Aşık olan insan bekler. Ben 19 yasındayım o 24. Tanıştığımızda da yaşımı biliyordu ama şu an diyor ki karavana gidiyoruz planımız yok ne zaman nişanlanacağız ailene söyleyeceksin vb diyor. Sanırım sevgisi azaldı sırf söz verdiği işin bekliyormuş gibi hissediyorum sevdiği için değil de.. ailem de ben de önce iş ve eğitim kafasında insanlarız o okumuyor calisiyor. neymiş akrabaları sorduğunda bize daha zaman var dediğinde onlara mahcup oluyormuş falan filan. Ya daha üni 2. Sınıftayım. Seven böyle bir şeyi düşünmez bile bence.. 😞
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
sen okuyan kendini geliştiren bir kızsın. bu da onun gücüne gitmiş. ailende önce akademik basarıyı düsünmekle çok haklı. bak kızım tr sartlarına okumadığında ilerleyen zamanlarda her duruma karsı kendi ayaklarının üzerinde duracak durumda olman lazım. okulunu oku yeni insanlar tanı daha kaliteli daha kendine yakısır. eğer okurken birde evlenme isine girersen seni okulundan uzaklastırır söyliyim. ayrıca seven bekler ama öncesinde senin iyiliğini düsünüyorsa bekleyecek. yoksa kapı orada de geç boş ver.
Ben de sizin gibi düsünüyorum o yüzden ben lisans eğitimim bitmeden nişanlanamam bile ayrıca benim hedeflerim yüksek. Neymiş o 30 olunca mı evlenecekmişiz falan filan. Seven insan bunları düşünmez bile çok kırılıyorum artık. Gücüne gitme kısmında emin misiniz? Yani bunu hic düsünmemiştim. Benim iyiliğimi isteyen birisidir. Yoksa ben mi körüm bilmiyorum
Diyor ki seven isteyen gönlü olan ailesine söyler zamanı biraz daha erkene çeker falan filan. Bencilce.
hemen evlenme derdine giriyorsa bir şeylere engel olabilmek icin olabilir. genel olarak iyiliğini düsünüyordur canım tabii ki belki de ama ilişki işleri böyle sürmüyor bu devirde sadece. çünkü şu an sen okuyan biriyken o okumadan çalışan birisi. kendine bunu yedirememesi cok normal.
hem de nasıl bencilce var ya. senin düsüncelerini ve hayatını önemsemeli eğer umursamıyorsa gidebilir bu kadar fazla lafı yapılmamalı
Mesela maaşımdan bahsediyoruz şu kadar alirim bilmemne falan geriliyor tuhaf şekilde. Tabiki ondan daha cok alirim yani senle bir mi olacaktık bir de.
hahahahsha sen o kadar okuyorsun emek gösteriyorsun okumayıp sadece calısıp ne olmasını istiyor tam olarak anlamadım. keske böyle bir kaygısı varsa adam akıllı okuyup ikiniz icinde güzel bir gelecek hazırlasa madem bu kadar evlenmek istiyor
Ben sevgisinin azaldığını düşünüyorum bana söz vermişti bekleyeceğim gibisinden 3 sene once , geçen ayrılıyorduk az kalsın ve ben dedim ki karaktersizlik yaparsın eğer bitirirsen sözün vardı dedim tanıstıgımızda yasımı biliyordun dedim oda dedi ki sadece buruk bir "haklısın" bende buradan surf söz verdiği icin sabrettiğini anladjm. Sevdiğinden değil gibi..
2 senelik uniyi bile kafasına ben koydum güya gidicekmis bu sene onun da planları varmis falan filan. E planın varsa senin de ne diye beni aceleye getiriyorsun. Çelişiyor anlamadım napıyor.
bana kalırsa senin yapman gereken tek sey önüne bakıp durum bu ben böyle bu duruma gelmeden evlenemem demen. hicbir sey senden önemli değildir boş ver. o da o sırada düsünsün bakalım evlilik istiyor da kaldırabilecek maddi güce sahip mi. konusmak iyi tabi o da biliyor kabul etmeyeceğini zaten ne düsünerek bu problemi cıkarıyor bilmiyorum cidden. eğer sevgisi azaldıysa bunu habire dillendirip durur sende rahatca söyle baska bir durum varsa belirt diye bence. sen olmasan 2 senelik okulu bile düsünmez kendi gibi biriyle evlenirdi, dua etsin biraz bakıs acısı gelistirip kendine iyi seyler katabileceği bir kızla birlikte. ama iste nerdeee
Ya kesinlikle katılıyorum her cümlenize. İnsan elindekinin değerini kaybedince anlıyor bazen. Ona da aynısı olacak gibi. Hatta kafasında senaryo bile kurmuştu. Ayrılmaya kalktığı gün bana dedi ki boğaya gelirim aldıgın hediyeleri veririm dedi. Ben de o gunum sabahında sinirlenip bana aldıklarını poşete koymuştum. Ya hediyeleri istemesi bile çok çocukça yüzsüzlük ya.
