Arkadaşlar merhaba bizim bi akraba var çocuk bir kızla daha doğrusu kadınla birlikte olmuş. Kadın şuanda hoca. Ders falan veriyor ama evden dışarı çıkmıyor psikolojisi bozuk. Sürekli bağırıyor ve her şeyden nefret ediyorum diyor. Bu kadınla birlikte olmuşlar ve seviyorum diyor ama kadın gerçekten çıldırmış. İlaç falan kullanıyor. Görevden uzaklaştırma nasıl alabilir acaba? Çünkü pek iyi değil gerçekten nereye şikayet edebilirim acaba? Öneriniz nedir
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Psikolog musun psikyatr mısın sen kimsin de millete teşhiş koyuyorsun? Askeri poliside şikayet et onlarınkide baya bozuk. Ne meraklısınız milleti işinden etmeye. Özel hayatı seni ilgilendirmez
Değilim ama kadın ilaç kullanıyor. Evden dışarı çıkmıyor canavara benziyor kim napsın onu ben kuzenimi düşünüyorum. Onun iyiliği için diyorum. Böyle kadınları görevden alsınlar
Kıskanma. Kadının ne derdi varda ayrıca her bağıran canavar mı oluyormuş. Sen git iş bul asılevde otura otura millete sarmışsın
Sana ne be kadın! Hemen kadın diye savunmayın. Delileri başımıza çıkardınız. Kuzenim seviyor diye o deliyle mi olmak zorunda. Kadın zor deli ilaç kullanıyor. Nasıl kabul edelim bizim de bir ailemiz var. Hiç normal değil
Kadın diye değilher halta burnunu sokan bir gereksizsin ona tepkim. Asıl kadında sanane kuduruk. Nasıl bir cahilsin ya psikolojik sorunu olana deli diyorsun bence sende pskilojik sorunlusun sende tedavi gör. Kadının evden çıkıp çıkmadığına kadar baktığına göre sen tedavi gör. Kuzeninin göbeği sana mı bağlı boş beleş karı sanane istediğini sever sanane lan. Ailenize sokayım sizin.
Ayrıca kabul edecek olan senin anan baban değil kuzeninin anası babası. Ki oblara bile laf düşmüyor kuzenin alırsa size mok yemek düşer. Psikolojik sorunlu. İş bul iş. Ev hanımını kimse almıyor artık. Sen kendini düşğn seni kimse almaz kadın öğretmen birde sana bak
Kadının öğretmen oluşunu bile kıskanmıyorsan neyim bu haset akbabalarda hiç çekilmiyor
Amma uzattın sizin gibiler yüzünden geleceğimiz çöpe gidiyor. Delileri alırlarsa böyle işlere tabi millet iş bulamaz. Size müstahak. Çocuğunuz düşsün de bakalım o kadının eline o zaman sevecek misiniz böyle savunacak mısınız. Saçma sapan tavırlarınız ve yorumlarınız var biraz mantıklı olun ve geleceği çöpe atmayın. Delileri göreve alırlarsa gerisi ne yapar. Allah akıl fikir versin. Kıskansam öğretmen olurdum. Zerre kıskanmıyorum ama sizin bence sorunlarınız var olmasaydı savunamazdınız o kadını. Kuzenim de mal. Mal olmasa böyle bi kadınla birlikte olmaz
Hahah niye senin geleceğin millete mi bağlı hayırdır? Deli ne ya nerenin cahilisin sen ülle gelişmiyorsa senin gibi zırcahillerden gelişmiyor ayrıca öğretmen olman içinde kpssden güzel bir puan alman gerekiyor kadın bileğinin hakkıyla kazanıp girmiş sınava kazanmış ne zırvalıyorsun. Okulda iyi bir hoca ise benim için problem değil polisin askerinde psikolojisi bozuk dötün ç yiyorsa onlarada laf atta görelim. İnsanların kişisel hayatı seni ilgilendirmez. He bu zırcahillikle öğretmen olursun aynen. Senin gibi herhalta burnunu sokan kuzeninin hayatına karışma hakkını haddini kendinde bulup istemiyorum o kadınk diye zırvalayan hadsiz birini mi desteklemem gerekiyordu. Kuzenin malsa sanane kızım milletin hayatından sanane seni ilgilendirmediğini kıt beynine ne zaman sokarsın. Hayır kadını istemiyorsan kuzenine söyle seni insan yerine koyarsa ayrılır :) sen direkt haset kıskanç birisi kadı işinden etmeye çalışıyorsun direkt baya kıskanç kudur birisin.
