Aşk İlişkileri Kızlar, Erkeklerde neye düşersin? Muratistanbullu Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Up up up hadi bakalim itiraf zamani Güncellemeler+1 yıl Bu tipime düşecek kız dunyada erkek kalmaması lazim😂😂 Güncellemeler+1 yıl Bu tipime düşecek kız dunyada erkek kalmaması lazim Kızlar, Erkeklerde neye düşersin? Görüş Yaz 11 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Uzun boy, eller, dudak, bakış, omuz fiziksel olarak bunlar ama karşımdaki kişiye göre değişir bunun cevabı ya 🤔 2 3 Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Tipe onem veriyosun demek mi bu Yorumla Görüş sahibi +1 yıl Tip olarak cevapladım sadece karşımdaki kişide ilk baktığım şeyler bunlar ama karakter tabi ki daha önemli her şeyi değiştirebilir. Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Bunu duyduguma sevindim Yorumla
SenacCc Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı. Duruşuna, fiziğine ama daha düşemedim 4 3 Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Belki bigun dusersin hayirlisi 😂 Yorumla SenacCc +1 yıl Bakalım görelim aminn Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Bekliyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bakışlar, güzel eller, merhametli oluşu, güzel gülüşü, esprili ve zeki oluşuna dümdüz düşerim kardesim 1 1 Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Beni mi tarif ettin sen ahahah sakasi bu yana guzel tercihler bence Yorumla
yesilkedim Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 98% +1 yıl 1 90 boy kumral yakisikli olmasına duserim 2 1 Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Ahahah uzun erkek illa yakisikli mi olcak Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kişiden kişiye değişir bu 1 3 Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Senin icin ideali ne Yorumla Görüş sahibi +1 yıl Benim için kibar olması ön koşul gibi sonra ilgili olmalı. Bana değer verdiğini hissedersem çabuk etkilenirim. Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Kadinlarda olmasi gereken sey ilgi bencede Yorumla
justimagineittx Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 92% +1 yıl Renkli göze 1 1 Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Karizma yani Yorumla
Ksüyesi11 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bana olan saygısına konuşmasına hitap şekline 1 16 Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Guzel gorunus ikinci planda Yorumla Ksüyesi11 +1 yıl Ben bu zamana kadar görünüşe bakmadım hayatıma girende görünüşü çok yakısıklı denilecek kadar değildi ama kalbini sevdim kalbini sevince kalbine girince zaten sana olan saygısı sevgisiyle herşeyi kazanıyor tip çokta önemli olmuyor yani Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Bravo iliskiniz hala devam ediyor mu Yorumla Ksüyesi11 +1 yıl Yok be ne ilişkisi ben sadece yıllardır seven tarafım kavuşamadık bazı sebeplerden diyelim Yorumla Ksüyesi11 +1 yıl Benim demek istediğim kalbime giren’ Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Uzuldum be Yorumla Ksüyesi11 +1 yıl Tek taraflı olsa neyse de tel taraflı da değildi ona rağmen kavusamadık bu daha üzücü taraf Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Hic ihtimal yok mu Yorumla Ksüyesi11 +1 yıl Hayır Yorumla Muratistanbullu +1 yıl O zmn mecbur yoluna devam Yorumla Ksüyesi11 +1 yıl Yola devamdan çok uzaktan bir şekilde kalben hisse devam gittiği yere kadar Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Cok zor bi seydir bilirim bende yasadim 5 sene ciktik 3 sene oldu ayrilali zor zor Yorumla Ksüyesi11 +1 yıl Kim ne derse desin geçmiyor sadece geçen zaman Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Malesef icinde yasamaya devam edecek acilarla Yorumla Ksüyesi11 +1 yıl Ayneen öyle Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Hakkinda hayirlisi neyse onu versin rabbim Yorumla
