19 yaşında evlendim, ilk yıllar sosyal medyadan birileriyle konuştum. Şimdi pişmanım, hayatıma devam mı etmeliyim?

19 yaşında evlendim. Ve gerçekten evliliğin ne demek olduğunu idrak edememiş olmalıyım ki ilk yıllar sosyal medyadan birileriyle konuştum sürekli. Gerçek buluşma vs olmadi hic. şu an 28 yaşındayım evliliğimin değerini evladım olduktan sonra daha iyi anladim. Ama eski yaptıklarımdan dolayı aşırı huzursuzum. Sürekli beynimi kemiriyor. Eşime yaptığım yanlısı düzeltme imkanım da yok. mesela biri yanimda bı aldatma hikayesi anlatsa sanki ben yapmışım gibi panik oluyorum kulaklarım falan kızarıyor aşırı vicdan yapıyorum. İnanın çok tövbe ettim ama aklımdan çıkmıyor ve bir gün ortaya çıkacak korkusuyla yaşıyorum. Sizce böyle olması normal mi? Yoksa ortaya çıkmayacağını düşünüp hayatıma normal bir şekilde devam mı etmeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Psikologa eşime anlatıp rahatlasam mi dedim ama anlatmamam gerektiğini bunun sonucunda ilişkimizde sürekli bir güven Problemleri olacağını söyledi
Güncellemeler
+1 yıl
Size özelden yazmaliyim
19 yaşında evlendim, ilk yıllar sosyal medyadan birileriyle konuştum. Şimdi pişmanım, hayatıma devam mı etmeliyim?