Tek başına bir etken asla değil. Eğlenceli bulması lazım. Zeki bulması lazım. Onunla vaktin su gibi akıp gecmesi lazim. Bunlar güzellikle harmanlanırsa kopması zor olur o kızdan. Amaaa tüm bunlar değer vermesine sebep olmaz. Değer vermesi ve saygı göstermesi için tek etken karakter, sağlam bir kişilik. her şey dişilikle olmuyor 😂
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerin kalbine giden yolLAR çoktur. Hemen adres veriyorum; meme, popo, dudak, boyun, ayak, el... etinden sütünden kemiğinden her şeyinden faydalanmak ay aşik olmak isteyebilirler. Tabi bu bahsettiğim erkekler ilkel güdülerini geliştirememiş olanlar... Lütfen gördüğünüz yerde hızlıca koşarak kaçın kızlar!
https://www.youtube.com/embed/TWUHx9Wrth4Birde kalbine tek yol giden erkekler var ki bunlar ilkel güdülerini geliştirmiş , kendini eğitmiş duruşu olan adamlardır. . Bu tür erkeklerin kalbini; duruşunu bilen, onu anlayabilen, akıllı ve güçlü kadınlar çalabilir sadece ♥️🔥
70 Yorumla
Selamlar,
Eğer bir yol aranıyorsa. Bir erkek için oldukça farklı alternatif vardır. Bir kadının Türk erkeğini elde etmesi için çok fazla uğraş göstermesine gerek. Güzel olması, güzel yemek yapması ya da kariyer sahibi olması.
Hani derler ya nefes alsa yeter diye. Bizim erkekler için maalesef durum böyle. Genel olaya çok dar pencereden ve oldukça sığ bakılıyor. Kadının yüzüne bakınca sadece gözlerinin güzelliğine değil. Gözlerin ardındaki güzelliğe odaklanmak gerekiyor.
32 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılGüzellik ve bakım sadece ilk bakışlarda önemlidir diye düşünüyorum. Daha sonraları tamamen iç güzellik arıyor insan karşısındaki kişide.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
u +1 yılEvet genelde türk insanlarının kalbine giden yol ya paradan ya da güzellikten ya da fizikten geçiyor. ama aşktan geçen yok ya da ben denk gelmedim hiç bu yüzden de herkes genelde bu saydıklarıma bakıyor.
10 YorumlaÇok güzel olup da aklı bir karıs havada olan ne konusucagını bilmeyen hava atma meraklısı ukela ve sadece kendini düşünen hiçbir kadın etkileyici değildir ne istedini bilen hicbir adamın kalbine giremez anca adam olanı degilde yancılarını pesine takar o da günlüktür.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin çoğu güzellik bakiyor zaten sadece erkekler değil Kızlar da ilk bakişta aşka inanmam zaten ilk bakişta hoşlantı olur beğenirsin hoşuna gider öyle tanışırsın şimdi bana kimse demesin sadece karakter
30 YorumlaValla güzeliğin bı çok katkısı var evet ama bi nevziden sonra o güzellik işlemiyor sadakat gizliliktir
Bu devirde sadakatın bi önemi yok
Harbici kızlar var sayğılar ama
şu an ki devir para + kalb = ?
10 Yorumlayok ya ama hatunun dişli olması kendine aşık ettirir simdi adamda ciğer birakmamasi lazim
140 Yorumla- +1 yıl
Hayatta dişli olmasından mı bahsediyorsunuz güçlü kadın vasfı yani?
- +1 yıl
Erkekler hanımcı mı olmak istiyor? Yönetilmek mi istiyorsunuz😂
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Şaşırdım erkekler yönetmek ister diye biliyodum
- +1 yıl
Ben karşımdaki nasılsa ona göre şekil alırim ama tasma takmış gibi de olmasın yani.
- +1 yıl
Evet ruhsal sağlığım için kapalı tutuyorum. Benim gördüklerimi sen de görsen aynısını yaparsın.
