Kızlarda veya erkeklerde beğendiğiniz, sizi kendine çeken fiziksel-karakteristik özellikler nelerdir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Fiziği güzel tipi güzel kız olması lazım benim yanımdayken bana yakışacak şekilde ve konuşması güzel olsa güzel olur ve ben DJim o da müzikle alakalı olursa süper olur birde bana ayak uydurmalı ortak hobilerim zevklerimiz olmalı bu kadar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Guleryuz samimiyet akıl
Muhteşem 3 lü derim00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
güzel fizik çekici hoş seksi giyimler bakımlı temiz ten bana karşı olan samimiyeti rahatlığı ve dürüstlüğü yüksek libidosu
00 Yorumla- +1 yıl
Sarışın mavi gözlü kızlar hoşuma gidiyor platin sarısı değil ama has sarışın çakma sarışın ile işim olmaz.:D
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Fiziksel güzel gülüş, güzel göz, pürüzsüz ten; karakteristikte içten samimi ama dışarıya soğuk olması, şakadan anlaması ve zaman zaman çocuk ruhlu olması.
00 Yorumla - u+1 yıl
Ben karaktere ve bana olan davranışına düşerim
00 Yorumla Beyaz ten, bebeksi eller, 3 numara saç tıraşı, kalıplı ve havalı yürüyen erkeklere bayılıyorum
00 YorumlaFiziksel olarak uzun saç iri diri göğüslere düşerim çok 🤭🥰
00 Yorumla- +1 yıl
Gözler, dudaklar, hal ve hareketler ve beyin.
00 Yorumla - +1 yıl
Fizik tamam, karakterin de sıkıcı değise sen tamamsın işte.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
bir kızın fiziği derdim hem akıllarda mükemmel şeyler düşündüren hemde bazı şeylere yön veren fiziktir
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 384 cevap paylaştı. Cesaret, bakışlar, seksi tavırlar.
00 Yorumla- +1 yıl
Boy bos, centilmenlik
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gülüşü ve zekası
00 YorumlaProfldeki sensen kalçalarına düşebilirim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. Saçı gözleri gülüşü konuşması
00 Yorumla- +1 yıl
Seksi giyim ve bakis önemli benim icin
00 Yorumla - +1 yıl
küçük meme
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 818 cevap paylaştı. zeka zeka zekaaa
00 YorumlaSen?
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi