Ben aslında tip olarak gayet iyi ve kişilik olarak da ilgili, anlayışlı ve sevdiğini belli etmekten hoşlanan biriyimdir ama nedense sevgilim yok. Sizce bunun nedeni nedir? Gördüğüm her güzel kıza sevgili olmak için yürümediğimden mi ya da başka bir şeyden mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar Ne Diyor
Sempatik misin? Konuşkan mısın? Eğer bunlar varsa herkes sever seni bide gözler de çok önemli gözlerin güzelse
Aşırı konuşkan değilim sadece samimi olduğum insanlar içinde normal düzelde konuşurum. Sempatiklik konusunda da aynı.
Sen peki
B En gıcık soğuk somurtkan bir tipim bjjbjb
Sevgilin var mı peki
Yok
Sevdiğinin yanında da somurtkan olur musun:D
Evet kfkckkc
Bu belki bana tatlı bile gelebilirdi :)
Dış görünüş olarak nasıl erkeklerden hoşlanırsın
Anlatmıştım dün
Bu farklı bir hesap yanlız. O hesap donduruldu. Biraz meşgul olduğumdan da unutabiliyorum kusura bakma. Neyse, oyun oynamak ister miydin
Ne oyunu
Bilmem şişe çevirmece falan
Hım olur ama burana konulacak mesajlardan değil. Muhtemelen sen sevdiğim biri olup olmadığını merak ediyorsun
Dm gelmek istersen gel
İkimiz de seviye biriz nolcak sjsj
Bursan yaz biley olmaz
Ne sormak istiyorsan sor cevaplayayım
Sevdiğin birisi falan var mı
Basın açıklaması yapılan birazdan jcjdjdjd beklemede kal
Var mı yok mu :D Ben seni düşünüyorum çünkü
Beni ne düşünüyorsun manyak mısın fmfmfmmf. Ve basın açıklamasını yapılan beklemede kal puan modumda değilim fkfkf
Neden manyak olayım ki 😄 Sadece biraz pozitif enerji aldığımı hissettim o kadar. Yine de sen bilirsin tabi ki
Benden mi pozitif enerji aldı. HAHSHDJNEJDNDJDDJ neyse
Hayranlarım sağ olsun djdjdjdjdj
Neyse vazgeçtim sanırım 😄 Hayranlarınla mutluluklar sjsjs
JDJDJDDJJD peki sonra dinlersin bir ara sevgilim var mı falan filan anlatırım flfsljfjjffm
Eğer Varsa boş ver
Sen git kendine göre daha mütevazi efendi kızlara bak ben sana göre değilim :(
Onu nerden çıkardın ya. Eğlenceli bi tipe benziyorsun
hdhdhdhdhhdhdhdhdhdhd ben mi jcjfjfjfjfjfj eğelenceyle alakam bile yok vkcmfmfkfk
Yok ya senle bi çıkıp hoş bi kafede kahve içsem iyi muhabbet dönerdi diye hissediyorum
Iyyy iyi misin çocuk muyum ben de eğelenecekler işim olsun ayrıca konuşmayı sevmem ben ne muhabbetini döndüreceksin git kendine göre kızlara bak sen
Ne anladığını anlamadım. Sadece konuşmaktan bahsediyordum. Bu kadar önyargılı olmasan da bi şans verseydin bence hoşlanırdın ama sağlık olsun sen bilirsin.
Hayır hoşlanmam benim beğendiğim biri zaten var
Tamam onla sevgili olursun eğer olabilirsen
Öfff tamam doğruyu söylencem beğendiğim biri yok ama seni de istemiyorum tanımıyorum çünkü seni
Tanışmayı deneyebilirdin ama paşa keyfin bilir ya tamam
Evet keyfim bilir canım öyle istiyor çünkü anladın?
Konuşmayı Bu kadar uzatmasaydın o zaman keşke çünkü niyetim başından belliydi. Neyse sallasam ellisi zaten neden burada vakit harcadıysam. Bye.
Benden soğudun dimi? ie ban ben böyle iğrenç biriyim artık beni sevme sevilmeyi haketmiyorum çünkü
Al işte :D Kendine bunu yapma. Sadece karşıdaki insana biraz saygılı ol, özellikle o kişi sana değer veren birisiyse benim gibi.
Ama bunlar gerçeklerrr. Ben böyleyim yani kendimi değiştiremem sen de boşuna ilgilenme benimle
Ya inat etsem
Gıcık biriyim işte görmüyor Muş’un
Canım isterse senden daha gıcık olabilirim biliyorsun değil mi :)
İnat et uğraş dur o zaman zamanına yazık dkkdkdk çünkü ben böyleyim kendimi değiştiremem sen zamanına yazık edersin belki birsürü talibin olucak onları defedersin elinin tersiyle sonra çok pişman olursun
Yani ttakı iyi güzel hoş biri olsam derim tamam haklısın aşık olmak da bırakma bu kızı derim ama ben yani ben djdjjd abi benim neyime aşık oldun
İğrenç gıcık huysuz inatçı biriyim
Bırak da ona ben karar vereyim 😠
Seni yanağından tatlı bi şekilde öpersem görürsün
İsliyor müsün biri beni istemişti dememi iyi biri değilim benhuysuz inatçı gıcık biriyim
Ay azmamışım jdjdjdjd biri beni istememişti demekki ben işt biri değilin inatçı huysuz gıcık biriyim
Ayyyy yine çeviri çevirmiş jfjfjfjfj yazdım ki ben yazamamışım yazmıştım onu çevirmiş fmfmkf
Dur şimdi asıl yazmka istediğimi tekrar yazayım karıştı hersey dkkdkdk.
Biri beni istememişti çünkü demekki çok iyi biri değilim gıcık huysuz inatçıyım falan ya o yüzden sanırım. Ya da beğenmedi
Çok tatlısın
O zaman o neden beğenmedi? Madem tatlıyım neden?
Onun gözleri bozuktur ya da herhangi bir sebep olabilir
Herhangi bir sebep ne olabilir? Gözleri bozuk değil. Sence nedendir beğenmediği için mi yoksa huyumdan dolayı mı
Ben neden beğendim o zaman
O neden istememiştir sence? Güzellikten falan mı yoksa huyumdan mı
Dış görünüş olabilir, zevki farklıdır. ya da bilmiyorum bunun üstüne kafa yormak gereksiz.
Nasıl kişileri beğeniyordur mesela?
Tanımadan bilmem ki. Buna kafa yorma artık. Ne önemi var
İlk ve tek beni beğenmeyen insan o çünkü nedendir sence?
Zevki farklıdır canım benim
Bu sorumu cevaplamazsan cidden birdahaki yazmam sana sorumu yazıyorum
Sence nasıl tipleri beğeniyordur da beni beğenmemiştir?
Yahu ne bileyim ben? Adam benim askerlik arkadaşım mı? Onun zevkini ben ne bileyim? Belki sevdiği biri vardır belki sarışın falan seviyordur ya da belki huyunu beğenmemiştir, daha saygılı hanımefendi kız seviyordur.
Ben saygılı hanımefendi kız değil miyim?