Soran+1 yılBence de bir tolerans şarttt
- +1 yıl
Burdan söyleyebilirsin söylemek istediğini
- +1 yıl
Yani ben çok gizli ve özel bi şey konuştuğumuzu düşünmüyorum😂
- +1 yıl
İçinde kalsın boşver😈
- +1 yıl
Kötü bi şey söylemeyebilirsin ama tanımadığın bi insana özel bir şey konuşmak istiyorum diyorsun mantığa yatmıyor ben mantıkçı bi insanım😂
- +1 yıl
Sen sektörde yenisin galiba ahahahha
- +1 yıl
Özel bi şey konuşmak istiyodum diyince yanlış anlamışım demeeeek pardon pardonnn
- +1 yıl
Geçmeyelim kibarlığın için saol ama o işlerin sonunu görüyorum ben
- +1 yıl
Anladığına inanıyorum kesinlikle ama kusura bakma güven duymuyorum, senle alakası yok kişisel tecrübeler
- +1 yıl
İşte insanoğlu arsız biraz😂
- +1 yıl
Yanımda olsan da bi şey yapamazsın zaten benim özgüvenim tam ben korkuyorum demedim ki😂😂
Sadece tedbirliyim tedirgin değil. - +1 yıl
Beni iki gün önce köpek kovaladı nasıl güveneyim nasıl😂😂😂😂
Soran+1 yılÜhühüü ama bana hep pıt pıt bildirim geliyor 😭 güvensizlik konusunu siz özelde bir tartışın sonra silin mesajı bir daha mesaj atamaz yine 😌
- +1 yıl
Sana ithafen söylemek istemedim yani en masum canlı bile zqrar vermeye kalkıyor üstelik ciddi bi üslupla yazmamıstım tekrar okursan anlarsın.
+1 yılKız güzelmiş evladım. Bayıldım, bekar mı çocuğum?
12 Yorumla
Soran+1 yılMonica hanıma sormak lazımm
- +1 yıl
Ahh onu da kaçırdım tühh
Etkileşim, bazıları farkedilmesi zor olan birden fazla durumun bir araya gelmesiyle oluşur.
Ne sadece güzellik, ne yemek, ne de sadece herhangi tek bir şey..
20 Yorumla
+1 yılEvet öyle mesela kadınlara jest yaparsın bir şekilde gönlüne girersin ama erkekler öyle değil direk güzelliğe bakıyor çoğu 😅
20 Yorumla
+1 yılBir erkeğin kalbine giden tek yol o sormadıkça cevap vermemek, herhangi bir talepte bulunmamak, gereksiz iletişimden kaçınmak, hayatının merkezine almamak.
10 YorumlaHepsiden geçiyor diyebiliriz.. kadın vücudunun her kısmı 😂. Ama tâbi daha ağırbaşlı sadece yemek ile kalbinden geçebilecek adamlarda vardır diye düşünüyorum
10 YorumlaYia 😍🤭🙈 evet çok Güzel doğal güzellik de olan kız kalbi çok etkiler ki şunu da söyleyim onun için güzele fazla bakmamak gerekir 🤭😅 etki altına girersin yoksa
10 Yorumla
+1 yılUfak bir detay bence iyi yemek yapıyor olması araba kullanması ya bunların hepsini iyi bir insan olması yeter uyuyan bir insana yastık bastırıp ölümüne yol açan korkunç insanlar var mesela
10 Yorumla
+1 yılSimdi mideyi ve güzelliği kenara bıraktılar şimdilerde erkeğin kalbine giden yol diyoruzda ordan mı başka bir yerden geçer bilmem ama erotizimden geciyo canım maalesef
13 Yorumla- +1 yıl
@beyzaaa21 özelden ulasirmisin cok onemli bisey dicem
Mideden geçer diye bir ata sözü var ama sizin dediğinizde önemi var buna güzel ahlak ve sadakatide eklersek mutluluğa açılan yolun kapısı aralanir
10 YorumlaŞu sıralar fizikten geçiyor göründüğü kadarıyla 😜
30 Yorumla
+1 yılKalbe gitmek için her yönden hitap etmek gerekiyor; güzellik, fizik, karakter, el lezzeti.. vs
10 Yorumla
+1 yılGüzellik tek başına yeterli olmaz diye düşünüyorum. Mutlaka o kişinin sevdiği başka bir özellik olmalım
10 YorumlaEvet bencede artık öyle aslında artikta deyil heo öyleydi
20 YorumlaDış görünüş herkes için önemli bir kriterdir. İnsan daha sonra karakterine vs bakar.
20 YorumlaGüzel olacak tabi, yemeği getir de getiriyor zaten 😂
10 Yorumla
+1 yılMonica Bellucci her zamanki gibi efsane çıkmış : )) Eskiden yemekti, hâlâ yemek : ))
10 Yorumla
+1 yılErkeğin kalbine bir yol olduğunu kim söyledi. Yollar var. Çok yollu bir kalbi var erkeğin.
10 YorumlaBenim için öyle. Ruh da önemli ama kabul edelim ki ruhlar aleminde de yaşamıyoruz 😜
10 Yorumla
+1 yılGörsellik güzel bir çekim yaratıyor. Tek başına yetmiyor tabi.
