Aşk İlişkileri 1 ay Ben Fenerbahçeliyim, yeni tanıştığım çocuk TS'li, sizce bu erkekten olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 ben fenerliyim bi kac gun önce birisiyle tanistim takim konusu acilinca tsliyim dedi normalde takima karsi yargilamam kimseyi ama degisik bi durum cok kararsizim Ben Fenerbahçeliyim, yeni tanıştığım çocuk TS'li, sizce bu erkekten olur mu? Cevap Yaz 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
eyeyeyge48 Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 953 cevap paylaştı. Kabul etmeyebilir gerçekten fanatikse büyük ihtimalle öyledir sana forma alıp seni trabzonsporlu yapacak bende böyle yapıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Yani bilemedim ama bence yatakta sana fener forması giydirir sonra ''mike mike TS li oldum'' demeni ister bence 😊 0 2 Yorumla Soran 1 ay nasil yani? Yorumla Cevap sahibi 1 ay Böyle yani https://www.youtube.com/watch?v=l4igZ2LaKhM Yorumla
Badulcannnn Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 ay Yatakta sana fener forması giydirme fantezisi kurmuştur çoktan 0 0 Yorumla
La-mekan Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 54% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı. bunamı takılıyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 ay normalde takilmamda fenerliyim dedigimde buraya kadarmis felan dedi sonra saka dedi Yorumla La-mekan 1 ay Bence sizin kafalarınızın uyuşması önemli geri kalan teferruat Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Arkana bakmadan kaç 0 2 Yorumla Soran 1 ay flort asamasina geldik oyle takimini ogrendim Yorumla IgotWhatUneed 1 ay Tamam işte daha bir şey olmamış. Kaç kurtar kendini. Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 60,1b cevap paylaştı. Evet olur bence 0 0 Yorumla
1Eylül01 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% 1 ay olur neden olmasın. bunları takıntı yapmayın. 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. Ne alaka takımla flört? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kabul etmeyebilir gerçekten fanatikse büyük ihtimalle öyledir sana forma alıp seni trabzonsporlu yapacak bende böyle yapıyorum
Yani bilemedim ama bence yatakta sana fener forması giydirir sonra ''mike mike TS li oldum'' demeni ister bence 😊
nasil yani?
Böyle yani
https://www.youtube.com/watch?v=l4igZ2LaKhM
Yatakta sana fener forması giydirme fantezisi kurmuştur çoktan
bunamı takılıyorsun
normalde takilmamda fenerliyim dedigimde buraya kadarmis felan dedi sonra saka dedi
Bence sizin kafalarınızın uyuşması önemli geri kalan teferruat
Arkana bakmadan kaç
flort asamasina geldik oyle takimini ogrendim
Tamam işte daha bir şey olmamış. Kaç kurtar kendini.
Evet olur bence
olur neden olmasın. bunları takıntı yapmayın.
Ne alaka takımla flört?
Olmaz
Git gs li bul onlar sever fenere dayamayi