Gıcığım diyen sen değil miydin
Ben de onu beğenmiyorum hıh
Aynen öyle 😚 Burnuna öpücük koydum varsay tatlı şey seni
Burnum nasıl sence
Güzel
Peki son bşşey sorucam sence inçinden n geçiyor neden beğenmemiş olabilir sadece tek bir tahminini söyle ama
Hem dış görünüş olarak hem de huy olarak beğenmemiş olabilir
Dış görünüş olarak neyimi beğenmemiştir? Ve huy olarak da hangi huyum kötüdür
Genel yüz hatlarını beğenmemiş olabilir. Huy olarak da somurtkan veya soğuk olmanı
Yüz hatlarımın neresi kötüdür ki
Canım benim bilmiyorum. Bu sorgulamaların sağlıklı değil. Beğenmediyse gitsin ya ne yapalım. Beni beğenmeyen olmadı mı sanıyorsun. Hiç takılmadım ben ok deyip geçtim kısaca
Ama beni herkes çok beğendi kimi sevine bana geldi ama o gelmedi tek o gelmedi
Tamam beğenmemiştir işte. Bir daha yorum yapmayacam bu konu hakkında
Ama herkes beğenirken neden o beğenmedi
Bilmiyorum bilmek de istemiyorum önemli de bulmıyorum. burada onun hakkında da konuşmayacağım daha fazla. Takıntı yapmak istiyorsan sen bilirsin
Ben d onu beğenmiyorum bir kere ama sadece o beğenmedi beni bu tuhafıma gidiyor he ryenyse bende onu beğenmiyorum zaten
Aferim güzelim bi öpücüğü hak ettin
Ondan daha da yakışıklılar varmış ben sonradan farkettim
Mesela ben
Hayır sen değilsin seni görmedim çünkü sarışınlar var
Bence ben öyleyim ama sen bilirsin
Sen sarışın mısınnn
Gerçekten sarışın mısın 🙈🙈
Evet
Ben sarışınları hafif rnekli gözlüleri sakallıları çok beğeniyorum
Beni tarif ettin biraz
Yaa jjdjdjd
Sen nasılsın peki
Vazgeçtin sanırım
Sence ben naıslımdır kod içinde ne geçiyor
Sence nasılmışız güzel veya çirkin olaraktan
Sence naıslımdır güzel veya öirkin olarak
Güzelsin
Seni istiyorum desem?
Bence tek sen beğeniyorsun beni
Sanmam ama seni istiyorum
Peki o zaman sanmıyorsun madde o zaman sence kaç kişi beğeniyordur beni tanıyanlardan?
Cevap ver 🥺
Bilmiyorum ama sen böyle oldukça pek bir şey olmaz. Kendine güvenmen ve artık saçma şeyleri kafaya takmaman lazım. Sarı saçlı falan da değilim ben. İnternetteki ilişkilere de güvenmiyorum fikrimi değiştirdim.
Benden soğudun mu yani
Biraz. Ama tamamen o değil. Sanal ilişkiler konusunda fikrimi değiştirdim en iyisi gerçek hayat
Evet en iyisi gerçek hayat :) ama gerçek hayatta da böyle benim gibi gıcık takıntılı biri tanıyorsan bence uzak dur ondan sevimsizler
Madem öyle biraz hanım hanım olmayı dene sende. Ve merak etme gıcık olanlar beni hemen soğutur zaten
O zaman gıcık olan birini gördüğün gibi uzaklaş bence hiç sevme onları
Çileği çok seven kızlarında sevme
Kendileri sevdirmiyor zaten. Kimse saygılı olmayan, hamınefendi olmayan gıcık kızları sevmez. Sen saygısız alaycı efendi olmayan gıcık erkekleri sever misin?
Yok yok çileği bende seviyorum çilek sevenlerden uzaklaşma 🥺
Ben nasılım peki 🥺 ben de mi gıcığım
Sence :) Konuşmanın başlarında öyleydin. Sonra da sürekli seni istemeyen kişinin neden istemediğini sorarak bunalttın. Neyse son olarak Benden sana tavsiye, internet ortamından uzak dur, boş işlerden uzaklaş. Sen iyi olduğundan emin ol sonra seni istemeyeni aldırma. Sen bakımlı, hanımefendi namuslu biri ol sadece.
Siliyorum ksyi temenni olarak
Peki özür dilerim 🥺seni kırdıysam daözür dilerim... ayrıca ben gııck biri değilim sadece biri bana öyle söylemişti ve o çocuğun da o yüzden istemediğini söylemişti bende üzülmüştüm o yüzden öyle yaptım :( gerçekten gıcık biri değilim aslında..
Peki sence bakımlı namuslu hanımefendi biri miyim
Konuşamın başında biraz öyleydin ama random atmalar alaycı konuşmalar falan. Neyse, kırıldığım falan da yok zaten ya sadece fikrim değişti. Eğer gıcık olmadığından eminsen rahat ol.
😁 ben bunu nerden bilebilirim. Seni tanımıyorum. Bunu ancak güvendiğin insanlar söyler ve senin vicdanın.
