Kız gibi olan erkekleri erkek gibi olan kızları görünce midem bulanıyor
İnsan fıtratına göre kılıf uydurmalı
Siz onları görünce ne aklınıza geliyor ne düşünüyorsunuz
İnsan fıtratına göre kılıf uydurmalı
Siz onları görünce ne aklınıza geliyor ne düşünüyorsunuz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tercih meselesi yani eğer bu bir cinsel eğilimse ama erkek kız gibi nazlaniyorsa veya kız da erkek gibi takiliyorsa evet itici
Tercih meselesi deyip gecilmez peygamberimiz lanet ediyor öyle insanlara gideceğimiz yeri belirliyoruz yaşantımız ile nasıl bu kadar rahat olunabilir ki?
Bunun dini bir boyutu varsa öldükten sonra alacağını alır ama bu dünyada kimse kimseden üstün değil, önemli olan saygıli olabilmek ki şu an ülkenin çok ihtiyacı olan bir şey saygı
Allah'ın yasaj ettigi birşeye saygı duyulmaz, saygının da bir hududu var
Allah bile ayırmiyor kullarını içinizde en ufak bir iman varsa cennete girersiniz diyor ama siz saygı bile göstermiyorsunuz
Yasak edilmiş diyorum hala saygı diyorsun, ahlaksızlığa, sapkınlığa saygı gösterilmez
Napacaksin peki çözümün ne
Kesinlikle kadınlar erkeklere benzemeye erkekler kadınlara benzemeye çalışıyor iğrenç bir devirdeyiz
Kesinlikle
Puhahaha bir de engellemiş zavallı sinem ablam
Jekekdkfof
Biz kendi işimize bakalım baskalarinin hayatından bize ne
İnsanların kendi tercihi
Tabiki, o tercih sayesinde de gideceğimiz yeri belirliyoruz ya zaten..!
Ne yeri o aw insanin tercihi degistrebilecegi bşrsey degil dogustan gelen bisey insan kendi değiştiremeyeceği birsey üzerinden yargılanmaz
Zekanız bu kadar iste
Sorumu iyi anlarsan sorun yaşanmaz..
Doğuştan gelen şey Allah'tandır amenna lakin kız olup geri canı istemesi üzerine erkege dönmesi Allah'tan mı oluyor?
Klasik cahil muslumdan beklenilecek bir soz insan 5 yasinda cinsel kimligi olusur ama 5 yasında erkekten kıza gibi donme gibi bi durum our mu bunu söyleyebilirler mi hayır cunku toplum bakısı yuzunden sizin o uyguladıgınız baskı yuzundrn sanıyorsunuz ki dogustan gelen birsey degil o ne cahil slk insanlarsınız
Ve sonucta Allahın kulu degilmi o ne olursa olsun o kulun oyle olacagini biliyordur yaratırken sonucta herseyi biliyor ya allah madem biliyor öyle birini yaratıp diye lanetliyor?
Once kendi dininizde celisen seyleri dusunun böyle slk slk konuları dusuneceginize
Ahirette görüşürüz
Hahaha ahirete inan sen daha olunce toprak oljnca gorursun ahlreti mantıklı cevap veremeyince boyle kalırsınız klasik aptal cahil musluman seni sizin gibi dusuk zekalılardan nefret ediyorum
Daha kendi dininizde diyor dusunun sorgulayın diye musluman olmayan biri sizden daha cok sorguluyor düşünüyordur sizde dusunmeyip koru korune inanıyorsunuz hersehe kendi dininizin kuralını uygulaymayacam kadar korkuyorsunuz dinden cikarim diye aciz varlıklar sizi
Bizde sizin gibi sapkın, terbiyesiz ahlaksızlardan nefret ediyoruz.
İğrençsiniz
aman aman noluyor ayol
Sen benim sapkın oldgumu nerden cıkardın sırf birseyi savunduğum oyle oldugum anlamına gelmez sadece karsı zıt fikirin cok aptalca oldugu anlamına gelir burada benim yaptimi elestireceginize kendi sorduğunuz mantıksız soruları eleştirin
yaız yine yargı dağıtıyor
Bi tane dusuk zekayla tartışıyorum iste bende kabahat
Tartışma kardeşim sana tartış diyen var mı?
hiç akıl yok sizde yemin ederim kendi sonunuzu kendiniz hazırlıyorsunuz
Akıl yok diyene bak 😂 hicbirirseyi sorgulamayip koru korune inanan birinde akıl var sorgulayan herseyden şüphe duyan bende yok demi shahaha neyse anlatsamda anlamazsın kapasiten yetmedigi icinde dogru degiş dersin
Ne demisler 1 delil ile40 alimi yendim 40 delil ile 1 cahili yenemedim
Sizin gibş cahillere laf anlatılmaz cunku o sig gorusleriniz kalıplasmıs siyah beyaz goruyorsunuz
Dusunme kapasiteniz yok
Erkekmisin kizmisin onuda bilmiyorum lakin o çok özendiğin Batı'nın pisliğinden arın öyle İslam ve ahiret hakkında konuşursun
Senin gibi cahille konusarak daha fazla kalitemi dusurmicem subjektif yorumlar ile dediklerime karsı bi tez sununca dogru dedigini zannedecek kadar aptalsın cunku ben objektifim
Sen objektif felan değilsin
Sen sadece sapkınlığa ahlaksızlığa evet diyen akılsızsın
😂😂😂 eger azıcık biyoloji bilseydin bilim bilseydin bu konular hakkında objektifligi konusurdun
keşke sığ düşüncelerinden arınabilip herkesin ve kendinin insan olduğunu burada bu konuyu vatan savunur gibi savunup dışarda söylediğin islama ters şeyler yaptığını ve yapabileceğini de göz onunda bulundurarak konuşsan keşke
Gizliden cıkta senin gibi aptal cahil kopegi engelliyim dusul zekalılara karsı fobim var cunku
Az kaldı biraz daha sabr o zaman eşeği tersten görürsünüz
Madem ben bu kadar ahlaksızım edepsizim bana laf edecegine kendi allahına laf et beni boyle yaratmıs kendi hatası benim degil
Cahil yorumlarına karşılık sana boylr cevap verilir
inan ki o dinini beğenmediğin insanlar bana müslüman insanlardan 10 kat daha iyi davranıyor keşke bu kadar dinine bağlı insanlar olarak sizde biraz anlayış empati besleyebilseydiniz
Mesela ben 😌💅🏻
Gurur mu duyuyorsun?
Kız valla kimseye bir zararım yok kendi halimdeyim öyle
Sen sadece kendine zarar veriyorsun farkında değilsin
Sanki uyuşturucu kullanıyorum abartma 🙄
Uyuşturucudan daha beter bu akıl et
Yoo zararlı falan değil ben gayet memnunum ve mutluyum
Everkegini pek sevmemde en azından senin gibi sığ goruslu degil
Teşekkürler 🥰