Aşk İlişkileri Neden güzel kızlar yalnız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu kız bana bakmaz dediğiniz güzel kızlar var ya şu an yalnızlıktan ağlıyor Ben hakkımı helal etmiyorum Neden güzel kızlar yalnız? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Клвдияивановна Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Öyle mi dersin tam tersi olmasın sakın güzel kızlar yakışıklı erkekler her daim birini bulur FB ilişkisi bile Yaşar yani 1 0 Yorumla
PastırmaKrali Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Siz de burnunuz havada aptal işlerle uğraşmayın da biraz alttan alın belki de ölüyoruz aşkımızdan haberiniz olmuyor zalımlar 0 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Egosundan ve her şeyi karşıdan bekleme huyundan vazgeçerse yalnız ağlamaz. 0 0 Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Bu kız bana bakmaz diyerek uzak durduğum kız olmadı. Kafamız uyuşmuyorsa uzak dururumm. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Hiçbir zaman güzel kız yalnız kalmaz kendisi tercih etmediği sürece 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hiçbiri yalnız değil sadece egoları tavan. kendinden cok üst sınıfta erkeklerle beraber olmak istiyorlar. ve yalnız kalıyorlar. olay bu 5 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Egosundan dolayı sürekli ilgi gören biri kimseyi begenmemeye başlıyor 0 0 Yorumla
cake_ Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Eminim çok güzelsindir hatta o kadar özgüvenlisin ki soruyu bile gizli sormuşsun:Ddds 0 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Klişe 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kıyamam bebeğim 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Han8vnerdeki 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,2b cevap paylaştı. Öyle miymiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Öyle mi dersin tam tersi olmasın sakın güzel kızlar yakışıklı erkekler her daim birini bulur FB ilişkisi bile Yaşar yani
Siz de burnunuz havada aptal işlerle uğraşmayın da biraz alttan alın belki de ölüyoruz aşkımızdan haberiniz olmuyor zalımlar
Egosundan ve her şeyi karşıdan bekleme huyundan vazgeçerse yalnız ağlamaz.
Bu kız bana bakmaz diyerek uzak durduğum kız olmadı. Kafamız uyuşmuyorsa uzak dururumm.
Hiçbir zaman güzel kız yalnız kalmaz kendisi tercih etmediği sürece
size merhaba diyen erkeklere saldırmasaydınız böyle olmazdı
hiçbiri yalnız değil sadece egoları tavan. kendinden cok üst sınıfta erkeklerle beraber olmak istiyorlar. ve yalnız kalıyorlar. olay bu
Egosundan dolayı sürekli ilgi gören biri kimseyi begenmemeye başlıyor
Eminim çok güzelsindir hatta o kadar özgüvenlisin ki soruyu bile gizli sormuşsun:Ddds
yanlız değiller bence
egolu olabilir misin
Egoları yüzünden olabilir
Bu da bizim lanetimjz😂
Klişe
guzel kızmı var :D
Haydaaa.
Ağlama ağlama
Kıyamam bebeğim
Han8vnerdeki
Kim o sen misin
Öyle miymiş