Bir tane kolye beğendim ablamın düğününe. İstiyorum dedim 50 bin tl o kadar param yok dedi. Allah aşkına en iyi arabaya biniyorsun bana mı fazla bir kolye dedim vallahi yok şu an olunca alayım dedi bende alma salonda yaatarsın dedim haksız mıyım sizce
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Üzülebilirsin seni anlarım ama çok abartmışsın ayrı yatmak nedir yaa bu tür davranislar evlilikte soğukluğa sebeb olur bir iki defa bunu yapmış olsanız o adam mutluluğu dışarda aramaya başlar eşini tamamen kaybedersin
Böyle davranırsan çok uzaklaşır arkasından bakarsın artık Türk kadını neden böyle böyle devam ederseniz yakında ülke rus Ukrayna arab vs bunlardan evlenmiş erkeklerle dolacak bunun suç ortsğıda Türk kadındır
Ben bir kere alman kökenliyim. Ne türkü. Burada 7 senedir yaşıyorum o kadar. Oldu kendine araba alacak bana gelince para yok
Oldu beni almasaydı
Türkiye de bu şekil de davranan kadın yalnız kalma ihtimali yüksek umarım sen şanslı olup eşinin sevgisini kazanmayı başarmışsındır yoksa üzülen taraf olabilmek için çok büyük sebeptir Türkiye de bence kıymetini bilin eşinizin yarın aldığında davranışını dan dolayı pişman olup af dinlersiniz
Ne yalnızı ne az önce Türk olmayan kadını öven sen şimdi alman olduğumu duyunca kıvırma Türk erkekleri harbi dansöz
Ben istedim bu kadar kendine araba almasını biliyor
Dansözlükle ne alakası var böyle feminen olma diyorum sadece kadın alman İngiliz Fransız kadın kadın gibi olmalı diyorum bundan dansözlük çıkardın kocan Türk değilmi sana böyle davranabilir diye söyledim Türk erkeğini biliyorum genelleme severse eşini ses çıkarmaz ama çıkarırsa böyle rahat olamazsın anladığını umuyorum
Benim kocam hamzo bir Türk erkeği değil yurt dışında eğitim görmüş. Kaliteli birisi. Ve benim çalışmamı istemedi. O vakit istediklerim alacak
Türk erkeği en iyi okulları bitirse bile genlerinde var severse tam sever sevmezse kendine halatla bağlasan tutamazsın yanında ama sana ömür boyu mutluluklar dilerim sevginiz sonsuza kadar sürsün
Tutmaya çalışan kim? O beni tutsyn
Çok baskın karaktersin anlıyorum seni alman disiplini bu olsa gerek
Baskın aslında kocam. Hep o ne ders o oldu. Ama artık bende isteklerimi söyleyeceğim. O istemiyor diye ben tarzım değiştirdim. Ailemi bıraktım. O istemedi diye uzak yere gitmedim ama artık o da benim isteklerimi yapsın
Umarım zaman senden yana olur hoş ve hoşça kal
Karışmak gibi olmasın ama gerçektende yoksa para o kadar abartılmaz
Yalan djkd
Kendini para karşılığı seks yapanlar gibi gostermissin.
Ne alaka ben Seks demedim benden ayrı yatarsın dedim kendimi mahrum ettim
Para ile satin alınabilecek biseyi alsaydı kendini mahrum etmeyecektin yaninda yatıyor olacaktin. Bu da senin mahrumiyetin satın alınabilir durumda olduğunu gösterir. İ
Yok bunun para ile ilgisi yok dediğim olmayınca sinir oluyorum başka şeyde olda böyle artık açtım gözümü
Benim evliliğim böyle olsa üzülürdum. Gozu acilmis biri çıkmaz inşallah karsima.
Niye kendin en iyi şeye bineceksin karına paran varken almayacaksın öyle mi
Kocan parasi var olsada senin her istediğini almak zorundamidir
Evet beni çalıştırmıyorsa. Bir zahmet
Degisik bir nakis acisi
Al işte tripsiz bi hatun yok memlekette. Yabancı kadın alın beyler
Ne alaka tiple. Ben i
Siz sanki trip atmıyorsunuz valla bizden çok erkekler daha tripli
Haklısın.50 binlik kolye alamayan bir zahmet evlenmesin.
50 binde az değil bi kolye için ama adam olunca alayım demiş haksizsin
Eğer maddi durumunuz çok çok iyiyse ve 50 bin çerez parası gibiyse haklısın ama bence çiftler arasında bu tarz küçük basit ve gereksiz şeylerin kavgası olmamalı.
Ben sevgilimle bile küs uyuyamam shskkdji parası olmayabilir ne var bunda haksizsin
Yalan var
Haksızsin işte bunu kadınlar koz olarak kullanıyor sonra adamın gözü dışarı kayınca yok şöyle yok böyle. .
Allah Allah o zaman karınlardan kendine her şeyi alacak adamlara gözü kaysın madem
Boşa dememişler erkeğin iyisi varlıkta kadının iyisi yoklukta belli olur. O kafadaysan zaten adamı boşa oyalama Birak.
Yoklukta değiliz. Parası var şükür. Parası varken karısına almayan adama adam denmez
Mazereti yoksa bir şey diyemem
Haksızsın. Adam keyfine mi o arabaya biniyor saçma sapan gereksiz şeylere paranızı harcamayın gözünüzü seveyim
Keyfine daha düşük model alsın o zaman arabanın en lüksü çok gerekli demi
Haksızzın borcun var mı diye sor ne iş taptığına bağlı
Yalan
Ne yalanı 50 bin kimine göre çok kimine göre az onu biz bilemeyiz
Ona göre az emin ol
Sevgilisi varsa ona almak için almamıştır
Anan mı sevgilisi
Babaannen olur
Evet
para olduğu halde cimrilik yapıyosa haklısın ama bu aralar alıcak durumu yoksa haksızsın
Parası yoksa nasıl alsın?
Yalan. Ne yok yalan kendine var ama
Senin yok mu kendine al
Ben çalışmıyorum. Kocam da çalışmamı zaten istemiyor. Var olsada o alacak. Bana bakmak zorunda
İyi o zaman başarılar
İyi ceketinalip gitmemiş ne galiba varsa gör diye
Alsın
Knk seni boşamadığına şükret
bence salonda tek yatmamalı (:
Nankör kadın çoktur ülkede napcan
Ne nankörü asıl o nankör
50 bin mi yapmayin bunu ya 50 bin cok
2 milyon arabaya verdi
Param coksa alirdim sonucda para arac olmali smac degil
Ergenmişsin
Haksızsın sonuna kadar