Aşk İlişkileri Sevgiliyle aynı boyda olmak itici mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar bir kız ve bir erkek aynı boydaysa çok mü itici Güncellemeler+1 yıl Boylar ben 1.69 o 1.73 Sevgiliyle aynı boyda olmak itici mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MssÇÎLEKLÎŚUT Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. İtici değil sen ondan uzun olmadığın sürece boyunuzun eşit olması problem değil tabikii aşk olduktan sonra aslında boyun önemi yok 1 0 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hiç de değil. Ya zaten seviyorsan ne önemi var ki. 1 0 Yorumla
SeRenngeti Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Seviyorsan boş ver. 180 altında kilere o gözle bakamıyorum bile.. 😃 1 1 Yorumla sametti +1 yıl Hahahahahha Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. hiçbir zaman hiçbir sevgilimle aynı boyda olamadım maalesef 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Peki itici görünür mü bu Yorumla Freddieisbck +1 yıl bence görünmez Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🥺 Yorumla
karadenizliprenses Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Erkek uzun olmalı ama aşıksan bi önemi yok 4 9 Yorumla Soran +1 yıl Aşığım ama bu boy beni çok geriyor Yorumla karadenizliprenses +1 yıl Gerçekten aşık olsan boyunu takmazdın bende aynı boyda olduğum biriyle cıktım üstelik çok zayıftı bacagı kolum kadardı çocuğum gübiydi yanımda ama aşk işte gözüm görmedi o zamanlar Yorumla Soran +1 yıl Ya ben kendim için takmıyorum o ya bırakırsa diye korkuyorum Yorumla karadenizliprenses +1 yıl Aksine ona özgüven verirsin boş ver 😉 Yorumla Soran +1 yıl 169-173 nasıl çok mu kötü Yorumla karadenizliprenses +1 yıl Ay hayır be iyi işte topuklu giyme yeter daha ne istiyon benimki 164 tü 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok giymem giymem ciddi misin sen kaçtın 😂 Yorumla karadenizliprenses +1 yıl Bende 164 Yorumla karadenizliprenses +1 yıl O da aynı boyda adam bide 50 kilo 😂 nasıl baktım bilmiyorum tek güzel yeri gözleriydi be kafayı kesip başka vücuda dikseler iyiydi ama Yorumla
Buuseenazz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yani bence erkek uzun olmalı sarıldığın zmn kalp atışını dinlemelisiniz 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yok be itici değil senden kısa belki itici olurdu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben 1.69 o 1.73 Yorumla Boavistaa +1 yıl Bir şey olmaz Yorumla
mitakodri Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Hayır neden itici olsun bence şık bile durur 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Boyu boyuma işte nesi köyü 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayır değil 1 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. 1.88 im 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İtici değil sen ondan uzun olmadığın sürece boyunuzun eşit olması problem değil tabikii aşk olduktan sonra aslında boyun önemi yok
Hiç de değil. Ya zaten seviyorsan ne önemi var ki.
Seviyorsan boş ver.
180 altında kilere o gözle bakamıyorum bile.. 😃
Hahahahahha
hiçbir zaman hiçbir sevgilimle aynı boyda olamadım maalesef
Peki itici görünür mü bu
bence görünmez
Teşekkür ederim 🥺
Erkek uzun olmalı ama aşıksan bi önemi yok
Aşığım ama bu boy beni çok geriyor
Gerçekten aşık olsan boyunu takmazdın bende aynı boyda olduğum biriyle cıktım üstelik çok zayıftı bacagı kolum kadardı çocuğum gübiydi yanımda ama aşk işte gözüm görmedi o zamanlar
Ya ben kendim için takmıyorum o ya bırakırsa diye korkuyorum
Aksine ona özgüven verirsin boş ver 😉
169-173 nasıl çok mu kötü
Ay hayır be iyi işte topuklu giyme yeter daha ne istiyon benimki 164 tü 🤣🤣🤣
Yok giymem giymem ciddi misin sen kaçtın 😂
Bende 164
O da aynı boyda adam bide 50 kilo 😂 nasıl baktım bilmiyorum tek güzel yeri gözleriydi be kafayı kesip başka vücuda dikseler iyiydi ama
Yani bence erkek uzun olmalı sarıldığın zmn kalp atışını dinlemelisiniz
Yok be itici değil senden kısa belki itici olurdu
Ben 1.69 o 1.73
Bir şey olmaz
Hayır neden itici olsun bence şık bile durur
Boyu boyuma işte nesi köyü
Değil tabikide
Hayır değil
Normal
1.88 im