siyahliyaa Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Sakal çene kemiği el damar dudak dil 😂 1 3 Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Hayy masallah baya seçici bir insan 😂😂 Yorumla siyahliyaa +1 yıl Çook Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Belli belli umarim bulursun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bacak kası 1 10 Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Ahahah o nasil oluyor ya 😂😂 Yorumla Görüş sahibi +1 yıl Oluyor işte bacak kası olan erkekleri beğeniyorum. Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Bende yok o kadar 😂😂 Yorumla Görüş sahibi +1 yıl Düşemedik desene haha Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Estafurullah tipim dusecek kadar musait degil Yorumla Görüş sahibi +1 yıl Maşallahin var. Nazar değmesin diycemde benim nazarın değer Yorumla Görüş sahibi +1 yıl Nazarım Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Degmez yaa tesekur ederim iltifat icin 🙈🙈 Yorumla Görüş sahibi +1 yıl Iltifat değil gerçekler Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Cok sagol yaa seni taniyalim nerelisin Yorumla
Önemsizxd Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Hiç bir yerinize ya 1 1 Yorumla Muratistanbullu +1 yıl Ahahah peki 😂 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Uzun boy, eller, dudak, bakış, omuz fiziksel olarak bunlar ama karşımdaki kişiye göre değişir bunun cevabı ya 🤔
Tipe onem veriyosun demek mi bu
Tip olarak cevapladım sadece karşımdaki kişide ilk baktığım şeyler bunlar ama karakter tabi ki daha önemli her şeyi değiştirebilir.
Bunu duyduguma sevindim
Duruşuna, fiziğine ama daha düşemedim
Belki bigun dusersin hayirlisi 😂
Bakalım görelim aminn
Bekliyorum
Bakışlar, güzel eller, merhametli oluşu, güzel gülüşü, esprili ve zeki oluşuna dümdüz düşerim kardesim
Beni mi tarif ettin sen ahahah sakasi bu yana guzel tercihler bence
1 90 boy kumral yakisikli olmasına duserim
Ahahah uzun erkek illa yakisikli mi olcak
Kişiden kişiye değişir bu
Senin icin ideali ne
Benim için kibar olması ön koşul gibi sonra ilgili olmalı. Bana değer verdiğini hissedersem çabuk etkilenirim.
Kadinlarda olmasi gereken sey ilgi bencede
Renkli göze
Karizma yani
Bana olan saygısına konuşmasına hitap şekline
Guzel gorunus ikinci planda
Ben bu zamana kadar görünüşe bakmadım hayatıma girende görünüşü çok yakısıklı denilecek kadar değildi ama kalbini sevdim kalbini sevince kalbine girince zaten sana olan saygısı sevgisiyle herşeyi kazanıyor tip çokta önemli olmuyor yani
Bravo iliskiniz hala devam ediyor mu
Yok be ne ilişkisi ben sadece yıllardır seven tarafım kavuşamadık bazı sebeplerden diyelim
Benim demek istediğim kalbime giren’
Uzuldum be
Tek taraflı olsa neyse de tel taraflı da değildi ona rağmen kavusamadık bu daha üzücü taraf
Hic ihtimal yok mu
Hayır
O zmn mecbur yoluna devam
Yola devamdan çok uzaktan bir şekilde kalben hisse devam gittiği yere kadar
Cok zor bi seydir bilirim bende yasadim 5 sene ciktik 3 sene oldu ayrilali zor zor
Kim ne derse desin geçmiyor sadece geçen zaman
Malesef icinde yasamaya devam edecek acilarla
Ayneen öyle
Hakkinda hayirlisi neyse onu versin rabbim
Sakal çene kemiği el damar dudak dil 😂
Hayy masallah baya seçici bir insan 😂😂
Çook
Belli belli umarim bulursun
Bacak kası
Ahahah o nasil oluyor ya 😂😂
Oluyor işte bacak kası olan erkekleri beğeniyorum.
Bende yok o kadar 😂😂
Düşemedik desene haha
Estafurullah tipim dusecek kadar musait degil
Maşallahin var. Nazar değmesin diycemde benim nazarın değer
Nazarım
Degmez yaa tesekur ederim iltifat icin 🙈🙈
Iltifat değil gerçekler
Cok sagol yaa seni taniyalim nerelisin
Hiç bir yerinize ya
Ahahah peki 😂