2 buçuk yıldır unutamadığım biri var çünkü 2 buçuk sene önce birlikte olduk ve değildim o da bunu anlayınca seni böyle kabul edemem dedi ve terk etti. Kendisi şu an taksici bazen ile gidiyorum onunla ama bi taraftan da canım yanıyor çünkü onunla konuşmak ona dokunmak ve onu sevmek istiyorum. Bunu aileme söyleyemiyorum çünkü babam istememişti. Annem ise hayırlı görmüyor artık bi sevgilisi varmış. Napsam bilmiyorum inanın. Siz olsaydınız ne yapardınız. Önüme bakamıyorum çünkü gerçekten artık önümü göremiyorum. Çok yıprandım aklım hep böyle. Ne yapmam lazım. Kendime güvenim de kalmadı inanın. Gelsin istiyorum evlenmek istiyorum onunla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yani seni bakire olmadığın için istemeyen erkek; bakire olsaydın bekaretini alacaktı?
Bence çok çarpık düşünceler, ikiyüzlülük düpedüz.
Sen de bence önüne bakmalısın
Önüne bakamıyorum. Gerçekten sürekli ağlıyorum. Kendime güvenim yok. Saçma sapan şeyler düşünüyorum. Öğretmelik bitirdim ama yapmak istemiyorum. Çok korkuyorum gerçekten
Kendine güven noktasında sorunların var, bence aşılamayacak şeyler değil bunlar. Ben senin çok iyi bir öğretmen ve güçlü bir birey olacağından eminim. Kendine haksızlık etmeyi bırakman gerek önce
Tamam çok sağolun. İnşallah öyle olur
Sevgilisi varsa bozver cinsel ilişkiden sonra nasıl davrandı sana
Bakire değilsin seni böyle kabul edemem dedi.
Ya al işte ya
Sende deseydin ya ilk söyleyen sensin diye
Oda bakir mi
Değildi bence. Daha önce çok sevgilisi oldu ama nedense bana böyle söyledi. Ben bu şekilde ezik bilgisiz cahil oldukça daha çok söyler
Seninde ruhun bakır değil diyemedin mi
Ruhu bakir değil
Ortamını değiştirmekle başla. Bitirdiğin ilişkiden fayda gelmez artık
Ortamı değiştirdim yine onun olduğu şehre geldim. Sürekli aklımda
Sana başkası mı yok kendinden ödün verme bakire değilsen ne varmış sanki ilk yattgnin şeyi içinde geziyorsun
Öyle düşünüyor benimki. Bi de 1 hafta sonra falan aradı diktirelim dedi. Böyle olmaz birileri bakire olmadığını duyar kötü olur falan dedi. Kendisi de sevgili yapmış şimdi kapalı bir kadınla geziyormuş
Ne halt yiyorsa yesin ne demek öyle olmaz diktirelim ne kadar iğrenc bir düşünce sakın ama sakın gel evlenelim dese evlenme
:(
Üzülecek bir şey yok sıkma canını sacmalamada
Olmuyorsa bırak neden peşindesin ki
Bilmiyorum. Olsun istiyorum galiba
Sende biliyorsun ki evlilik olmayacagını
Birlikte olduğunda bakire mi değildin?
Evet. Bakire değildim ama onu özlüyorum. Görmek dokunmak yanında olmak istiyorum
Adam haklı olarak seninle uzun ve ciddi bir birliktelik düşünmüyor, yapacak pek bir şeyin yok
Ama bakire olmayan o kadar çok insan var ki. Napmam lazım bilmiyorum. Bana diktirelim sizinkiler öğrenir daha kötü olur dedi. Neden diktirmek istedi. Önemsemese böyle yapar mıydı sizce
Her erkek önemser, önemsemiyorum diyen de bakire olmayan kızların suyuna gidip onlarla yatmaya çalışan erkeklerdir. Başkasının altında inlemiş bir kadını hiçbir erkek gerçekten sevmez, sevemez.
Neden diktirmek istedi. Diktirince ne değişecekti
Belki o anlık öyle düşünmüştür ama sonra saçma olacağını o da fark etmiştir
Onun ben ağzına tüküreyim. İnşallah aşık olur peşimden koşar da ben yüz vermem djsks
Sen koşuyorsun baksana :D
Evet işte ben koşuyorum ama o gelmiyor. Napacağım. Gelsin istiyorum ya yeter cidden. Adam değerlendi birden
Belki de ağzına tükürmedin diye koşmuyor :D
Bilmiyorum gerçekten. Hayırlısı
Yaş kac
O hiç beraberlik yaşamamış mi
Bilmiyorum ama çok heyecanlıydı. Ben balkonda duruyordum yanıma geldi ve dudaklarıma yapıştı. Şok oldum resmen sonra gel gidelim dedi ben de kabul ettim gittim. Gitmez olaydım. orada işte olanlar oldu
Anladım şimdi pas vermiyor mu hiç bir sekilde
Hayır asla vermiyor. Gelmiyor bile yanıma. Sevmiyor. Bu durum beni çok üzüyor
Daha olmaz bence bu iş keşke o an bakireyim ama esnek falan deseydiniz
Ne bileyim ya aklıma gelmedi ki dıdıd o an düşünemedim 😲😅 sonra beni aradı diktirelim dedi anlam veremedim. Ne istiyor
İlk o bozmak istiyordur belkide
Gelsin diktirelim dicem ama yoook sjjsjs seviyor mu dersiniz. Sevmese düşünür mü bunu sizce. İnşallah seviyordur ne diyim
Diktir elim dediyse seviyor olabilir
İnşallah ya. :(
Kaç yaşında bakireligini kaybettin
18
bosuna vaktini öldürme
Hata
duruma göre degisir
Vurdurdun mu
Evet
Ne hissettin peki
Artık başkasına verip mutlu olmalısın
Vermek istemiyorum. Verince sanki canımdan can gidiyor :( ben sevmek sevilmek istiyorum
Tanışalım mı seninle. Kamu da çalışıyorum iyi bir fiziğim var. Dolu biriyimdir.
Iyyyyy
Neden. Arada bir vururum işte. Sana da iyi gelir doyarsın