Sonra bariştik bi şekilde ama hala diyor ki bulusunca yüz yüze de konusalım falan. Anlamiyorum amacı ne seven insan böyle bir durumda ayrılmayı asla düsünmez bence aşiri kiriciydi
"Harika bir boşvermişliğin içindeyim bundan sonra her şey keyfim için" diye bir söz beğenmiş twitterda
isteyeceksen o hediyeleri almayacaksın ya nasıl sinirlendim şu an anlatamam. o twitten tek şeyi çıkardım ben bildiğin kendi kendine triplere giriyor başka bir şey değil. eğer bırakırsa da paşalar gibi geri döner zaten orası ayrı.
ailen cocugu biliyor mu bu arada hani hic evlilik lafını actın mu
ben oturup aileme anlatamıyorum bile doğru düzgün. Anneme çınlattım o kadar. Biraz mutsuz kadın okumamis diye. Ne bileyim onlar da haklılar onca emek para beni okutmak icin... bana okulum bitmeden rahat rahat birisinden bahsedecek cesareti vermiyolar haklı olarak.
Normalde o gün cidden ayrılırdık ama benim çok önemli sınavlarım var bu dönemde. Uzatmak istemedim. Ama aşırı zoruma gitti tavrı düşünceleri bencilliği ve yüzsüzce eşyaları getiricem sende getir imaları.
bir kez kalbini kırmış eskisi gibi olamaman buruk olman cok normal ya. ailen haklı tabii ki de seni daha kendini gelistirmis okumus bir erkekle görmek istemekle. benimkilerde oyle hatta babam her zaman “akademik hayatını etkileyecek hicbir sey yapma” diye tembihler ve haksız da bulmuyorum ama hicbir iliskimi söylemedim bu zamana kadar. o yüzden madem o keyfine göre davranıyormus. sende öyle davran. hatta o twiti rt yap skskahahah. o kendini ne kadar merkeze alıyorsa sen de öyle yapmalısın.
Evet kendini merkeze koyamiyor ama koyma çabasında. Bence benim hayatımı vs düsünmüyor ya ben saf canım bi insan olsam ailemi zorlar bişeler yaparım evlenirim okulum da mahvolur emeklerim de çöp olur bence ona maddi olarak muhtaç olmamı istiyor. Ondan üst birini istemiyor gibi. Bilmiyorum aldığı kolyeyi çok severdim şu an o kolyeye bakmak bile istemiyorum o kadar hevesim kırıldı ki
Ona iliskimize olan inancımı sorguluyorum ya en ufam bir tartısmada bile ayrılık kelimesini kolayca söyleyebilmesi kaybetmekten korkmamasi sanırımbenim olayların karsisinda olan olgun tavrım ona laubalilik firsatı verdi.
ayneen öyleee aynen. yoksa muhtmelen o sana maddi olarak muhtaç olacak. aman erkek adam ya kendisi simdi napar oyle olursa. kuyruk acısı iste. dediğim gibi bazı kusurları görmemezlikten gelmemek lazım. ama konusarak düzeltebilirseniz ne mutlu size. o önceki kırıcılıklarını da aşmamak lazım tabi. o kolye mevzusunun da anlayabiliyorum nasıl hissettiğini. bunu ona da söylemelisin beni o kadar kırdın ki diye. eğer konu bu problemlere gelirse tabi. kendini iyi hissetmeye bak sen ya
olgun davranınca gurur gidiyor nasıl hissettiğini söylüyorsun direkt o da yüz bulmuş anlaşılan. seni kaybetmekten korkmuyorsa kapı orada cıksın gitsin ama daha iyisini bulamayacak. ağlaya ağlaya kapına gelir
İyiyim iyiyim de çocukluguma ihanet etmiş gibi hissedicem 16 yasımda sevdim onu.. ben hala seviyorum da soğutuyor kendisinden işte. Beklerim ederim diye ikna etmek için dört takla atan bir insanken şimdi böyle olması.. ama eminim ki bulamayacak istediği gibi birisi. zaten asosyal neye güveniyo erkek kankası bile yok
Bilmiyorum ama bildigim tek bir şey var ki ben gibisini bulamayqcak. Bir sürü sebep var buna.
