Sevgilimde ilgi problemi var, neden böyle yapıyor olabilir?

Benim 5 yıllık bir uzak mesafe de sürdürdüğüm bir ilişkim var. Yılda 1 veya 2 kez görüşüyoruz onun dışında günün her saati görüntülü de konuşuyoruz yani konusmadigimiz bir gün olmadı. Ben arkadaş konusunda çok seçici biriyim küçük bir hata yapsa bile affetmem icimde biriktirin hataları en sonunda onlara patlarim ve öyle de oldu zaten yakın arkadaşlarımı tamamen kaybettim arkadasligimiza son verdim bunu neden anlatıyorsunuz diyeceksiniz bu sıralar yani bundan 1 ay öncesi onlarla gorusurken her şey çok iyiydi hergun olmasa da iltifat ederdi. Ama arkadaşlarımdan bağlantım koptugundan beri nerdeyse 1 aya yakındır ilgi göstermeyi bıraktı bunun nedeni ne olabilir artık yalvariyorum ilgi göster diye ama hiç oralı olmuyor genelde soru soruyor onda da pek hevesli değil gibi davranıyor bilmiyorum ben ona hep iltifat ederken onun karşılık vermemesi çok dokunuyor ilişkimiz gerçekten çok güzel birbirimize olan güven temelimiz sağlam ama bir bu sıkıntı benim gibi olan biri var mı veya neden böyle yaptığını düşünen biri?
Sevgilimde ilgi problemi var, neden böyle yapıyor olabilir?