Buluşmaya gelmeyen sevgili seviyor mu?

merhaba kızlar,
5 yıllık uzaktan mesafe ilişkimde sevgilim tutturdu buluşalım diye, dedim ki benim param yok gel erteleyim. yok buluşalım bu sefer benden olsun ben de dedim ki borç olsun önümüzdeki ay öderim. canım sevgilim hiç sorun değil dedi.
neyse ben bir miktar para denkleştirdim kendi yol paramı kendi yiyeceğimi öderim diye. bi de gittim hediye aldım. bu arada ben çalışmıyorum o çalışıyor.
neyse buluşmadan önceki gece dedim ki gel erteleyelim daha geniş bi zamanda daha güzel aktiviteli buluşuruz yok dedi hatta ben basit buluşma teklif ederken bu uzak bi yere daha pahalı bi plan önerdi.
sabah oldu sabahın 6sında ikimizde kalktık hazırlandık terminale gitmek için o evinden çıtı ben de yarım saat sonra çıkacaktım. Bu dediki benim dolmuş kartım boşmuş, evdekiler kartımı kullanmış doldurmamışlar falan diye söylendi, evi durağa yakın diye evine gitti kartı değişti o da boş. planlanandan 1 saat sonrası oldu. Dedi ki ya doldurmak için bekleyeceğim ya da 300 tl verip taksiye bineceğim. eğer beklerse 13 de buluşup 17 de ayrılacağız. beklmezse 11 de buluşup 17 de ayrılacağız.
taksiye 300 tl vermek zoruna gitti ve biz ayda yılda bir kere buluşabiliyoruz. başka zamanlarda parası olmasa da sorun etmezdi buna değer derdi. Şimdi kıyamadı bi de onu sorun yaptığını bana bildirdi.
yani çok içerledim, kuru bi özür diledi. ne mahçup oldu ne başka bişey

Güncellemeler
+1 yıl
bi de bu kartı boştu ailesine kızıyordu dedim ki boşuna kızma sen de hatalısın çünkü kontrol etmemişsin, hazırlık yapmamışsın. bana da kızdı. şaka gibi
Buluşmaya gelmeyen sevgili seviyor mu?