20 yaşına gelmiş bekar bir kızim diye evde kalmış muamelesi görüyorum herkes evlendi bı sen kaldın diye?

Bahtsiz_xatun
Benim taliplerim çıkıyor ama istemedim hep 7 8 aydır birinden hoşlanıyorum ilk adım attım reddetti bu zaman içerisinde beni iş ortamında baya üzdügü oldu sonra üç gün önce özür diledi hak etmediğin şeyler yaşattım diye dün buluştuk sadece konuştuk gece anlaştık ilişkiye başlayacaz diye bugün yine buluştuk hoşlanıyorum ben onun duyguları yok ama bana sarıldı yanağimdan öptü kokladı beni bende öptüm sevgili olduk ama bu gece ben şart koydum diye normal konuşalım sen beni tanı bana güven sonra sevgili olalım dedi kabul etmedim bitti konuşmuyoruz artık belki olur dedim şu an kendimi de çok kötü hissediyorum yanına gittim sarılmak normal bir şey kokladı doya doya yanağından da öptüm oda öptü pişman değilim çünkü o istiyordu ve normal bir şey ama olmadı hoşlanıyorum evet kötü biri değilim ama istediğim şekilde davranmıyo karakteri kötü değil ama istediğim gibi değil işte ben istediğim biriyle evlenmek istiyorum doğru kişiyle şu an çok üzgünüm milletin laflarına kanıp yanlış kişiyle evlenip hayatımı mahf etmek istemiyorum istediğim kişiyi bulur muyum bilmiyorum sizce gerçekten çok geç kaldım mi evlenmek için yaşım 20 evde mi kaldım acaba diye tereddüt ediyorum artık.
Güncellemeler
1 ay
Hoşlandığım kişide bu gece daha ilk günden terk etti diye çok üzüldüm kendimi kullanılmış hissediyorum ailem evlenmemi istiyor ama yok ki kimse istediğim bı adam karşıma çıkmıyor benim yaşım daha 20 bu gece acıdan intihar bile etmek istedim ben
20 yaşına gelmiş bekar bir kızim diye evde kalmış muamelesi görüyorum herkes evlendi bı sen kaldın diye?
10 Cevap