Herkes tarafından güzel olduğum söyleniyor fakat beni gerçekten seven bir kimse karşıma çıkmadı daha karakterimde de bir problem yok sizce nedeni ne doğanın kanunu mu bu?
Kadınlar ve arkadaşlıkları daima yapmacıklık üzerine kuruludur. Hiç bir kadın, arkadaşına çirkinsin demez. Çirkin olduğu halde "çok güzelsin aşkım bebeğim" der, arkasından başkalarına "çok çirkin yelloz" der. Yüzüne çirkin olduğunu söyleyecek kadar samimi arkadaşların olmadığı için, kendini güzel zannediyorsun sadece. Aslında çirkinsin. Bununla yüzleşmelisin..
Kadını erkeği yok hepsi söylüyor beni hiç tanımayan kişiler bile
Niye sen 3. bir cinsiyetmisin de gercegi soylicen?
Şöyle bir örnek vereyim mesela benim bir arkadaşım daha yeni tanıştığı birine fotoğrafımı gösteriyor kız çok beğeniyor ve kızla yan yana geldiğimizde beni kıskanıyor ve bu çok belli
@thanksEderim çok haklısın 👏👏👏
www.kizlarsoruyor.com/.../q5996623-miranda-kerr-tadinda-menemen-yaptiracagim-gariyi-nereden-bulabilirim
Aha bak bundan yalnızsiniz
ben de aynı sorunu yaşıyorum... çünkü bizi sadece g*tümüz için seviyorlar bizim suçumuz değil ailelerin suçu yeni nesli abaza yetiştiriyorlar
Benim için tercih meselesi. Yalnızlığın verdiği mutluluk ve huzurdan fazlasını vermeyecek bir ilişkiye başlamam
Cevap
61Cevap
guzel yurekli insanlar yalniz. sadece kizlar degil. guzel dusunenler temiz duyguyla sevenler yalniz. sevmeyi bilenler yalniz. cocuk gibi sevenler yalniz.
Hanıf efendi hiç düşündünüzmü egonuz o kadar yüksek oluyorki güzelerin yanına yaklaşmayı bırak bakmaya cekiniyor insan sonra niye yalızım oh olsum
Kelebek misalidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun. Belki de hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar...
sorun şu çok güzel olduğun için insanlar bu kız bana bakmaz diye düşünüp sana yaklaşmıyorlar çok güzel olduğundan kaynaklı
Güzel kızlar yalnız değildir baskısı oluşumu vardır erkeklerde yalnız olmadığını düşünüp yanaşmıyordur kimse 😀😀😀
Güzellikle ne ilgisi var? Göreceli bir kavram olması bir yana, seni güzelliğin için mi sevmeli bir insan?
Selam orman kanunlarını yazan kız
Gel bir göreyim seni ona göre analiz edelim
sen birilerini hayatına almaya çalış zorlanıcaksın çünki güvensizlik olucak kendini senin yanına yakıştıramıycaklar vs ama elbet seni gerçekten sadece sevmek için birisi çıkıcaktır
Erkekler güzel kızlar bize bakmaz derler ve hiç bir erkek güzel kıza teklif yollamaz. O na ters cevap verir diye düşünüyor. Ve güzel kızlar evde kalır :)
Seni sevecek kişi senin için önemli bir fırsat olacak. Bırak da öylesine birisi olmasın bırak da bir zahmeti bir sabrı olsun. Bunu söylediğine göre zaten 22-23 yaşından büyük olduğunu sanmıyorum.
Çünkü güzel kızları ulaşılmaz sanıyo erkekler özgüven yok mesela bana hep kanka böyle kızlarla nasıl çıkıyosun diyolar ama işte anlamıyolar asıl olayı abazalardada fazla özgüven var onlardada karakter yok karışık bir durum ya 😂
Kizlarin geneli kişiliksiz olduğu için öyle oluyor.
Hemen kendini çok güzel ilan et bir de karakterini de tasdik et. Niye sevgilim yok de :) Karar mercii sen misin :)
Belki güzel olduklarını düşündükleri için yalnızdırlar.
valla beni bir kisi cok sevdi onunda agzina s... icin sonra seven olmadi kader 😂😂
güzel kızların kasılmaya bağlı robot gibi bakış yürüme ve hareketleri oluyor.
seçicide oluyorsunuz. tabiki güzellik şansızlığı da yok değil.
kanun sanırım :D banada sana bakacak kız mı yok derler ama nerede göremiyorum
Ona kalirsa bizde allahina kadar delikanlıyız, efendiyiz adam gibi adamiz. Pırıl pırıl kalbimiz var
Biz niye yanliziz.
ben güzel ve yalnız olan kız bilmiyorum. Ben sadece aptal kız ve akıllı kız biliyorum. Akıllı kız da yalnız olmaz. Demek ki yalnız olan aptal kızdır.
Bende çok kalabalık değilim bu çirkin halimle.. Kısmetsizlik var ortada demekki düzelir.
bize denk gelmişsindir.. yoksa hiçbir güzeli yalnız bırakmadık BİZLER ;)
Güzel kızlar veya erkekler yalnız değil sadece kendi seçimi bana göre
erkekler kesin bunun sevgilisi var diye yazmiyor yazsada egosu cevap vermiyor o yüzden saygiyla oylelerin amnakoyim
Dogru kisi degildir. Acele etme sadece tanimaya calis
herkes bu bana bakmaz diyor kimse asilmiyor o yuzden :))
benimde çevremde çok kişi var ama buralarda vakit geçirmeyi seviyorum
Hem güzelsin hemde karakterinde problem yok. He canım he
guzel kız canlı bomba gıbıdır sureklı basın belada yok o baktı yok bu laf attı devır cırkınlerın devrı
Neden ille seni seven ariyorsun?
Senin sevdigin biriyle git sen konus
Demek ki güzel olduğunu söyleyerek seni kandırıyorlar.
Demekki guzel degilsin sadece soz olsun diye soyluyorlar
güzeler hep yalniz bu böyle cünkü erkekler güzeli istemez cünkü zevkleri yok
Artı bir ben daha kıymetimizi bilecek insan yok bitanem oyuzden Hayırlisi belki birgün çıkar.
Yakışıklılarında kaderi bu merak etme gönülden sevecek biri bulamıyorum
çünkü çirkin şansı diye birşey var
ben sevebilirim seni :)
güzel de değilim ama 2 yıldır yalnızım :D
O zaman, Allah çirkin şansı versin
Soğuk duruyor olabilir misin
Kim demiş yalnız olduğunuzu🤔
Cesaret edemiyorlardır
neden yakışıklı erkekler bekar
Çünkü güzel olduklarının farkındalar
Allah cirkin şansi versin diye bosa dememisler
Bana bakmaz diyorlardır
Çirkinim ve yalnızım senden beterler de var😏
Yok be onlar yalnız değil
Çünkü bir tarafları gökyüzüne kadar çıkmış 😀
Güzel erkeklerde yalnız mesela ben
burnun havadadır belki
Guzellik gorecelidir diyolar bilmiyorum
sana göre güzeldir erkeklere göre degil?
Sanırım güzel değilsin seni kandırmışlar
secici oldugunuz için
seni poh pohluyorlardır
Güzeller öyle mi oluyor
Fazla uzulme herkes yalniz
tum kizlara guzlsin diyor tiplumumiz bence
Sen onların karşısına çık
bana niye oyle gelmiyor 😕😕
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar