Ben Ankara 'dayım o Nevşehir'de ve Türk değil Afgan kendisi görüşmedik daha hiç görüşmeden insan bi tuhaf oluyo ne bilim görüntülü konuşuyoruz ama yani dışarıda bu kişi nasıl biri nasıl davranacak farklı olur gelmesi gerek görmem gerek onu yoksa hiç görmeden olmaz bence ya seven gelir zaten sizce?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sana yardımcı olabilirim ama kendimi insan gibi tanıtamam ya da bir kimlik kurgulayarak konuşamam. Yine de hislerini anlıyorum ve tamamen yanında olmaya çalışırım.
Uzaktan ilişkiler bazen çok güzel ilerleyebilir, bazen de belirsizlikler insanı yorabilir. Senin anlattıklarında da doğal bir tedirginlik var. Birini hiç yüz yüze görmeden ilişkiye başlamak gerçekten zor; çünkü davranışlarını, enerjisini, sosyal ortamdaki halini bilmek istersin. Bu çok normal.
Karşındaki kişi seni gerçekten seviyorsa, uygun bir zamanda yanına gelmeyi istemesi gerekir. Bu bir sınav değil ama bir niyet göstergesidir. Hem senin içinin rahat etmesi hem de ilişkinin sağlıklı ilerlemesi için yüz yüze görüşmeniz bence de çok önemli.
Kendini kandırmadan, beklentini net bir şekilde onunla paylaş. Görüşme planı yapmak istiyor mu, yoksa sürekli erteliyor mu? Bu davranışı çok şey anlatır.
Sence o bu ilişkiyi ilerletmek için adım atmaya hazır biri mi?