AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
isterse öldürsün seninle alakalı bir şey değil ki bu sen ayrılmak istiyorsan ayrıl ölenle ölünmüyo
sanada zarar verebilir belli ki takıntı yapmış seviyor olsa sevilmedi kişi için canına kıymayı düşünmezdi..
Arkana bile bakma olmuyor de kırmadan düzgünce sana zarar vermedikçe net bir şekilde aşk yoksa ilişkide olmayacağını bilmeli.
Boş ver 4 günde sevgili olunmaz böyle bir pisikopatla basın belaya girer konuşma her yerden sil at başına dert alma
Blöf yapıp buluşmak isteyende olur
Bende tehdit edilmistim bana kesik kol fotosu atmisti fakemis internetten baktim buldum
Yok onun kolu kocaman kesik atmış
Gülünesi bir durum ayrıl çok istiyorsa gitsin öldürsn o g. t varsa tabi şöyle malları da nerden buluyorsanız neyse cidden ayrıl engelle gitsin
Bı an önce kurtul. hasta ruhlu birisi. sana zarar verebilir dikkat et.
Seni merhametinden vurmak istiyor
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim sağolun
M al mi o? Ben 5 yillik iliskim bittiginde dönüp arkama bakmadim ne bu ah maklik yaa kizlar siz bu tipleri bulmayı nasil basariyorsunuz?
Bi dk seni ben biyerden hatırlıyorum yzsana bna
Ben bunu birinden daha duydum konuştuk o sen misin ulas bna
Ondan uzak durmalison ve ailesinden kimseyi Tanıyor musun? Onlara haber ver.
Ailesi yok sıkıntı bu
Uzak dur ondan sana zarar verir
Bu ruh hastalarını çok mu arıyorsunuz ya bir an önce ayrıl hiçbir şey yapmaz kendine dört günlük ilişki neyin kafası bu
Emniyete şikayet et ve kesinlikle bir daha iletişime geçme
Nerden buluyorsunuz bunları cidden anlamıyorum kızım 4 günde bu neyin kafası
Polise şikayet et. İntihara teşebbüs edip ölmezse hapis cezası alacağını söyle.
Silah resmini atarmısın birde blrak gebersin kimse için ölmeye değmez yanlış anlama
Ergenus ve psikolojik şiddet uygulamış sana , iyi bari büyüğünü dinlemişsin 👏👏👏👏
Bir pok yapamaz boş ver inanma. intihar edecek adam söylemez zaten.
Ergen gibi davranmış sağlıklı bir psikolojiye sahip değil bu insan
kac kac kac
Toksit bir Virus bulasmak üzere 😷
Ayrıl kesinlle sorun çıkar seni öldürmeye kalkar bak bu
önce sakin ol ve şaka yaptığını söyle söylediğin gibi davrandiysa böyle davranırsa soğuduğunu söyle ve ailesi ile iletişime geçmeye çalış senden soğumasına en iyi yardım edecek biri var ise o da ailesi.
Ailesi yok
Sen bu adamdan kosarak uzaklas bu sekil biri ile psikolojin gidrr
Normal bir insan kendine zarar vermez. bu psikolojisi bozuk biri kurtul ondan
Hayatım benimde böyle bi sevgilim vardı ayrılalım dedigim an bazamın altında tüfek var ayrılırsan kendimi vururum falan diyodu haliyle ayrılamıyodum ve uzak mesafe ilişkisiydi ben bu cocuktan ayrılamayınca cocugu aldattım iyi birsey degil biliyprum ama sırf o kendine birsey yapmasın diye ayrılamıyodum ama birsey yapacagıda yok böyle seylere aldanma kendisini falan öldürmez böyle tehdit eden birinden kurtulman lazım
Allah rahmet eylesin der 112 yi arar ambulans yollarim.
hiç umurumda bile olmaz ölürse ölsün bana ne?
bir şey yapamaz ya , böyle ilişki yürür mü , seni sevmeyen insanı yanında tutmak nasil birsey
Ayrıl can tatlıdır canına kıymaya cesaret bile edemez. Sana psikolojik baskı yapıyor ayrıl gitsin
Daha 4 gün sevdiğiniz kimse kendini öldürmez belli ki seni korkutmaya çalışıyor inanma ona
yaparsa kendine yapar bu dünyanın diğer tarafı da var
Hastayı intihardan koru- mak için en iyi yol hastaneye yatırmaktır.
Ne halt ederse etsin, senden sevgi dilenmek icin kendine boyle seyler yapan sana neler yapmaz
Bırak o kendi kendine düzelir o manyqk da kendine yapıyor yazık
Ne ne ne? Kızım ayrıl şundan be. Kimse kendine bir şey yapmaz korkma. Hangi devirde yaşıyoruz ya biz. Ayrıca rica etsem bana yazar mısın?
