AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Sevgilinin psikolojik destek seninde en yakın karakol birimine başvurman gerekiyor her ne kadar kendisine zarar versede ayrıldığınız zaman senin içinde durumlar kötü olabilir
Nerden buluyorsunuz böyle psikopatları hayret bişey yaaa!!!
Ergenliğim aklıma geldi pardon yaşlarınız kaç acaba
İstemiyorsan bitir bu sadece bir tehdit hiçbir şey yapmaz merak etme
Kendine bunu yapan sana neler yapmaz , psikolojisi bozuk belli , ne yapicanı mı var ayrilicaksin yüzyüze dahi gelmiceksin devam ederse birilerinden yardım iste
Bir arkadaşımin sevgilisi gerçekten öldürdü kendini. Haberin olsun.. bu iş şaka değil. Düşünüyor demekki. lütfen uzmandan yardım alın lütfen acile
Sana manipüle etmeye çalışıyo sadece eğer ki gerçekten bir hastalığı yoksa bipolar gibi hiç bakmadan tereddüt etmeden ayrıl ve her yerden çıkar engelle ki sana zararı dokunmasın
😁😁benim eskiden sevgilimde öyleydi bırakırsan kendimi öldurum dedi birakdim gitti başkasıyla evlendi 5 yıl oldu tabi kız milleti tehlikeli millet erkekler saf cidden😅
hemen uzaklas en kötü polise haber ver kendine acımayan sana asla acımaz manipülatif konuşmalarına asla kanma kendini kurtar bırak ne yaparsa yapsın senden önemli değil psikopat ruhlu bi adam
Ayrılacaksşın ve ondan uzak duracaksın , takıntı yapmış zararlı sana zarar verebilir. AYRIL KORKMA İKİ AĞLAR 2 YILA GEÇER
İlk önce kendine saygın olucak o kişi akıllı değil normal de değil bu durumu onun ailesine bildir seni de kendisini de vura bilir canım uzak dur iletişimi kes hemenbaşka bir bölgeye taşın
Amerika da yasıyor ailesi terk etmiş kimsesi yok
Evet o zaman ölsün gebersin gitsin sen kedini seveceksin önce hayatda başkaları için kendini feda edersen geleceğin olmaz birini maddi manevi bağımlı olma devrimiz bulunduğumuz zaman buna uygun değil be ne kadar sömürülen insan gördüm karşılıklı olarak
İnsanların seni sömürmesine izin verme ister maddi isterse manevi karşılıklı saygı güven ikili ilişkilerde olmalı ortak değerlerde olmalı
İnsanlarda vicdan yok unutma kendini kullandırma mesafüni koru hep
Hâlâ elde etmeye çalışıyor
Sen bana ulaş instan var mı?
Benim profil olmayan sahte hesabım var ordan konuşalım sana anlatıcam o sevdiğin kişi rahatsız sorunları var davranış bozukluğu istem rahatsızlığı hırsı ve naraist öç alıcı bir kişilik
Bize ulaşın kadın cinayetlerine son
Var verin siz
Bul beni mr. valid6 bul ordan konuşalım instadan gönderim yok
2 takipçi 12 takip olan ve fotorafsız sahte hesab
Knk çocuk o ya. 4 günden böyle bir şey demesi çok trajedi komik 🤣
Hiç bir şey yapamaz. Çünkü ciddi değil o çok çocuk. Sal gitsin
Ne halin varsa gor de
Ne b*k yiyosa yesin acizliktir bu insanda gurur olmali seninde ikileme düşürüyor. En iyisi gerçekten istemiyorsan hayatindan hemen çıkarmak
Ondan fayda gelmez kendini kesen senide keser boş ver takma onu engelle gitsin istegram :adacetinkayax
yapamaz hiç bişey benim eski sevgilimde güyaki kesiyodu atıyodu kendini hatta elinde sigara falan söndürüyodu hala saglam şu an inanma bunlara
kendini öldürmek ile tehdit ediyorsa biraz daha bağlanmasına müsaade edersen ilerde sanada zarar verebilir
Bugün kendini öldüreceğini söyleyen yarın öbür gün seni öldürmeye çalışır. Yol ver gitsin bence hemen
Ablacım ver yolunu gitsin kendini üzme. 4 günlük sevgilisiniz 4 yıl olsa hadi neyse dersin de bu biraz şov yapmış
Git polisi ara beni tehdit ediyor de veya bu durumda birisi var korkuyorum de en azından başına bisi gelmemis olur
Saçmalama 4 gündür tanıdığın birinin seni sevip böyle şeyler yapacağını düşünme sakın, blöf yapıyor kesinlikle engellemelisin sonra pişman olursun
Çok güldüm. Ya yalandan kendine ufak ufak çizik atar ciddi bir şey yapamaz merak etme. Seni elde tutmak için bir taktik sadece biz de geçtik o yolları
Uzak dur yarın öbür gün sanada zarar verir ayrılmak istersin kapında biter tehditleri başlar bırak başlamadan bitsin gelme bu numaralara
Bence o bir psikopat. Sen onun canını düşünme. Kendini kolayca öldürebilecek olan insan sanada zarar verebilir. Uzak durman daha iyi.
