok düşük. Zaten bundan mütevellit evlilik dışı ilişki ve mutluluk oranlari gibi şeyler gelişmiş ülkelerde çok daha yüksek ancak çapkınlık gibi durumlar görece daha düşük (benim chatgpt aracılığıyla en üst düzey yabancı makaleleri derlemesini istedigimde hatirladigim veri bu ve çok efektif bilgi isleyebilen bir modeldir) örneğin İsviçre.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kısacası gerçek sevgi ihtiyacı için anlaşmazlık veya duygu bitmesi durumunda kişiyi maddi olarakta zora sokma olasılığı olan evlilik çoğu aklı başında insana irrasyonel gelir

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Keza bunun ömür boyu olabileceğinin garantisini de veremez sadece insan doğası süreç odaklıdır, bu tarz sınırların modern dünyada oldukça mantıksız olduğu kabaatindeyim

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen bu düşüncelerle muhtemelen realist olduğunu sanıyorum ama bu durumun maddecilikten başka bir şey değil. 0 duygu, 0 maneviyat ve saf maddeci anlayışın var. Bu durum ise realizmden tamamen uzak. Hayat bu kadar düz değil emin ol. Yaşadıkça bunun farkına varacağını umuyorum

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Realist olduğunu sanıyorsun*

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

0 duygu anlayışım yok birlikte olduğum kadına veya arkadaşlarıma değer veririm fakat bu evlilik düşüneceğim veya sürekli sevebilir miyim bunun garantisini verebileceğim anlamına gelmez ve bu realistik bir yaklaşım çünkü aksi halde yalan söylemiş olurum. Duygu hissediyor olmam tüm kararlarımı duygularım çerçevesinde vereceğim anlamına gelmez

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tam tersine duyguları gelişmiş olan birisiyim ama prensiplerim ve özgür, akışa göre hareket etmek isteyen fakat insanlara karşı saygısı olan bir yapım var

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sadece bu konuda değil nü hayatta hiçbir şeyin garantisini veremezsin ama her an kolayca yüz üstü bırakıp gidecek gibi de davranmak saçmadır. Bağlanmak diye bir şey var bilir misin? Sanmıyorum.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Öyle davranmam ve bağlanma yaşayabilen birisiyim ve ilişkide olduğum süre boyunca ayrılmaya hazır şekilde başlamam; fakat hayatta geleneksel yerine tamamen insan doğasına, duygularına ve mantığa oturan güçlü bir ilişki isterim ve bu konuda oldukça seciciyim ancak geleneksel ilişki ve aile kurmak gibi şeyler yerine iliskimde özgürlüğümüzü daraltacak değil daha da genişletecek birini isterim. Örneğin ortak hedefler kurarsın, tatillere gidersin, fiziksel etkilesimde bulunup haz ve huzur yaşarsın; ancak evlilik veya tamamen süregelen bağlılık gibi şeyleri dogama aykırı buluyorum lakin çapkın birisi de değilim

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kısacası benim bagliligim bir kisiye veya bir olaya değil, beni ben yapan ve özgür hissetmemi sağlayan tüm ozelliklerime yönelik ve bunu korumak/ilerletmek için yoğun bir mücadele veriyorum. Kısacası benim için hayat well-being şeklinde ifade edilen kişinin özgürlüğü ve huzurunu oluşturan faktörlerin tamamıdır bunun değerini çok iyi anlayacağım ve karşı cinsten tamamen bağımsız bir mücadele verdim

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evlenmek geleneksel değil insan doğasında ve fıtratında olan bir şeydir. Saygı sevgi adına aile kavramının bağlayıcılığı insana güven verir. Bunun olmaması ve her an rahatça çekip gidecek durumun olması güven vermez. Sevdiğinle mutlu bir yuva kurmayı özgürlüğü kısıtlamak olarak görüyorsan değil evliliği ilişki bile yapma bence

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Aksini kanıtlar nitelikte çok güçlü bulgular ve makaleler var zira evlilik özünde toplumda geleneksel yapıdan gelen ve üremenin devamlılığını sağlarken olası sogumalarda bireylerin esneklik yetisini zorlaştıran bir mekanizma benim gözümde ki tek başıma ben de böyle düşünmüyorum; gelişmişlik, refah, güven, mutluluk ve eğitim seviyesi yuksej toplumların son 20 yıldaki non-marital relationship indexlerine bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Gelişmişlik düzeyi arttıkça insanlar daha doğal ve kendi mentallerini güçlendirecek ilişkilere yönelme ihtimalleri verilerden de gorebilecegin üzere çok daha yüksek

