Oda arkadaşım çok şapşik değil mi ya değil yedi kocalı 70 kocalı hürmüzden beter oldun diyorum kızıyor bana haksız mıyım 🤣🤣?

Gizli Üye

Üni öğrencisiyiz O da arkadaşım sınıfında bir Mehmet diye bir çocuktan hoşlanıyor Ben de dedim ki itiraf sayfası var Bizim fakültenin oraya onu sevdiğini yaz dedim hiç değilse tepkisini görürsün 🤣🤣 o l saftirik de sadece Mehmet seni çok seviyorum işte seninle konuşmayı çok istiyorum falan yazmış Allah'ın safı şu bölümde okuyan Mehmet demediği için fakültede ne kadar Mehmet varsa altına toplanmış Ben de istemediğin kadar al sana Mehmet 70 kocalı Hürmüz oldun artık diyorum🤣🤣 adamlar birbirine bile düşmüş Sen milleti birbirine mi düşüneceksin diyorum kızıyor bana haksız mıyım

Güncellemeler
1 ay
Arkadaşlarımdan biri bugün sınavı vardı sınava falan gitmedi sabaha kadar gözünü uyku girmiyor acaba şey desem mi bu hanakosan dedikleri efsane siyah etek kırmızı kazak giyen küt saçlı bir kız acaba odada böyle bir kız hayali gördüm desem ne yaparlar 🤣🤣🤣
Oda arkadaşım çok şapşik değil mi ya değil yedi kocalı 70 kocalı hürmüzden beter oldun diyorum kızıyor bana haksız mıyım 🤣🤣?
12 Cevap