5 yıllık sevgilim nişanlım beni çalışmıyorum diye terk etti ama açıklamayı lütfen okuyun çünkü detayı farklı?

5 yıldır sevgiliyiz 1 yıldır da nişanlıydık taa ki geçen haftaya kadar. Bu süre içinde hiçbir sorunumuz yoktu hersey çok güzeldi evlilik hazırlıklarımızı yapıyorduk vs. Ama geçen hafta kendisi bana geldi ve dedi ki sen çalışmıyorsun bu evlilik işi olmaz geçinemeyiz. Şimdiiii arkadaşlar işin esas bölümüne geliyorum. Benim İstanbul'da evim var ordan da gelen kira gelirim var ama nişanlım benim kira gelirimi beğenmedi bu para yetmez dedi aslında tüm masraflarımızı düştüğümüzde elimize keyfe keder harcamak için 8-10 bin TL arası para kalıyordu ama kendisine bu para yetmedi yetersiz gördü neysee böyle olunca bende o zaman kiracımı evden çıkartalım biz geçip oturalım diye kendisine mükemmel bir teklif sundum yani onu ömür boyu kira ödemekten kurtaracaktım ama bu seferde iyi güzel senin evinde oturalım kira ödemeyeyim ama sen yinede işe gir çalış dedi çünkü kira ödemeyeceği halde yine eline kalan parayı beğenmedi daha fazla kalsın dedi benim işim olur da bir gün bozulursa ben iş bulana kadar evi sen geçindirirsin falan demeye başladı. Tamam dedim girip çalışıyım evlenelim ama ya yine işten çıkarsam nolucak o zaman beni boşayacak herhalde? Sonra ben şüphelendim ve anneme anlattım annemde bu adamın niyeti farklı bu sevgi ilişkisi değil maddiyat ilişkisi dedi sen ona kiradan kurtulma gibi bir teklif yapmışken o nasıl hala kira ödemeden geçinemeyiz diyor dedi daha evlenmemişsin onun işi bozulmamış nasıl işim bozulursa diye ortada olmayan şeyin planını daha şimdiden kurup kendini bu kadar garantiye almaya çalışıyor dedi yani annemde şüphelendi ve benim için ayrılmanın en hayırlısı olduğunu söyledi. Daha sonra nişanlımla son kez buluştuk ve kendisi ne söylesem dinlemedi karşılıklı bitirdik. Şimdi sizce bu ilişkiyi bitirmek benim için hayırlı olan mı adam para göz mü yoksa ayrılmakla hata mı yaptık?

Ayrılman hayırlısı olmuş adam para göz
Ayrılman hata olmuş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Bana diyor ki kıt kanat geçiniriz ya diyorum nasıl ya nasıl eline 10 bin TL kalıyor kira ödemiyorsun nasıl geçinemezsin diyorum sen beni anlamıyorsun diyor olan benim 5 seneme oldu 26 yaşındayım bu saatten sonra birini bulup tanımak falanda istemiyorum beni soğuttu
5 yıllık sevgilim nişanlım beni çalışmıyorum diye terk etti ama açıklamayı lütfen okuyun çünkü detayı farklı?