Sevgilim haklı mı sizce bu şekilde ilişki yürür mü?

Erkek arkadaşımla 1 yıldır sevgiliyiz. Ailesi aile dostumuz (bizim sevgili olduğumuzu bilmiyorlar). Üniversiteyi başka bir şehirde okumak istiyor. Erkeğin aile yanında okumasını mantıklı bulmuyormuş kendi ayakları üstünde durması lazımmış bir yandan okuyup bir yandan çalışmam lazım diyor. Bende memleketimizde okurum diye düşünüyorum. Aile baskısı değil gerçekten hayalim böyle ama o da öyle hayal ediyormuş. Üniversite ortamında başkasını sever hoşlanır diye düşünüyorum bunu ona söyledim. Benim seni ne kadar çok sevdiğimi sen biliyorsun neden böyle düşünüyorsun falan diye beni ikna etmeye çalıştı. Sonrasında da kendi çevresinden örnek verdi. Kendi kuzeni 6 yıl sevgili kalmış farklı şehirlerde üniversite okumuşlar (Tekirdağ - Çanakkale) bana göre de bu iki ilin mesafesi mesafe sayılabilecek derecede değil. Ona göre de ben uzakta olsam da o zaten beni seviyor. Uzak mesafe engel değil diyor. Zaten ailesini görmeye sık sık geleceğini ayrıca böyle daha rahat olacağımızı söylüyor. Biliyorum başkasını sevmesi için uzakta olmasına gerek yok. Burnumun dibinde olsa da başkasını sevebilir ama özellikle ablam verdi bana bu aklı. O yüzden biraz tedirginim. Sevgilim haklı mı sizce bu şekilde ilişki yürür mü? Onu çok seviyorum. Kaybetmek istemiyorum.
Güncellemeler
9 ay
Ayrıca en yakın arkadaşım da sizden olmaz dedi kendi sevgilisi ona çok aşıktı üniversiteye gider gitmez çok değişmiş arkadaşımı aldattı. Arkadaşım benim olumsuz düşünmem için uğraşıyor gibi
Sevgilim haklı mı sizce bu şekilde ilişki yürür mü?