Bence öyleyim sence 🥺sana son sorum olsun :(
Seni tanımıyorum. Umarım öylesindir. Neyse artık ben sileyim hesabı
Seni sinirlendirdiysem kırdıysam üzdüysem özür dilerim hakkını helal et..🥺
Bu kadar üzülme takma kafana ya, hiçbir tanımadığın erkekle de konuşma zaten internette. Hakkın tabi ki de helal olsun sen de et
Evet konuşmayacaktım zaten ama azıcık seninle ufak konuştuk bu konuşma sayılmaz 🥺
Azıcık mı bir bak bakayım yorumlara dağ oldu burada.
Yaa deme öyle üzülüyorum 🥺🥺 sen niye bu kadar kızdın ki bana
Sana kızmıyorum :) Sadece hesabı siliyorum diyorum. Canını sıkma gerek yok 😄 Hakkım helal olsun sen de et
Peki neden bana tavsiyeler verdin :( bişey mi oldu
Öylesine verdim ya :D azıcık rahat olsana
Çok korkunç oldu vedalaşır gibi jdjdjd o zaman sana son tahmin şeysi soruyum mı dkkdkdkd
Sence ben nasıl biriyim
😄😄 1.) Ne bileyim 2.) Benim fikrimin ne önemi var 3.) Nerden bileyim.
Bu soruyu vicdanına sor ve seni daha iyi tanıyan güvendiğin yakınlarına
Ya lüttfennnn lütfennn öylesine at bişey djjdj
Derinde iyi birisin
Ama böyle say kdkdkkd iyi birisin şöylesin şöylesin gibi. Bide derinde sen dedin
Hakkını helal et bi
Ama böyle say 🥺
Yav sayacam dur sen helal et bi
Ettim hadi sıra sende
Benim şimdi karnım çok ağrıyor qğlicam 🥺
Derinde iyi birisin ama vaktini daha iyi şeylerle geçirmen lazım. Boş işleri bırakıp içindeki boşluğu doldurman lazım. Bunu dinimizle çok iyi yaparsın.
Benim içim boş mu 🥺🥺üzdün... ve etmiyorum hıh
Herkesin içinde bir boşluk olabilir. Bunun doldurulması gerekir. O zaman ben de sana etmiyorum :D
Biz dindar değiliz ki ben ders çalışarak boşluğumu doldursam 🥺
O zaman dindar olarak doldur. Herkesin dindar olması gerekir başka türlü dolmaz o boşluk
İyide benim içimde boşluk yokkii ben çok mutluyum fjjfjf * aşimdş karnım ağrıyor sadece 🥺 * normald edep çok mutluyum🙈
Nasıl istersen. Benim hakkım helal olsun hadi bb
Ben etmiyorum ama bana için boş dedin...
Yav kardeşim herkesin içi boş olabilir, benim de biraz öyle. Lafı neden tersinden anlarsın sürekli? Keyfin bilir sen bilirsin hadi bb
İçi boş. Nasıl oluyor ki 🥺
Yani hayatta belli bir gayesi olmamak mı diyim, maneviyattan yoksunluk mu diyim bilemedim. Ama hakaret falan değildi.
Maneviyattan yoksunluk olup olmadığını nerden anladın ki
Bilmiyorum. Dindar değilim falan dedin. Tamam belki de için boş değildir lafımı geri alıyorum
Diyelim ki sen bana aşıktın normalde de tanışıyorduk diyelim ki Benden Soğur muydun şuanda
Bilmiyorum. Kapatıyorum hesabı
Seninle konuşmak çok güzeldi kendine iyi bak tekrar özür dilerim yanlışım olduğa...🥺❤️
Hakkını helal ettin mi şimdi
Etmedim 🥺içim boşmuş benim 😔
Tamam boş değil fikrimi değiştirdim
Neyse keyfin bilir. Başkası olsa silip giderdi vakit ayırmazdı, kibarlığın karşılığı bu demek 😄 Bundan sonra cevap vermeyem silinmiş olucak çünkü. Keşke daha erken yapsaydım da neyse artık.
Tamam tamam ettim kibarlığını yerim
Ben de seni yerim
Ama acıtmadan ve ben tatlı değilim acıyım🥺ağzın yanar dikkat et..