360 derece değişirse böyle olur sonuclarına katlanır. beraber büyümüşsünüz sayılır. büyüdükce bir insanın değişen huylarını, hatta huysuzluklarını görüp kendini garip hissetmen hatta soğumuş hissetmen cok doğal. ama bu bir iliski ve gelecek düşündüğün insanla bazı seyleri iyi konusup beraber ortak bir düzen bulmak cok önemli. cok sevsen bile kimse icin kendi isteklerinden ödün vermemelisin tabi. o da bunu biliyor emin ol , her seyin cok farkında , senin gibisini bulamayacağının da farkında bence.
Farkındaysa neden böyle rahat olabiliyor ona bu yüz bulma şeyini ben mi verdim anlamıyorum olgun olmasam bir şeyleri yutmayıp trip atıp uzatsam değer mi bilecek anlamiyorum.
zamana bırak bakalım ne olacak buluşunca neler diyecek. yazılı olarak hep bi kuşku olur ama yüzyüze olunca mimiklerinden bile anlarsın ne hissettiğini cocuğun. ama onun hisleri mi bitti napcam demek yerine kendini düsün ben ne hissediyorum ve bu cocukla ileride evlendiğimde neler olabilir kendimi nasıl hissederim diye. her seyi değerlendirip ona göre onunla paylaşmakta da fayda var
O kadar tüketti ki beni hislerimi dayanamiyorum bitse daha huzurlu olacağım resmen. Hevesimi tüketmesi, beklemesi kısmında güvenimi kırmasi, hemen ayrılık kelimesini kullanabilmesi, kaybetmekten korkmaması, bencillikleri , eşyaları istemesi vb vb
evet değer bilir bu arada. geri çekilirsen triplenirsen üstüne düşer. ama bu doğru bir şey olduğundan değil. saçma taktikler böyle insanlara yarıyor anlamıyorum neden böyle. sen oldugun gibi ol da seni bırakıp başkasına giderse problemleri aynı rahatlıkta cözemediğinde seni nasılll mumla arıyor gör bak
En buyuk sebep zaten denk misiniz diyen kisiler. Ailemin beklentisi ki çok haklılar
Haklısın çook sebep var beni mumla aramasında hala nasıl bunlara ragmen rahat davranabiliyor ya. Ayrılıp geldiginde bile kabul edeceğimi mi düsünüyor anlamadım.
o zaman iyice bir düsün tasın eğer gercekten istediğin buysa ve yüzyüze konusmada istediğin enerjiyi alamazsan, seni üzerse dile getir bence bitmesi gerektiğini. ama belki de öyle bir konusma olur ki her şey çözülür bilemezsin ya
Canım maalesef konusmayla bile çözülmeyecek şeyler var. Emeklere yazik olmasın ye affettiğim şeyleri bilsen bitir oha dersin. Yüz buldu işte. Ama şuna eminim bir gun biterse mumla arayacak er ya da geç. Ama bıraktığı yerde olmayacağım fark bu olacak.
İlgisizleşti bir de ses attim görüldü atmis dinleyip baktim uyumus sonra. Uyucam askım der insan ne bileyim😂 tuhaf ya. Bende ss alıp attım begendiği tweetleri altına da 👏 emojisini attım Z
ben zaten sana iki saattir bitir oha dememek icin çırpınıyorum burada 😂. birde bilmediğim tarafını bilsem herhalde deliririm. iyi yapmıssın görsün de kudursun biraz. insan da bir der cidden sen yapsan bunu lafını yapar muhtemelen insan uyucam der diye hahahsha. ah ah ne yasıyor anlasak bir de
Canim cok bencil cidden ya neymis cidden sevem cabalar ailesine 2. Sınıfta Nisan yaptirirmis. Zaten ben su an 2. Sınıfım unide. Ben bana değer verdiğini ve kaybetme korkusu olduğunu düsünmüyorum. Galiba bitiricem ya
Cok sımartmısım
sen yine de bir düsün tam ama en doğrusu bitirmek gibi duruyor bakınca. olayın istemekle değil gelecek icin olduğunu anlamamakta yemin etmis arkadas. anlıyor da isini geleni yapıyor gibi duruyo. seven insanın isi değil bu cidden. cok sımartmıssın cidden. ne sanmıssa kendini. bulunmaz hint kuması sanki de sen onun icin geleceğinden vazgecip ailenin bile istemediği bir yola gireceksin. mumla arayacak mumla.