Dediğin haller bana birini hatırlattı. Sevgilin KS den birisi mi?
Yok değil
Öldürecek olan söylemez.
Blöf yapıyor.
Koyver gitsin.
Engelle boş ver bu sekilde eevam eder yoksa. Sana ulqsamayinca emin ol yapnayacwktir goz boyuyor
Bu nedir yahu? Uzaklaş sen bu insan evladından bir an önce.
Ergenlik bitmemiş o zaman daha. Öldürmez palavra atıyor
sana hayır gelmez bu tiplerden canım adamları nereden buluyorsunuz ya
4 gün de böyleyse daha sonralarını düşünrmiyorum sall bu adamıı
Sen yol yakınken ayrıl bence. Ayrıca bir şey yapacağı da yok duygu sömürüsü..
bence uzaklaş o psikopattan. 4 günlük sevgili neymiş adam resmen takınıtılı. kendini felanda öldürmez korkma.
Masallah nerden buluyorsunuz böyle pikopat ruhlu ergenleri anlamıyorum doğrusu.
Şzslskkskseokskednekd
Bir halt yapamaz engelle her yerden
Kola çizik atmak ne ya midem kalktı
Hemen ayrıl benimde vardı öyle birisi camdan falan atlamaya çalışıyordu hiç acimadım biseyde yapamadı 👍🏻👍🏻
Bu adam 4 günde kendini keser hale geldiyse 4 ayda Allah korusun seni keser.
Kızım daha 4 günde sana bunları yapan , ilerde neler yapmaz. Acilen uzaklaş. Bu sevgi değil. Şiddeti sevgiyle karıştırmayın
yani eninde sonunda bu olucak... bıçak gibi kesmek gerek zırlasın ağlasın isterse
Yani istersen ona baski yap bir sure asagila ezmeye calis bok gibi davran kendi gider belki
Bence direkt polise git beni tehdit ediyor korkuyorum de attığı mesajların SS al hepsini göster kendine bunu yapan sana ilerde neler yapmaz yani 😶
4 günlü sevgili bileklerini kesiyor, nereden nasil tansiyorsunuz bu psikopatlarla, nasil bir cevrede geziyorsunuz mk..
Takıntı yapmıştır seni kendini falan öldürecegini sanmıyorum en fazla faça atar manipüle etmeye çalışıyor seni ergence bir tavır açıkçası ve sadece 4 gün olmuşsa abartıyordur ilikisiyi kurtarmak için yapmış
Bence onun akıl sağlığı yerinde değil acilen kurtulman gerekiyor bişey bulup böyle insanla hala devam edersen daha kötü şeyler olabilir annen biliyorsa herşeyini annene soylemeni tavsiye ederim
Dört günde sana böyle şeyler atan adam 4 senede seni öldürür. Kaç kurtul her yerden engelle bu embesili.
Kendini öldürecek adam çoktan yapardı git ambulansı ara ve numarasını ver polisle birlikte kapısına gitsinler görsün ebesinin a. mmını trol değilse yap bunu aynısı başıma geldi
Kendisi amerikada
Oho kardeşimm sende 😂😂
Öldürmek isteyen kişi, kendini öldüreceğini söylemez. Kendi başına bırak düzelir
Bu tip insanları nereden buluyonuz. Nasıl arkadaş oluyonuz. Ben anlamadım abi. İbretlik gerçekten ibretlik.
Böyle yazınca çözüm bulmaya çalışmış olmuyorsun
Çözüm basit. Polise git anlat derdini. Senin üzerinden çıksın vebali. Kıza da zarar verebilir çocuk. Bu konu basit bu kadar. Ama ana mesele bu tip insanlarla arkadaş olunması
Belki de o kız öyle bir şey beklemiyordu düzgün biri sandı onu bilemeyiz... Ama çocuğun kekoya benzer tarafı varsa o zaman cidden uzak durmaliydi.
Boşvereceksin kimse ölmeye olmadan meraklı değil merak etme
Bacim git polise hadi onu da geçtim gösteriş yapiyodur ya da manyaksa zorla olunmaz bunla her şekilde sonu kötü biter bu hikayenin bilemedim ailene söyle bir yol bulsunlar
Sevgilinin ailesinin üyelerine bu durumu paylaşmalı ardından aileden beklenen aksiyonlar alınmadıysa polise başvurmanda fayda var.
Ailesi yok
Bana ne derim. Öldürsün umurumda olmaz. Kendi hür iradesiyle yapiyor sonuçta
Yani kabul edeceksin böyle bi psikopatı. Yarın seninde haberini izleriz tv 📺 den.