Şimdi şöyle. Eğer ölecek ise veririm 😞😞🥺kıyamam ona çünkü ama işte islam dininde günah bu sen bağış veriyorsun organlarını ama onlar senin değil ki veresin kabirde ilk sorulacak sorulardan bunlar bedenini neye kullandın hata kendini çok yorar hastalık edersen de bunun için de azap olur
Vermem.. bencil diyen olur şaşıran olur ama vermem neden mi oturup düşünürüm o olsa verir mi ya da bugüne kadar bu iyiliği yapmam için bana ne yaptı yaptı mı bunları güzelce bir süzgeçten geçiririm evet eş diyoruz ama herkes eş olamıyor eş adı altında bir yabancı oluyor çoğu zaman bu nedenle geçmişe göre düşünüp şu cevabı veriyorum günahımı bile vermem..
Müge anlı geldi aklima. Jdjd kadin verdiği böbreği geri istemişti mahkemeye vermiş kocasını.. sebebi de aldatmasi aldattı beni, böbreğimi geri versin jsjss kraliçemmm
Knk bi kadin programa çıkmıştı esra erol muydu neydi esiyle ayrılmıştı verdigi bobregini geri istiyordu aklima o geldi jjsjxbdxhxuxhxuxjidjdjd Ben vermem mesela sjdjd
Çünkü evlilik sadece ortak hayat değil, aynı zamanda karşılıklı destek ve fedakarlık demek.
Eşim için böbreğimi vermek, onun hayatında çok büyük bir fark yaratacaksa ve ikimiz için de sağlık açısından riskler minimumsa, bunu yapmayı çok isterim.
Sevgi, böyle büyük fedakarlıkları göze almakla da ölçülür bence. 🌸