Buluşma olmadan mesafe ilişkisi hoşlantı başlar.. ilk mesajlaşırsın hoşlantı ilgiye dönüşür telefonlaşılır.. kız değil erkeğin kızın bulunduğu şehre veya yere gitmesi gerek buluşmadan sevgili olunmaz.. el ele tutulduğunda pozitif ve negatif enerjiyi hissetersin kişinin hal ve davırlarını gözlemlersin konuşmalarından analiz edersin kişiler bir birlerini tanımaya başlar neyden hoşlanır neyden nefret eder.. tiki var mı? Sabırsızmıdır sabırlımıdır hangi yiyecekleri sever ne tarz giyinir neşelimidir sıkıcımı kısançmı değil mi? Mesela göz göze gelirsin aşk etkisini gösterirse kadın erkek fark etmeksizin göz bebeklerinin büyüdüğünü fark edersin avuç içi terler.. vücut ısısı artar.. bazen konuşma yetisini kaybetersin 🙂 .. bunlar yaşanmadan sevgili olunmaz.. bana kalırsa
Olunur ! Sanal ve reel olarak ayrım yapılması kadar metalaştırıcı bir şey daha yoktur bana göre. Erkeği ya da kadını kanlı canlı görünce ne değişiyor? O kişinin karakteri ve duyguları gözlerinin içine bakınca değişecek mi? E sevilmesi gereken asıl şeyler de bunlar değil mi?
Kısaca evet görüşmeden sevgili olunur, elbet bir gün görüşeceksiniz ne de olsa.
Olmaz tabi, göz göze bir geleceksin dışarda nasıl insanlara nasıl davranıyor bakacaksın seninle konuşması nasıl ölçüp biçeceksin, buluşmayı erteleyeb bahane bulan hangi tarafsa sevmiyordur vakit geçirmek için takılıyordur özleyen görmek hissetmek ister.
Bence olunur ama buluşma olmalı mutlaka diğer türlü sosyal medya ergen aşklarına dönüşüyor konu. ama tam güvenmeden de buluşma olmamalı bence. bu yüzden kişiler bence zaman geçtikten sonra buluşmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Hayır olunmuyor
Olunur ama buluşma olmalı
Olunur ama eninde sonunda o buluşma olmalıdır.
Buluşma olmadan mesafe ilişkisi hoşlantı başlar.. ilk mesajlaşırsın hoşlantı ilgiye dönüşür telefonlaşılır.. kız değil erkeğin kızın bulunduğu şehre veya yere gitmesi gerek buluşmadan sevgili olunmaz.. el ele tutulduğunda pozitif ve negatif enerjiyi hissetersin kişinin hal ve davırlarını gözlemlersin konuşmalarından analiz edersin kişiler bir birlerini tanımaya başlar neyden hoşlanır neyden nefret eder.. tiki var mı? Sabırsızmıdır sabırlımıdır hangi yiyecekleri sever ne tarz giyinir neşelimidir sıkıcımı kısançmı değil mi? Mesela göz göze gelirsin aşk etkisini gösterirse kadın erkek fark etmeksizin göz bebeklerinin büyüdüğünü fark edersin avuç içi terler.. vücut ısısı artar.. bazen konuşma yetisini kaybetersin 🙂 .. bunlar yaşanmadan sevgili olunmaz.. bana kalırsa
Olunur ! Sanal ve reel olarak ayrım yapılması kadar metalaştırıcı bir şey daha yoktur bana göre. Erkeği ya da kadını kanlı canlı görünce ne değişiyor? O kişinin karakteri ve duyguları gözlerinin içine bakınca değişecek mi? E sevilmesi gereken asıl şeyler de bunlar değil mi?
Kısaca evet görüşmeden sevgili olunur, elbet bir gün görüşeceksiniz ne de olsa.
Olmaz tabi, göz göze bir geleceksin dışarda nasıl insanlara nasıl davranıyor bakacaksın seninle konuşması nasıl ölçüp biçeceksin, buluşmayı erteleyeb bahane bulan hangi tarafsa sevmiyordur vakit geçirmek için takılıyordur özleyen görmek hissetmek ister.
Bence olunur ama buluşma olmalı mutlaka diğer türlü sosyal medya ergen aşklarına dönüşüyor konu. ama tam güvenmeden de buluşma olmamalı bence. bu yüzden kişiler bence zaman geçtikten sonra buluşmalı
Oha o nasıl el lan ne ise olunur tabi de verim az olabilir
Ele nolmus kanka wgssyocjx
Kocaman :d
Ergen ve Sanaldan ibaret tipler için evet.
Benim için imkansız.
Hatta biriyle Sanaldan tanışıyorsam bile kısa sürede reelde görüşmek isterim. Yoksa benden uzak dursun.
Buluşma olmadan, görüşmeden sevgili nasıl olunuyor. Hayır anlamadığım nokta sadece konuşarak bi yere kadar tanırsın. İnsan görmeden birini sevemez ki
Bunu denemiş birisi olarak söylüyorum, yakından buluşmadan sevgili olmayın. Çünkü yakından sana sempatik gelmeyebilir ya da samimi gelmeyebilir
Kadınlar için olur erkekler için olmaz erkek çabuk ısınır gözlerine bakmak elini tutmak sarılmak ister
Netten olabilirsiniz, yakında netten evlenirler, sanal gözlüklerle karşılıklı yemek yerler 🆚 ve sayreyi anladın sen
Olabilir neden olmasın ama kendinizi hazır hissettiğinizde bir ara buluşmayıda deneyin buluşmaktan kaçmayın bu ilişkiyi kötü etkileyebilir
şu an çoğu ilişki sanalda tanışılıp buluşulmadan yapılıyor.
Olur arkadaş ortamında bulunursun sonra bir bakmışsın flörtün olmuş
Uzak mesafe ilişkisi ise. Eninde sonunda o buluşma olmalıdır.
Bence olmaz.. görmeden halini tavrini görmeden buna karar verilmsz diye düsünüyorum
Görüşmek, duymak son anda belkide karar verip buluşmak gerekir insanız sonuçta
Olmaz sıkıcı ve vakit kaybı, kardeş kardeş oynayacaksak ilişkiyi napayim