Tipi ve maddi durumu iyiyse hiç anlaşamasanızda onla birlikte olur musunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tipi ve maddi durumu iyiyse hiç anlaşamasanızda onla birlikte olur musunuz?
Tipi önemli, maddi durumu önemli değil. Anlaşamıyorsam hiç birinin önemi yok olmam. Ama tabi kadınlar ile erkeklerin seçimi çok farklıdır. Bu genellikle bir erkeğin seçimidir. Kadınlar için erkeğin maddi durumu varsa gerisinin önemi yok olurlar. (Genellikle tabi, herkes için geçerli değildir.) İşin ilginç tarafı lüks arabası var, rezidansı var veya yüklü banka hesapları var diye oluyorlar, yok hani sonunda adam sanki servetini onunla paylaşıyor, o da yok. İki drink hoop yatağa, ertesi gün yüzüne bakmıyor, hatırlamıyor bile kadını. Oysa aynı içeceği ben de ısmarlıyorum, aynı mekana götürüyorum ama bana bakmıyor, üstelik kıymet veriyorum, önemsiyorum, sonrasında arıyorum. Yok o gidip zengin olanını tercih ediyor. Eline hiç bir şey geçmediği gibi meta olarak bir hiç muamelesi görüyor fakat aynısını yapmaya devam ediyor, sanırım eninde sonunda bir tanesini kapaklarım diye umut ediyor. Adam da kıs kıs gülüyor, bunlar olmasa biz ne yapardık diye!!!
Cevap
10Cevap
hayır olmam
Bunu denedim orta halli bir ailenin yakışıklı oğluydu ancak narsist hayvan olduğunu görünce s. Tipine ailesine dedim ve ayrildik
Ben zengin erkekle anlaşamayan kadın hiç görmedim. Fakir erkekle anlaşabilen kadını hiç görmediğim gibi...
Hayır. En önemlisi anlaşabilmek zaten, anlaşamadığım birini normalde hayatımda tutmazken ilişki konumuna hiç getirmem.
Yanında rahat değilsem kesinlikle bir şeyler vardır. Olamam.
Olurum bir yol bulunur elbet bir uyuyup uyanalım demiş Sertap Erener
Anlaşamadığım bir insanla bırak evlenmeyi, aynı ortamda bile bulunmak istemem.
Tabiki hayır, ilişkilerde anlaşmak en önemli faktör , diğerleri ikinci planda fikrimce. Böyle bakıldığında kesinlikle daha sağlıklı ve uzun süreli ve gerçek ilişkiler deneyimlenir.
Nasıl yapabilir ki bir insan böyle bir şey? Hep beraber olduğun bir insanla kafan uyuşmazsa bunalır insan
Tipinden çok huylarıyla yaşıcam o belli edecek ya hayatımı haniii, o yüzden huy daha önemli :)
Yapmadığım şey değil...
Oldum
Yalan söylesem bir şey değişmeyecek sonuçta ne gerek var
Şart ne olursa olsun kendimi iyi hissetmedigim yerde olmak kendime zulmetmektir olamam
Sadece seks için belki evlilik asla.
Anlaşabilmek önemli yoksa kafayı yer insan
Sonradan pişman olurum ben 0lmaaz
Asla, benim için anlaşmak çok önemli.
Benim kendime saygım var
ömrümü kimseye törpületemem
Olmam çünkü sinir hastası olmak istemiyorum
Ancak seviyorsam olur
Kafa yapım uymuyosa neden evleneyim ki
Hayır, korkarım ben😨
Bunalım geçiririm yani 😅
Aşkta savas pislik olmaz