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çünkü senin elindeki refah, eğitim, gelişmişlik arttıkça ozgurlesirsin ve iki özgür birey daha da özgür hissettiren fakat baglilikta olan ilişki oluşturur

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Dini kismina gelirsek dinlere inanmıyorum tek referans kaynağım pozitif bilimler ve toplumdur

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tek referansın pozitif bilimler demek... öyleyse yazılan birçok makalenin ve güya çalışma adı altında sunulan ama çalışma bile olmayan bir çok uydurmanın hile ve hurdayla bilimsel çalışma olarak sunulduğundan haberinin olmaması da üzücü bir durum.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bahsettiğim çalışmalar hile hurda olarak yapılanlar değil ki yapay zeka modelinin render ettiği veri tabanları üst düzey makalelerin yayımlandığı sitelerden derleniyor o şekilde arama talebi oluşturdum... Pubmed, sciencedirect, NCBİ gibi siteleri derler bu koşullar altında ki esas alanım bu değil yapay zeka modelleri gerçek ilgi alanım ve modellerin ne kadar efektif şekilde akademik verileri derleyebileceğini biliyorum sadece kullanmasını bilmek lazım

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Karşıt araştırmalar da olabilir fakat özellikle Q1 yani top %25 quartile makaleleri getirmesi için talep oluşturdum.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ama elbette bu konuda birden fazla görüş olduğunu biliyorum o yüzden işin uzmanı değilim bu konuyu ayriyeten psikiyatristime sorarım kendisi oldukça başarılı bir akademisyen

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen akademik verileri derlemekten bahsediyorsun, ben akademik denen bir çok verinin yalan veri olduğunu söylüyorum. Sen daha dediklerimin hiçbirini anlamamışsın. Bence bir araştır. Diyeceklerim bu kadar

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Q1 makale yalnız dunyanin en iyi makalelerinin siniflandirildigi makale tipi top %25 quartile anlamına gelir ve yalan dolan makaleleri oraya almazlar, hele hele pubmed, ncbi gibi yerler son derece prestijli makale yerleri

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ancak psikiyatristime sorarım olayı merak ettim

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ahh ahh onları sınıflandıran kimler abi çoğu insan ayık değil bu konuya. Psikiatristine sorsan nolur sormasan nolur? Millet makale yazarken çok makale yazayip da puan toplayıp prof ünvanına yükseleyim derdinde. Sen ne anlatıyorsun? Kaç dönem araştırma dersi aldım ben. Orada dönen hile hurda hiçbir yerde dönmüyor. Sen hâlâ pozitif bilim de. Pozitif bilim objektif değil maalesef günümüzde. O yüzden fazla bel bağlama derim

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Açıkçası öyle bir şey mümkün değil 😃 Q1 dergilere seçim yazımda kullanılan fonttan tut yenilikçi bir bulgu veya sağlam bir revizyon olmadığı sürece çoğunlukla kabul alınmaz, özellikle pubmed gibi prestijli yerlerde yayimlanmaz. Bence ya lisans dönemindesiniz ya da yeni basladiniz çünkü oldukça prestijli dergiler bunlar sıradan dergiler değil

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Benim arkadaşım mühendislik alanında Q1 dergiye makale çıkaracak yaza doğru ve süreçler inanılmaz seçici. Kısacası dediğiniz şey mantıksız

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Keza tıbbi konularda seçim daha da zorludur

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Araştırma için belli kriterler ve şartlar var. O şartları sağlayabilmek adına da bir ton kılıf uydurulabilir ve bu yapılıyor da. Ben basit demedim ama senin sandığın kadar da berrak değil bundan emin ol. O bilime de, makalelere de o kadar güvenme dedim

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Derim*

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bilimsel yayında etik ihlaller diye araştırırsan intihal, sahtecilik, çarpıtma, tekrar yayım, dilimleme, haksız yazarlık gibi bir çok faktörün tonla makalede bulunduğunu anlarsın