Yol ver bugün kendini yarın seni keser haberlere çıkarsın sonra unutulursun güzelim zaten piyasada düzgün kız Yok senide kaybetmeyelim
Engelle, birak napiyorsa yapsin eger ugrasirsan senden yuz bulup sana zarar verir. Hic iletisime bile gecme
böyle bir psikopatı nerden buldun gerçekten? direkt ayrıl ne yaparsa yapsın kendi iradesi sonuçta sen onla olmak zorunda değilsin.
Ne yaparsa yapsın ya sanane
Boş ver yapan kendine yapar korkma bisi olmaz
Dünya Bi pislikten daha kurtulur
Bence direkt karakola gidip ihbar et çünkü böyle yapan kişi sana ne yapmaz ki? Kendini düşün.
Bugün kendime yaparım diyen yarın sana yapar iletişimini hemen kes
Büyük ihtimalle seni aldatıyor ya bana da aynı davranan oldu
Sakın inanma öyle narsist ilişkim oldu eskiden kendine zarar verir sana vermesine izin verme
Hemen ayrıl. Seni manipule ederek yanında tutmaya çalışan erkek zayıf karakterlidir
Hayat risktir bence sıksin beynine sikamiyorsa senin gözünde karizma falan yerlerde anladinmi.
Bence hemen ayrıl kendine zarar veren sanada verebilir
Siz sevgili değilsiniz ve seni sevmiyor seni manipüle ederek kendini besliyor yol ver
bırak ya naparsa yapsın kendine acımayana ben hiç acımam
En yakın emniyet müdürlüğüne git gerekeni yaparlar sağlık sorunlara var gibi görünüyor
Knk karakola uç mesajları falan fistanı ne varsa göster başına bela alma
Ya kendini düşün boş ver böylesi yarın daha farklı bı olayda sana zarar verir
Senin ki psikopat galiba senin ki sana da zarar verebilir bir de dün bir bugün iki hemen ne kavgası
Özelden yazabilyorsan yaz bana kardesim ha yazamiyorsan yoruma ugrasacam.
Abimi seven bir kızda aynısını yapmıştı 2023 kol çizme yılı qaliba)
Uzak duracaksın ileride sanada zarar verir ergen işler o işler
Bişey yapmaz benimde basıma geldi sadece lafta kalıyor yaparsada senlik bişey yok
Bırak öldürsün. Kimse tehdit etme lüksüne sahip değil.
Dört günde kendini kesen 4 Ay da Allah korusun seni keser be.. direkt ayrıl ondan arkana bile bakma
Ergen ya. SG de gitsin. Sırf intahar edicek diye böyle biriyle sev mi olunur ya
Bu bana bir sözü hatırlattı seni gerçekten seven insan kendisine asla acımaz seni sevemeyen insan sana acımaz.
:(
Aynı problem arkadaşımdada oldu engele adresini nerde yaşadığını bilmiyorsa bir zaman sonra unutuyo
Bu kadar hızlı nasıl bağlanıyorlar anlamiyorum, psikopatın teki ayrıl gitsin birşeycik yapamaz.
sende bunun dogrubolmadigini anlat bence. Iyice bir dogru yolu elinden geldigince anlat.
Ay bunlardan uzak durmalısın valla hayatını mahveder bu tipler denendi onaylandı
Onu engelle çok ısrar ederse polise verecegını soyle
Ergen misinizzz ya ya da sevgilim koç burcu falan mı aaq
Ya millet iyice ölmeyi bayılmak ile karıştırmaya başladı
kendi psikopat zaten yarin bi gun senide oldurr
Yalan öldürmezsen adam değilsin de
bişey yapmaz denendi onaylandı.
Boku yedin... başbelası bir velete çatmışsın.
bi ayrıl öldürürse geri barışırsın