Aşk İlişkileri 1 ay Eşin için bir böbreğini feda eder miydin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 ona böbrek lazım. verir misin? Hiç düşünmem, anında.. Edemem. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eşin için bir böbreğini feda eder miydin? Cevap Yaz 81 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
1Eylül01 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. Edemem. böbreği alıp başka karılarla hayat sürsün diye mi? gerek yok ölürse zaten birlikte ölürüz arkasına bende gelirim böylesi daha garanti bence. 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hastalıklı bir ilişkiyse, birbirimizden kopamayacağımızı biliyorsam sadece birbirimize aitsek evet ama sıradan bir ilişki ise vermem. 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ederim sonuçta eşim, hayat arkadaşımın sağlığı söz konusu. Ne söz vermiştik hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde hep beraber 😇 1 0 Yorumla
Forlove19 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 92% 1 ay onun yerine doğal olarak yerini gören yapay organ naklederdim. o da sağlıklı olsun bende veya organ satın alırdım. 0 0 Yorumla
Mrt8787 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Bu soru ile karşı karşıya kalmak ile gerçekleşmesi çok farklı olur , bu tür sorulara cevap vermemeli… 0 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 52% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Evet ederim eşimden, hayat arkadaşımdan, can yoldaşımdan bahsediyorsun neden etmeyeyim ki? Buna mani olacak hiçbir neden olmaz 0 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İleride eğer evlenirsem evleneceğim erkek hayatımdaki en değer verdiğim erkek olacaktır onun için her şeyi veririm. 0 0 Yorumla
mert1512 Takip Et Yoda Yaş: 26 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yani sonra da ayrılıp başka adamla keyfini sürenler oluyor bilemedim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Tek böbrekliyim. Birini sevdiğime bagışladım. Ama bir yıl sora yaşamını yitirdi. Keşke canımdan canda verebilseydim 2 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. Ederim.. Onun yanımda erimesine göz yumacak değilim..#Vesselam 0 0 Yorumla
sessizlikveyalnizlik Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Hayır bu devir de sağlığını kaybeden gotu kaybeder 0 0 Yorumla
Chrysalis Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 97% 1 ay Ederim diyenlerin çoğu böyle bir durumla karşılaşsa vermez 😂 0 0 Yorumla
m MyColorDark Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. Sevdiğim kadın için böbreğimin biri, gözümün biri feda olsun. 0 0 Yorumla
kartaltuvasi Takip Et Xper 7 Yaş: 69 , eic 97% 1 ay Eş can yoldaşıdır. Birer böbrekle nasılsa idare ederiz... 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 987 cevap paylaştı. Elbette ki an bile düşünmem. Bunun pazarlığı, hesabı olmaz. 0 0 Yorumla
Gunahbenim23 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Eşim benim hayat arkadaşımdır hiç düşünmeden feda ederim iyi olsun yeter 🌼 0 0 Yorumla
Suzetaliyah Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 83% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı. Eşim sonuçta bir ömür paylaşacağım böbreğimi niye paylaşmayayım 0 0 Yorumla
Gizem_Tanrıçası Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Kimse için bi taraflarımı feda edemem kuşura bekmayın jsjsjdjd 0 0 Yorumla
MelisaDurgun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 574 cevap paylaştı. Eşim Manny ya da Jim değilse asla etmem bana ne yaaaa. 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. Eşimde hastalıkta sağlıkta diye yemin etmişimdir. Eğer uyuyorsa hiç düşünmem veririm. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Edemem. böbreği alıp başka karılarla hayat sürsün diye mi? gerek yok ölürse zaten birlikte ölürüz arkasına bende gelirim böylesi daha garanti bence.
Hastalıklı bir ilişkiyse, birbirimizden kopamayacağımızı biliyorsam sadece birbirimize aitsek evet ama sıradan bir ilişki ise vermem.
Ederim sonuçta eşim, hayat arkadaşımın sağlığı söz konusu. Ne söz vermiştik hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde hep beraber 😇
onun yerine doğal olarak yerini gören yapay organ naklederdim. o da sağlıklı olsun bende veya organ satın alırdım.
Bu soru ile karşı karşıya kalmak ile gerçekleşmesi çok farklı olur , bu tür sorulara cevap vermemeli…
Evet ederim eşimden, hayat arkadaşımdan, can yoldaşımdan bahsediyorsun neden etmeyeyim ki? Buna mani olacak hiçbir neden olmaz
İleride eğer evlenirsem evleneceğim erkek hayatımdaki en değer verdiğim erkek olacaktır onun için her şeyi veririm.
Yani sonra da ayrılıp başka adamla keyfini sürenler oluyor bilemedim.
Tek böbrekliyim. Birini sevdiğime bagışladım. Ama bir yıl sora yaşamını yitirdi. Keşke canımdan canda verebilseydim
Ederim..
Onun yanımda erimesine göz yumacak değilim..
#Vesselam
Hayır bu devir de sağlığını kaybeden gotu kaybeder
Ederim diyenlerin çoğu böyle bir durumla karşılaşsa vermez 😂
Sevdiğim kadın için böbreğimin biri, gözümün biri feda olsun.
Eş can yoldaşıdır. Birer böbrekle nasılsa idare ederiz...
Elbette ki an bile düşünmem. Bunun pazarlığı, hesabı olmaz.
Eşim benim hayat arkadaşımdır hiç düşünmeden feda ederim iyi olsun yeter 🌼
Eşim sonuçta bir ömür paylaşacağım böbreğimi niye paylaşmayayım
Kimse için bi taraflarımı feda edemem kuşura bekmayın jsjsjdjd
Eşim Manny ya da Jim değilse asla etmem bana ne yaaaa.
Eşimde hastalıkta sağlıkta diye yemin etmişimdir. Eğer uyuyorsa hiç düşünmem veririm.