Sence sen neden BEKARSİN?
Karşı taraftan çok şey mi bekliyorsun , yoksa başka nedenlerin mi var, neler var?
Sence sen neden BEKARSİN?
Karşı taraftan çok şey mi bekliyorsun , yoksa başka nedenlerin mi var, neler var?
Çünkü hayat şartları elverişli değil sosyal biri değilim yoksa çoktan olmuştu demişimdir evlenecem mi çocuğum olacak mı
Yaş kaçtı ne işle meşgulsün
İşim yok sosyal değilim 31den gün aldım
Peki hiç talibinde mi olmadı , neden evet demedin birine veya senin diyeceğin birisi
Aslında ilk birinden hoşlandım lisede diyemedim oda tesadüfen oldu sonra kuran kursunda bir kadın beni biriyle tanıştırmak istedi ben istemedim sonra Trabzon da yine aranıyordu annem engel oldu küçüktüm zaten sonra tur da sinirle aşık oldum ama o iyi bir durum değildi sonra geçen sene sevmediğim kuzenimin arkadaşı yolumu kesti oda bana ii gelmedi demek istediğim tanımadığım insanla ne işim olur annem istemiyor zaten evlenmemi
Niye istemiyor
Bilmiyorum
Cevap
4Cevap
kız arkadaşım yok olmadı da çünkü ona sahip çıkamam duygularıyla oynamış olup üzmek istemem hayatımda odak o değil.
yok 19 yaşındayım daha erken
Hiç cinsel ilişkin oldu mu, olduysa hazirsindir
Evet çok dedim nasip kısmet
Hayırlısı
Yalnız değilsin kanka bende bekarım
Taktığın şeye bak
Demedim banane ya
Okay
Neden erkekler şerefsiz diyorum ben hahdhah
Herkes nasibini yer, demekki sende de biseyler var
Bende bişey yok da şerefsiz** çektiğim doğru
Peki ben ahlaklı ibadeti yerinde Haccini bile yapmış biri olarak seni ciddi anlamda tanımak istesem, sen yine karsiyi mi kusurlu bulursun
Yaş uymuyo
Üzümün çöpü, armutun sapı dersen bu kadar hayırlı bir insana bile kusur ararsan, şerefsizler in en yalancilarina denk düşer harcanır gidersin,30 dan sonrası da mecburiyet bağlı birine seni dul bırakacak birine okey dersin👋👋👋
Yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?