Kadın kpssyi kazanmadı şekerim halk eğitimde çalışıyor. Öğretmen diye de geçiniyor. Daha kpssyi kazanamamış yani neyse size laf anlatamam. Sizin gibiler zaten böyle insanlara bi şey demezler. Psikolojisi bozuk ilaç kullanan kadını da övdüler. Pes
Ya okadar zeka düşük ki yazdıklarımdan işine geleni almışsın. Psikoloji bozuk olabı nerde övdüm. Kadını ne derdi varda böyle bilmiyorsun boş boş konuşuyorsun ayrıca sende de psikolojik bozukluk var teşhisin yok diye kendini sağlıklı görme.
Psikolojim bozuk değil benim. Kadın üniversiteye gitmiş aldatmışlar. Erkek arkadaşıyla birlikte olmuş bakire değilmiş istememiş. Patlak. Kuzenim niye alsın. Onun suçu ne. Ben bunu yediremiyorum. Hem ilişki yaşamış hem de gelip bize musallat oluyor. Siz olsaydınız siz de kabul etmediniz. Aileye kim deliyi sokar? Bu kadını üniversitede alı koymuşlar. Öğretmen olmuş ama nasıl olmuş. Aptal olmasa kim zorla bi şeyler yaptırır. Sadece bunlar değil para ile sevgili tutmuş. Sevgilisi varmış adam buna para veriyormuş falan. Bu normal mi şimdi. Bir de utanmadan öğretmen olmuş. Allah akıl fikir versin
Valla şu yazdığına bakınca bile gayet sorunlu olduğun aşikar. Bu yazdıkları bir psikyatra söyle sana teşhis koycağından okadar eminim ki.
Kadına patlak diyor sanki senin kuzenin eldeğmemiş açılmamış gonca. Sana musallat olan kim ya kızım sen be gereksiz birisin hayatsız. Kuzenin seviyormuş? Lan senin ailen kimin unrunda akrabasınız diye bher boka fikriniz önemli zannediyorsunuz sen benim sülalemde olsan eve bile sokmazdım ben seni. Ya hadi ordan senle mi uğraşıcam hit tedavi gör sorunlu
Ne var bunda ilk defamı olmuş
İlk defa olmamış ama kadının psikolojik problemleri var. Yani gerçekten pek iyi sayılmaz ilaç kullanıyor
Uzak durmak lazım yaş farkı var mı
Yok hemen hemen aynı yaştalar ama kadın ilaç kullanıyor deli işte daha ne olabilir ki yani. Allah akıl fikir versin
Sen çocuğu kıskanıyor olabilirmisin biraz
Neden kıskanayım kadın delirmiş yani ne diye kıskanacam
Kızı bozduğu içinmi kadın delirmişş
Hayır kadın zaten deli. Köyde yaşıyor kimseyle konuşmuyor. Psikolojisi bozuk ilaç kullanıyor bağırıyor çağırıyor. Saçma sapan tavırlar. Bir de bu şekilde utanmadan ders veriyor. Normal mi yani. Hiç değil. Böyle anormalleri tepemize çıkarmayın
Onun içine 3 harfli kaçmıştır orta harfi i, :)
Cin değil mi. Doğru yani. Neyse işte böyle durumlar.
Aman boşwer sana giren çıkan birsey yoksa takılma
Var kuzenimi seviyorum. Paylaşmak istemiyorum anladınız mı. Yazık günah
Hım kuzen tıklamış işte kıza sen verseydin bu olaylar olmazdı
Kuzen tıklamış ama bakire değil kadın. Bir kere yatmış zaten kuzenim de kararsız kalmış evlensem mi evlenmesem mi acaba diye. Çünkü patlağı kim alır
Sen yine vermedin kuzenine
Ben basit kadın değilim. Öyle her önüme gelene verecek miyim? Vermem
Kuzeni verseydin dedimmm
Çocuk kaç yaşında
Çocuk 29 yaşında. Öğretmen de 28 yaşında
Yahu ıkısı de kocaman ınsan. En fazla etık degıl derler de bır şey çıkmaz. Ha psıkılojık şıkayetse kuruma şıkayet et
Psikolojisi bozuk kadın önceden de intihar etmiş neden göreve gelsin. Olmaz yani gerçekten. Kuzenime de yazık istemiyorum cidden
Bu işte bi iş var
Nasıl bi iş. Kadın 28 çocukta 29 yaşında ama kadının psikolojik sorunları var ilaç kullanıyor
Hayır detaylı anlatman lazım çocuk sevgilin mi nedir olay
Yok akrabam ama istemiyorum psikolojik problemleri var ilaç kullanıyor. İstemiyorum
Eəee
Kadının psikolojik problemleri var ama ilaç kullanıyor
Evlimi
Bekar