Merhaba arkadaşlar
Uzun süredir bir erkekle yazisiyorum kendisi çok zengin siyasi bir aileye sahip zaten bu siyasi partide tanıştık.
Ben zengin değilim ve kendisi ile 1 senedir yazisiyorum bulusmadim.
Yanıma gelecek beraber bir yerlere kacacagiz ama sürekli iletişim halinde olan insanlar değiliz ve sevgili gibi de değiliz bu yüzden beraber kalmak istemediğimi söyledim anlayışla karşıladı.
Çevresinde çok taş kadınlar var ve ben onlar gibi değilim sizce bu ilişki nereye gider?
Çocukta öyle vav bir tip yok ama iyi.

Gorseldeki benim yorumları bekliyorum ona göre görüşüp görüşmeyecegime karar vericem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İstediğin tarzda takılabilirsin onunla durumda öyle gideceğe benziyor.
Yani ben ciddi ilişki istiyorum bu şartla beraber olalım desem okey mi der diyosun?
Okey der.
Ben buna benzer bişey dedim hiç görmediğim bir insanın tribini çekemem deyip rest çekti bana
Göster kendini o zaman
Gelirse görür eğer gelmek konusunda ciddiye tabi umarım gelir de bende ciddi ilişki dayatabilirm
Kendini göstermezsen çocuk seni tanımıyor etmiyor ne bilecek, fake sin belki?
Ya o. kadsr degl aynı partideyiz biliyo beni
Gorusmende bir sorun yokta bir tek sana bagli kaldigini dusunmuyorum tercih senin
Başıma kötü bir olay geldi benim Ankara 'da bana hemen evinin konumunu attı gidip kal diye o başka sehirdeydi ben böyle olunca onemsedigini dusundum. Ama yazışmalar o zaman da seyrekti üzüldüm açıkçası başkası olma ihtimali yüksek bence de yazdığım zaman cevap veriyor ama uzun süredir ilk yazan benim
Yani dediğim gibi ihtimal vermiyorum bir tek seninle görüştüğüne siz bilirsiniz tabiki ama
Bir sürü vardır eminim bende
Bu arada güzel bir hanımefendisinix saf ve duru güzellik👍
👏👏
Teşekkür ederim :)
Tanımak isterdim 🙂🤗
Boşuna hayal kurma yavrum, gerçek dünyaya yönel
Hiç gorusmeden kestirip atayım mi?
Seyrek yazmaya devam et, birkaç hafta sonra komple kopar
Zaten şu an hiç yazmayacagim. Sevgilim yok dedi ama emin değilim. Kendisi bazen ben Ankara 'ya gidince benim evimde kalabilirsin filan diyo konumunu falan attı bana cunkuno evde yaşamıyor ben böyle olunca onemsedigini dusundum yanilmisim
Eğer anlattığın gibi biriyse senin hayatın onunla çok muko geçmez yani yazık olur sana
Benimle bir hayat geçirmek istiyor mu bilemem. Fakat başıma bişey gelince kendi evinin konumu atıp gidip kalabilirsin demesi hoşuma gitti. Başka sehirdeydi o zaman. Ve böyle sapık şeyler de istemiyor ama ilgisi de azaldı. Buna rağmen yanıma gelmek istemesi tuhaf geliyor amaç ne yani. Ciddi bişey düşünse 2 hafta yazmadan duramaz.
Sıradan birisin onun için yani arada değişiklik yaparsın ya hayatında öyle ve yan yana geldiğinizde cinsellikte isteyecek bunlara hazırlan. Güzel. kizsin bence yazık etme kendine çok daha mutlu olabileceğin seçeneklerin olur
Güzel olmak yetmiyor işte bazen biseyler mi eksik acaba diyorum sürekli karşıma amacı farklı insanlar çıkıyor bu da aşırı yorucu ve yıpratıcı ve tek ilgi kirintisinda hemen hevesleniyorum
Yani çok gördüm. bu tür iliskileri sonuç kullanılıp atılmak oluyor. Gerçekten güzel. kizsin ve seni gerçekten sevecek birine elbet rastlarsin
Umarım rastlarim teşekkür ederim iyi geldi cidden
Burdakilerin %70inden güzelsin bence ve dayan seni yüreğin için sevecek biri gelecek sana. Ne demek her zaman burdayım sohbet için 😇
E zaten karar vermişsiniz bu saatten sonra dönmek olmaz git madem anlayışla karşıladıysa
Gidince acaba oda yok beraber kalalım gibi bişey der mi ondan da korkuyorum. Çok güzel kızlar varken neden ben bunu anlamıyorum amaç bu değilse? İlgisi de eskisi gibi değil.
E sen daha tanımıyorsun ki karşındaki insanı neden kabul edip kararlar aldınız ki açıkça süre isteseydin bari tanımak için. Çevresi kızlarla iletişimi farklıdır belki, daha zor, peşinden koşturacak birini arıyor olabilir ama sende bunu göremediyse eskisi gibi yaklaşmıyor olabilir. Sadece ihtimal.
Haklısın aslında ben önceden ona cevap vermezdim ve üstüme düşerdi. Şimdi de böyle yapsam belki ilgisini yeniden cekebilirim
Yani olabilir, kesin işe yarar diyemem ama aradığı şey zor bir kişilikse işe yarayabilir. Hiçbir erkek kolay elde edebileceği kıza ciddi gözle bakmaz, peşinden sürükleyecek ama ayarını kaçırmayacak kızlara genellikle aşık oluruz. Ben bugüne kadar aksini görmedim.
Bir de bu şekilde deneyeceğim eskiden cevap vermeyince deli gibi yazardı belki yeniden işe yarar çünkü yanıma gelecek bugünü atlatalim ne zaman istersen nasıl ve nerde istersen ben hazırım gibi cümleler kurdu bende o zaman 5 6 saat sonra cevap vereyim
O kadarına gerek yok "ben kolay lokma değilim" havası yaratsan yeter. Hatta önerim bunu böyle göstermek yerine direkt öyle olmandır. 😂
Öyleyim aslında yani nenolursa olsun sevgili olmadan ciddi bir boyuta geçmeden zaten onunla aynı odada kalmam
Sadece bundan bahsetmiyorum genel olarak diyorum kolay elde etmek/edilmek derken tek bahsettiğim şey bu olay değildi genel olarak peşinden koştur demek istemiştim. Abartmadan tabiki, bazılarınız bunun farkına varıyor abartıyor hoş olmuyor. 😂
bebegım bayagı tas gorunuyorsun bu ılıskı f*ck tarzı gıder
Onun için kilometreler gelmesine gerek yok bir sürü vardır orada benden 😂
senın ıcın deger bebegım
Ahahahah yani benimle ciddi değilde takılacak sağol be 😂
erkek mılletı napim sımdı pembe hayaller mı kurdurayım :) asık edersen o baska ama ben aska ınanmam oda oyleyse yandın
Yay burcu oyle olabilir bilemiyorum 😂
kotu bır haberım var bende yay burcuyum :)
Çok uzun soluklu bir ilişki olacak gibi durmuyor
Bence sende taşsın taşırsın gibi.
Teşekkür ederim ama en başta sürekli yazan o iken su an sadece ben yazıyorum 2 hafta konuşmasak bile yazmıyor bu yüzden özgüvenin dustu
Düşürme öz güvenini, ondan bekle sende.