10 Yorumla
+1 yılöyle deme bazı erkeklere hiç seçici değil nefes alıp vermek kafi 😂
10 YorumlaHayır, güzellik yalnızca ilk tanışmada etkili olur.
10 Yorumla
+1 yılyani şimdi bu kadın da … normal bi güzellik değil ki
10 Yorumla
+1 yılMonica Belluci de olsan fotoğrafını shopluyorlar aga beğğ dhfg
10 Yorumla
+1 yılgüzellik göreceli bir kavram ve hep bizimle olmayacak
10 Yorumla
+1 yılEskiden de güzellikti.. şimdide öyle.. bir 60 sene daha geçse yine aynı olacak.. yüz ve fizik güzelliği.. görsel uyarılir erkekler.. ilişkilerdeki ilk evre her zaman dış görünüştür.
10 Yorumla
+1 yılİlk başlarda evet ama daha sonra güzellik yetmiyor karakter ve uyuma bakılıyor
10 Yorumla
+1 yılBaşta evet güzellik ama sonra için zeka başarı güç her şey giriyor 😊😊😊
10 YorumlaErkeğin mi bilmem ama kendi adıma konuşmak gerekirse benim midemden geçiyor
10 YorumlaBazısına tek başına bu yeter. Bazısına tek etken bu değildir başka etkenler de görmek ister kalbini açmak istemesi için..
20 Yorumlaİlk aşkımızın özelliklerini taşıyan kişiye aşık oluyoruz.
Bu 6 yaşına dek belirleniyor.10 YorumlaBelki şöyledir erkeklerin kalbine giden yol güzellikten geçer ama adam olanınki… anlık ve yüzeysel bakmayanın ki..
10 YorumlaHayır güzellik önce dikkat çekebilir. Gerçi bazen güzel bir kadına hiçbir çekim hissetmeyiz. Tek başına güzellik yeterli değil...
00 Yorumla
+1 yılGüzellik sadece ilk izlenime, hoşlantı olmasına etki eder ya da arzulara. O kadının karakteri, asilliğidir bizde yer etmesini sağlayan.
00 Yorumla
+1 yılHayır güzellikten geçmiyor... Merhametten geçer Sadakat olmaktan geçer dürüstlükten geçer saygı edepten geçer ilgi den geçer...
00 Yorumla
+1 yıleskiden de şimdi de güzellikten yani dış görünümden geçer
çirkin birinin elinden kim yemek yemek ister ki maalesef böyle00 Yorumla
+1 yılBir kadında sadece güzellik yetmez elbetteki güzellik erkeklerde 1. Faktör ama iylik hal ve hareketleri nerde nasıl davrandığıda göz ardı edilmez.
10 Yorumla“Davranışları” önemli olan bize nasıl davrandığı değil sadece çevreye olan davranışları olgun ve güçlü ise aşık olur erkek yani ben öyle birine tutulmuştum.
13 Yorumla
+1 yılGüzellik eskikden di şimdi makyaj ve estetiksizlikten geçiyor.
10 Yorumla
+1 yılAynennn, görseldeki kızı görünce kalbim çarptı resmennn, güzellik güzellik üçüncüsü seksilik..
00 Yorumla
+1 yılSonuçta her güzelin bir de geçmişi var... Sadece kalbi değil aklıda kullanmak lazım...
00 YorumlaValla bana değer versin önemsesin de güzellik geçici
00 Yorumla
+1 yılGüzellik olduğu doğru, ama benim için akıllı ve kültürlü olması önemli, yeniliklere açık olması.
00 Yorumla
+1 yılValla benim japon araçlarından geçiyor gerisini bilmem
00 Yorumla
+1 yılKalbimizin olduğuna inanıyor musunuz 😳
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yanılıyorsun Leyla
eğer bu erkek adamsa önemli olan güzellik değildir bir kızın kişilik özellikleridir.
21 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Bir erkeğin kalbine giden yol sadâkattan geçer eğer sen onu kırmazsan yalan söylemezsen açık sözlü olursan herzaman 1.0 öndesindir kalbine girdikten sonrada orayı kırma çünkü o senin çeğizlik porselen takımın değil
00 YorumlaYalnız güzellik değil bakım yani temiz olmak. Ona saygı göstermek ve alttan almayı bilmek
00 YorumlaBir erkegin kalbine giden yol nakit canlisi kadindir :) az ve oz harcayan haha
10 YorumlaBecerikli olması bence
20 YorumlaEvet özellikle ince belden...
20 Yorumla
+1 yıl😂😂😂
Güzel soru ama cevabini bilmiyorum 😅10 Yorumla
+1 yılEvet. Dişil enerji +güzellik.
Bunları sağlamayan da ilişki aramasın zaten.10 YorumlaSizi öyle kandırıyorlar
10 YorumlaEvet, hayır diyenlere inanmam.
10 Yorumla
+1 yılÇoğunlukla
10 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım