Sevgiliyle ( yeni başlanan ilişki) aynı boyda olmak sorun mudur?

Arkadaşlar merhaba.. Arkadaşım bizim fotoğrafımızı instagrama atmış onun arkadaşı da beni beğenmiş ve arkadaşımdan bizi tanıştırmasını istemiş arkadaşım da bana söyledi.. Bende olabileceğini ama önce ona huyunu suyunu boyunu işini ailesini falan sormasını söyledim. çünkü geçici ilişkiye asla evet demem.. ben 1 65 im ve topuklu giyiyorum genellikle ve mali müşavirlikte çalışıyorum.. Arkadaşım bana çocuğun 1 76 falan olduğunu makine mühendisi olduğunu ve düzgün biri olduğunu söyledi. Bende tamam o zaman tanışalım dedim. Neyse biz bunla buluştuk ben buluşma yerine gittiğimde oturuyordu çocuk konuştuk falan herşey güzel geçti sonra kalktık Allahım ben bir de ne göreyim çocuk benimle aynı boyda. Yemin ederim şok oldum. Hayır resimlerinde de boyu uzun duruyordu.. Ve o gün spor ayakkabı gitmiştim o halde aynı boydaydık. Neyse ben şoku atlatamadan eve geldim ve arkadaşıma söyledim o da ben uzun sanıyor dum falan dedi meğersem internetten arkadaşıymış ahaha. Neyse velhasıl kelam ben konuşmayı kestim bir şekilde ama çocuk bırakmadı şu an tekrar konuşmaya başladık ama napcam bilmiyorum bu boy takıntımı nasıl aşacağım ya da bişeyler ciddiye binmeden bıraksam mı. Daha ortada sevgi falan yok bende hoşlantı var ama unuturum onu.. Evet karakter daha önemli ama daha sevmediğim birini kabul etmek zorunda mıyım sizce yardımcı olun.
Sevgiliyle ( yeni başlanan ilişki) aynı boyda olmak sorun mudur?