Bencede her seyin farkında ama bencillik yapiyor. Bakalım tartısıcak gibiyiz. Cunku , Ss attımya ne demek bunlar diye. Ama şunu bilmiyor ben cidden her türlü kafada bitirirsem asla bulamaz beni. Gene affederim dayanamam gibi düsünüyor sanırım.
Ona o cesareti verdiğime eminim maalesef
evet evet. zaten bu kız evlenmez diyordur hatta dönebileceğini düsünüyordur. o özgüveni almıs ama kırılırsa anlar ne kadar kalp kırdıgını. keske Şu an anlayabilse ama ne bekliyorsun ki hep aynı hep
Haklısın. Ya inan bana egoist birisi değilim ama göz var nizam var. Ya kendisi gibi olan ya da lise bile okumamis calismayan evde kös kös oturan bir kız bulur evlenir. Bence bu kadar rahat olmasının sebebi benim hep onu alttan almam aman aman demem😅
Zaten asosyal nereden bulacak uni okuyan eden bir insan. Ki benim lisansim 5 sene. İyice gözünde büyüyordur
kız yok ne egosu bu. görünen köy de kılavuz istemez yani. okumayıp tek derdi evlenmek olan bir sürü kız var. onlardan bulsun evlensin istediği gibi ezikleyedebilir tabi öyle düşünüyor. sana o yüzü bulamaz ama. sana bulabildiği tek yüz şikayetlenip durmsk. onu da sen vermesen zaten diyemezdi bile. gözünde nasıl büyüyordur hemde var ya. valla kendisi bilir gidisi varmıs dönüsü yokmus ama bunu bimiyor 😂
Haklısın. Hayırlısı olsun canım gerçekten kimse için üzülmemek lazım çok da güvenmemek lazımmış görüyorsun işte.. sevgim ve uysal bir insan oluşum ona cesaret veriyor işte cunku elimden geldigince olgun davranırım iliskilerimde.
gercekten hayırlısı olsun. insanlar genelde değer de bilmez. daha genciz cıtırız. ders alıp önümüze bakacağız yapacak bir sey yok. duygusal düşününce sonu yok
Aynen oyle duygusal dusunsem coktan bunun laflarını dinleyip ailemle çatışmalara girmiştim hatta evlenmiştik bile belki😂🤣
ay valla öyle olurdu. kendine yazık olurdu basta. o da hedefine ulaşmış olurdu😂😂. gerci hedefi bu mu sorun cıkarmak mı onu da çözemedik ama
Belki de biz boşa kafa yoruyoruzdur tek amaç bahanedir ayrılmak icin falan bilmiyorum ki😂 ama sanmıyorum ya onun karın aşrısı beni hemen elde edebilmek resmiyette.
biz gece gece her ihtimali süzdük zaten 😂 artık ne olsa sasırmam valla. bu kulaklar her seyi duyabilir gözler her seyi okuyabilir sorun yok ahhahsha. bende ya o kadar fazlasına girismez. direkt diyor ki evleniyim de geleceğine karısıyım..
Sorma hahahha Bence haksız oldugunun farkında da işine gelen bu o yüzden manipüle etmek istiyor😂 yer mi anadolu kizi
yemeyizzzz yemeez 😂. kız öyle paşalar gibi farkında. haksız olduğunu biliyor da seni suclu hissettirmeye calısıyor. ben senin yerinde olsam yapardın falan filan. hıhım aynen yapardınnn kardesim
Aynen narsist birey gibi davraniyo 😀 ayrica kiz ne cana yakinsin sevdim seni. Keske herkes boyle net samimi olsa
bende cok sevdim seni sohbette cok sardı cidden ahhshaha. insanlar öyle değil maalesef ben artık kimsenin samimiyetine de güvenemiyorum kolay kolay. sende öylesin cidden🥰
Takip eden bendim 😂 soruna yorum atan da. Biraz da senden bahsedelim kizzz😇🥰
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!