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben de makale yazdım. Makale dediğin şey waoww işte bilimsel çalışma müthiş diyip abartacagin kadar bişey değil. Bilmeyenin gözüne büyük gözüküyor ama işin iç yüzünü bilmiyorsunuz işte. İlla ki dürüst çalışmalar yapıp makale çıkaranlar var ben yok demiyorum ama herkes öyle mi dersen garanti ediyorum değil

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İyi hoş ama o bahsettiğiniz dusuk kalitede makaleler prestijli dergilerden kabul almaz çünkü oranin jürisi oldukça seçici

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bahsettiğim yerel dergiler değil, uluslararası duzeyde en iyi dergilerde yayinlanan kapsamlı ve detaylı çalışmalar ve ben açıkçası güveniyorum zira makale kalitesi o dergilerde oldukça yüksek

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yerli veya yabancı olması fark etmiyor. Hile hurda sadece burada dönmüyor. Bu küresel bir durum ama yine de sen bilirsin

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Aşk dediğin devasa bir ateş, yanıyorsun ama bazen o ateş küllere dönüşür. 🙈 Sevgi ise o küllerden doğan, sakin ama hep orada kalan bir şey gibi... Bazen aşık olursun, ama o yoğun heyecan dinince karşındakiyle olan bağın kopar. İşte sevgi yoksa işler karmaşıklaşabilir.

Aşk geçebilir ama sevgi varsa o bağ bir süreklilik sağlar. O yüzden bence her aşık olduğumuz kişiye sevgimiz kalıcı olmayabilir. Aşkın heyecanı ve sevginin huzurunu dengede tutmak asıl mesele. Sen aşkı mı tercih edersin sevgiyi mi? 💕✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

8

Cevap

• Wantutriforooo
    Wantutriforooo Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl

hayır aşk ile hastalıklı olabilir birine sevgi biraz daha başka ilk böyle sevip sonra aşık olsa olabilir

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet bence de

Yorumla
  • -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ
    -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bu nasıl bir soru hatası sevmediğine nasıl aşık oluyon

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aşk başka sevgi başka şey

Yorumla
  • Mukan34
    Mukan34 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Tanımadığın birini sevemezsin ama aşık olursun o yüzden her aşık olduğunu sevemezsin

0
    0 Yorumla
  • blnmyorkim
    blnmyorkim Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Sever

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama bazen aşk geçince sevgi de kalmıyor. O neden oluyor o zaman

Yorumla
  • sedomania2
    sedomania2 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.

mis gibi para da kazanır

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Para ne alaka

Yorumla
    • sedomania2
      sedomania2
      1 yıl

tiktokta gelir elde edilmiyor mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Taktik ne alaka yaa ne saçmaliyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tiktok ne alaka

Yorumla
    • sedomania2
      sedomania2
      1 yıl

ya başka soruya yazacağıma sana yazmışım kusura bakma dkdkkdkdkd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

tamam

Yorumla
  • Maskiba41
    Maskiba41 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.

Hayir

1
    0 Yorumla
  • Drakula3584
    Drakula3584 Takip Et
    Master Yaş: 42
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Hayır gelip geçici.

1
    0 Yorumla
  • 1by_efendi
    1by_efendi Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Aşk değildir o

0
    0 Yorumla
  • abelovedwoman_
    abelovedwoman_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    1 yıl

Hayır

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İnsan her aşık olduğu kişiyi sever mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İnsan sevdiğini her haliyle mi sever? 15 cevap verildi
Sevgilisinin her tribini çeken biri gerçekten seviyor mudur? 31 cevap verildi
İnsan insanı her haliyle sever mi? 5 cevap verildi
Herkesin sevdiği ama aşık olmadığı birine aşık olur musunuz? 23 cevap verildi
İnsan yaşamı boyunca gerçekten 1 kişiyi mi sever? 12 cevap verildi
İnsan illa birisini sevmek zorunda mı? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En sevdiğiniz etamin/kanaviçe modeli nedir?
  • Birinin karakteri arkadaş çevresinden anlaşılır mı?
  • Sevgilinizin ayak tırnaklarını keser miydiniz?
  • Sakin biri misiniz?
  • Kaç dudağa değmiştir dudakların?
  • Churchill sever misiniz, çay mı yoksa churchill mi tercih edersiniz?
  • Yemekte tuz kullanır mısınız?
  • Egonun kaynağı nedir, sen ne kadar egolusun?
  • Kalın kollar erkekleri çekici gösteriyor mu?
  • En çok kimle gülüyorsun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