Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KızlarSoruyor
Beğeni için teşekkür ederim @ilginfulyaa @Sarışıngenc23 @Yecüc_Mecüc_7991 @Malefiz1313

Açıkçası evet ama bir kaç yıl geçmesi ve güven duymak gerekiyor.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#fedaveAsk
01 Temmuz, 2023 Cumartesi 22.43
Eştir, vereceğiz mecbur. Boşuna mı eş olduk. Sevmesem de verirdim. O kadar kahrımızı çekmiş niye vermeyeyim. Başka bir şey lazımsa onları da alabilir. Ben yaşayacağımı yaşadım zati.
Evet ben eşim için her şeyi yaparım tabi k ide böbrek ne kelime ki kalbimi ve her şeyimi adamışım vermişim zaten. yani bunu gerçekten yapardım öylesine demem. eşim eğer bir gün benim organlarımdan birine gerek duysa hiç düşünmeden verirdim. feda ederdim zaten gerçek aşk budur ama maalesef günümüzde kimse gerçek aşkı bilmiyor yani bırakın organını vermeyi üstüne kötü davranıyor ya da mutlaka üzüyor sevdiği kişiyi ya da onu geçtim aldatabiliyor maalesef.
işte en çok da bu tür kişiler aşkı yaşadığı için aşka olan inancım da azaldı biraz çünkü adil değil dünya. ya da dış görünüşe bakıp seçeler mesela bu da yanlış
Kesinlikle haklısın kardeşim
Sen evlen artık ya 😀
Evlenenleri gördüm biraz daha düşünmem lazım
Bak yine genelleme yapıyorsun siyaset meydanına döner burası. Evlenenler neden boşanmış abi? Neden kavga etmişler? Aynı sorunları senin yaşayacağın ne malum? Hayır madem evlilik düşünmüyorsun o zaman olmayan eşimize neden böbrek veriyoruz? Bana mantıksız geldi.
her şey de mantık arama eğlen 😃
İyi de soru şu değil ki, dünya neden saat yönünde döner? Evlilikten bahsediyoruz. Site zaten bi alışmış evliliğe erkeklere kadınlara sallamaya.. Sorunun da bir sınırı var sonuçta.
Eşim için her şey feda olsun
Teşekkür ederim
Rica ediyorum bebeğim
Cevap
9Cevap
Bunun için eş olmasına gerek yok, sevdiğim herhangi bir insanla dahi uyuşursa gider bağışlarım.
Hayır etmem öyle olan kadınlarin hiçbir zaman değer gördüğüne rastlamadım yapmayan kadın yarıyor erkeklere..
En azından dürüstçe biliyorum
🙂
Elbette feda ederim
Eşimi bulayım bir sonrası mühim değil
Evlenmek için evlendiğim biriyse hayır galiba. Ama ortada büyük aşk sevgi sadakat varsa canımı bile veririm.
Her şeyimi verirdim ama yok olamadı eş zaten tamalayan değilmi
Dalağımı bile veririm
Kurbanlık mısın mübarek 😄
Gerekirse kalbimin yarısını veririm birlikte yasarız olmazsa da benimkini verip kendime protez kalp taktırırım
Kimse için gunahımı vermem
🤣🤣🤣
Sevgili buldumda eş kaldi
hayır...
Hayır
Etmem.
Edebilirim
Evet
Evet.
Evet ederim
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?