Güncellemeler
1 ay
Hoşlandığım kişide bu gece daha ilk günden terk etti diye çok üzüldüm kendimi kullanılmış hissediyorum ailem evlenmemi istiyor ama yok ki kimse istediğim bı adam karşıma çıkmıyor benim yaşım daha 20 bu gece acıdan intihar bile etmek istedim ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Buradan yazayım dedim diğer hesabım donduruldu, buradan konuşalım. Dün konuşmuştuk hani anlatacaktım ilişkimi.
Daha saçma hiçbir şey duymadım. 29 yaş ne allah aşkıma ya
Şaka gibisin dostum daha 20 yaşındasın ve hayatta öğreneceğin çok şey var en uygun 25 30 yaş evlenmek için benim gözümde
Ummadığın an çıkar bazen göz rengin nedir bu arada merak ettim
#Hükümdar
Çok açık kahverengi
Elendim ben ☹️
Neden ve hangi anlamda elendinki
boş ver
Çocuk neden istemiyor sebebi ne pekii
Samimi olduğu kız arkadaşları var mesafeli olacaksın dedim artık sevgiliyiz iş ortamında herkese yardım ediyor o bizi yönetiyo ben bu yüzden artık mesafeli olacaksın dedim oda yeri gelince konuşurum yeri gelince yardım ederim insanlara neyin ne olduğunu biliyorum bı hatamı görünce uyarırsin dedi bende bozuldum bitirelim dedim oda konuşalım sen güvendiğin de sevgili olalım dedi günahını almak istemiyorum dedi bende hiç konuşmayalım dedim öyle 🙂
Kıskanç birisin sanırım sen normal cevap vermiş sana ama sen biraz gözlem yapsaydın sonra karar verseydin anı karar veren fevri birisin galiba
Haklısın evet sonradan düşündüm ilk gün şart koymasaydim diye sence duyguları olmayan bir adam sevgili olduktan sonra sevmeye başlarmi
Hayatta her şey olur insan düşmanına bile aşık olur senin yapman gereken cinsellik yaşamadan gözlem yapman gizliden hatasını görürsen bırakırsın zmanla davranış ile insan yakınlaşır uzaklaşır ilk günden böyle olması kötü olmuş ama kimisi kabul ederdi söylediğini ama sen ona açılmışsin bu yüzden bu seni hatalı yapar ama seninle eglenmesin dikkat et
Mesela beni öpmek istedi bugün buluştuğumuz da ama ben kabul etmedim zorlamadi beni ama sadece yanaktan izin verdim kaç aydır iş ortamında birlikteyiz ama sonuçta ilk gün ku birlikteligimiz bide ben onu evime çağırdım bu sabah yani nefsime hakim olamıyorum diyor bana hep yani tahrik oluyor bu onun elinde değil biliyorum ama çok karışık kafam sarıldı kokladı biliyordum tahrik olduğunu öpecem dedi hayır dedim ama oynamak olsaydı niyeti öperdi diye düşünüyorum kendini çok zorladı tuttu yani sence 🥺 çok üzgünüm ya ben kendimi çok kötü hissediyorum
Kendini tutamıyorum diye bir şey yok seven yapmaz o cinsellik için kullanacak seni bilgin olsun sonra demedi deme
Peki teşekkürler 🥰
Sen görüyorsan ben
😂😂
Daha gençsin ne evde kalması
30a kadar yolu var
Yok daha neler
Acelen ne