Erkolar ne bu boy/para/tip derdiniz kızlarla?

Vallahi bunaldım bu sitede her gün 3 5 tane ''Kızlar sadece kısa erkeklere mi bakar?'' gibi sorular görmekten.
Cevap olarak evet alınca ''İşte siz böylesiniz şöylesiniz'' diyorlar, hayır alınca ''Ne demek hayır o zaman neden herkesin uzun sevgilisi var/kısalar hep yalnız'' gibi şeyler söylüyorlar. O zaman neden bu soruyu soruyorsun kardeşim hayırı cevap olarak almayacaksan.
Bu dünyada milyarlarca insan var hepsi de birbirinden farklı. İstediğin kadar genelleme yap bir tane de olsa istisna çıkar. Hâlâ neyin tatavası bu?
Oysaki insanın etrafında seçenek çok. Ama hepsini saçma takıntılarla eliyoruz. Belki de bu dünyada en mutlu evliliği yakacağın kişiyi beş santim daha uzun olmadığı için elemek mantıklı mı?
Ya da sarışın olmadığı için en güvenilir bir arkadaşın direkt üzerini çizdin.
Biraz çocuklar gibi olmak lazım. Şekle şemale takılmadan ruhlara, kişiliğe dokunmak lazım safça.
ne kadar güzel yazmışsınız, yazdıklarınızı okurken bir yandan bu kadar yaygın olmaları sinirimi bozarken ve insanlara olan umudumu kırarken bir yandan da bunları gözlemleyen insanların olduğunu bilmek çok hoş.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.. 🌹🌹🌹
Cevap
5Cevap
Bu tip kapasitesiz şahısların sorularina artık sinirlenmiyorum. Genellemelerden cok sıkıldım.
Türk kızları genelde uzun boy sonra da paraya bakıyor.
İsteyen istediğini alamıyor zaten umrumda değil boy meselesi xd
1.80 altı sevgilin olmamıştır gelmiş boyundan dert yanan erkeklere laf ediyorsun
Erkolar derdiniz ne sizin
🤣
Kızlar sadece uzun erkeklerle çıkıyor boş yapmışsın gayet haklıyız
evet sizi sevmiyoruz pis cüceler uzak durun hayatınız boyunca yalnız kalacaksınız.
shrek filminde bile kadın karakter zengin yakışıklı ama kısa bir erkektense Shrek'i/bir canavarı tercih etmişti.
cüceler cüceleeeer naniik nanikkk c (:
evet sen haklısın hiçbir kız kısa erkek istemiyorrrrr uzatmaaa susssss
nasolsa aksini desek de kendi kendinize tripleniyor zırlıyorsunuz.
o yüzden evet kısasıınnn evet öyleeee sussss istenmiyorsunnn cüceeee
eveeetttt benim sevgilim 2,30m sen cücesin sus artık sus konuşma hakkın yok senin gerçek yüzüm bu işte hala ne konuşuyorsun
evet evet o yüzden kısalığını bilip sus artık ya
evet seni istemiyoz yani niye hala konuşuyon
e kısa ve can sıkıcısınız çünkü sus be cüce sus dedik ne yüzsüz çıktın
Boş yapıyorlar
@griban444 üstünemi alındın teneke
En İyi Cevaplar