Ayrılacaksın.
Sana bu yaptığı psikolojik şiddet ve bunu bilinçli yapıyor, bunu kullanıyor çünkü senin iyi birisi olmandan faydalanmak istiyor.
Bu seninle ilgili yani senin ilişkinle ilgili bir karar onunla ilgili değil. Senin kararın veya tercihin onun hayatını etkileyemez. O senin tercihine göre hayatını şekillendirmek zorunda, hayatından vazgeçmekle değil.
Bu senin sorumluluğun değil. Bir ilişkiyi yaşamak veya yaşamamak noktasına indirgeyen birisinin zaten psikolojisi normal değildir destek almalıdır.
Hatta sana kendimden örnek vereyim. Sevgilim bile olmayan birisi benzer bir şekilde davranmıştı, onunla yakın olmazsam intihar edecegini söyledi, hatta başkalarına da söylemiş.
Sonra ne oldu biliyor musun? Galiba birkaç hafta sonra başka birisi ile sevgili oldu ve ilişkileri epeydir devam ediyor 😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
lan bırak gebersin gitsin 4 gün değil isterse 4 yıllık sevgilin de olsa bırak 4 günlükken de sevgili olunmaz adam psikopatın teki bugün bırakmazsın yarın ne yapacağını bilemezsin ya yarın ailenle papaz olup onları doğrarsa onlarla seni tehdit ederse?
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Gerçekten iş ciddi ise öncellikle en yakın karakola gidip ifade vermesi gerekiyor sorumluluk bana ait değil tehtit ediyor vs diye ki tehtit eden birisi asla sevgilim olamaz benim seven insan böyle şeylere ihtiyaç duymaz.
13 Yorumla- +1 yıl
Karakola gitmene gerek yok tam bilmiyorum ama ara ihbar et sana attığı videoyu resimleri sakin silme ve ekran görüntüsünü al sohbetin polisi ara ihbarda bulun ve numarasını da ver onun uzerinden sorumlulugu atmis ol ayrıca boyle bir kisiylede sakın beraber olma kendine zarar veren sana neler yapmaz kan akıtmakla da sevgi gösterilmez
- +1 yıl
@izm_hkn kendine zarar veren sana neler yapmaz cümlesine kesinlikle katılmıyorum genelleme olarak okudum umarım genelleme yapmamissindir çünkü bende kendime zarar veren biriyim karşındakine bı şey yapamadığım için sinirimi kendimden çıkarıyorum yazdığın cümleye çok üzüldüm
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bunu gerçekten yapıyorsa ruh sağlığı iyi değil. Çok üzücü bir durum aslında; ebeveyinlerin hatası senin değil... ilk önce bunu bilmeni istiyorum. Kimbilir ne sorunları var.. bilemezsin. Sakince dinle onu bi... hemen kestirip atma, nazik ol, empati kur lütfen... niyeti ciddiyse yardım et ona, günahtır. Çok üzüldüm inşallah iyidir şu an...😔
04 Yorumla
Soran+1 yılAilesi yok
Soran+1 yılNasıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapacağınız şey basit öyle bir psikopattan bir an önce ayrılın. Dört günde bunları söyleyen ilerki zamanlarda ne yapmaz...
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. İlişki yürümüyorsa bitir böyle insanı korkutmak nedir! Blöf yapıyor eğer bunu kabul edersen senin açığını bulmuş olacak.
15 Yorumla- +1 yıl
senin için kimse kendini öldürmedi diye başkaları da yapmayacak değil. bu işin şakası yok hassas davranması lazım. çocuk kendini öldürürse hesabını verebilecek misiN?
- +1 yıl
alayını selamlıyorum
- +1 yıl
@Osmanlıtorunu_ bu iş böyle yürümez kendine saygısı olmayandan bi cacık olmaz biri kendi canına kıyar diye onun her dediğini yapamazsın heleki böyle ilişki konularında asla ne yani bi kız kendimi öldürürüm dedi diye onla sevgilimi kalacağım bu nasıl bi akılsızlık bu beni sorumlu yapmaz asıl kabul edersem hem kendime hem ona kötülük yapmış olurum
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBırak öldürsün. laf sadece
00 Yorumla
+1 yılOnunla devam edersen geleceğini karartirsin. Acirsan.. acınacak hale dusersin. Onu.. seninle ileltisim kurabilecegi bütün kanallardan engelle. Madem problemli bir birliktelik.. sorunlu bir ayrılık. Ve 4. gun sürmüş. Neden engel atmadım.. tüm iletişim araçlarından. Kendine zarar vererek.. bunu sana söyleyip ya da foto atıp gonsteremeyecegi şekilde her ortamdan engellersen.. sana bunu ulastiramayacagi.. kendime zarar versemde heberinin olmayacağı dusuncesi ile.. büyük ihtimal kendine zarar vermeyi kesecektir. Kesmessede kendi bilir. Zararı kendine. Senin uzulmeni gerektirecek bir durum yok.
20 Yorumla
+1 yılYani yapıcak olsa söylemeden yapardı ama yine de hala yapabilir. Çok hassas davran incitmeden yol ver. Kendini öldürmesine sebep olmak istemezsin inanılmaz kötü bir durum. Psikiyatrist e falan gitmesini söyle ailesine haber ver. ama durumu hafife alma.
11 Yorumla
Soran+1 yılAilesi yok napicam
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bence yolun başındayken yol ver buna ne hali varsa görsün daha fazla bu ilişkiye devam edersen zamanla sana da zarar vermekle tehdit edebilir aslında böyle tipleri çok iyi bilirim bunların dediği sadece lafta ama yine de hoş değil bunlar bence yol yakınken kurtul bundan.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler öyle yapicam
+1 yılDört günde ne olmuşta kara sevdaya tutulmuş ah bu erkekler abartmaya bayılırlar. Psikolojik baskı kurmaya çalışıyor hiç aldanma. Olumlu ve olumsuz dönüş yapma. Kendi kendine takılsın sıkılıp gider sonra
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi; her kendine zarar veren herkese her istediğini yaptıramaz. Bu saçmalıktır. İkincisi; eğer seni aşağılayıcı veya kabul edilemez bir şeyler yaptıysa ve bu nedenle kavga ettiyseniz, ondan derhal ayrılmalısın. Kendisine zarar verip vermemesi senden daha değerlidir. Sakın onu düşünüp kendini heba etme.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle çok şanslı bir insansın ki 4. Gün kişinin gerçek yüzünü görmüşsün.
Yapılması gereken güvenlik güçlerine bildirmek ve uzaklaştırma çıkarmak.
Ailem duyar su olur bu olur bahanesi üretme lütfen senin yaşamından değerli değil hiç bir şey.
Sana yaptığı resmen psikolojik baskı ve giderek daha ağır hal alarak senin hayatına kasıt eder şekilde büyüyecek. O yüzden hemen şimdi önlemini almalısın.10 Yorumla
+1 yılben ergenken yani 19/20 yaşlarımdayken beni elinde işte bu blöf ile tutan bir yiğido vardı hayatımda ne zaman ne zaman işte terk etmeye kalksam çeşitli intihar numaraları bezmiştim ama toydum cahildim kanıyordum
şu an olsa ne derim biliyor musun?
eğer gebertmezsen adam değilsin!12 Yorumla- +1 yıl
yani kısaca sana blöf yapıyor gitme asla diye
- +1 yıl
Ya varsın blöf olmasın da gerçekten kendini öldürsün. Ulan her intihar edene bir kız kendini teslim edecekse vay o kızın haline. :D
+1 yılTamamen suçluluk hissi yaratmaya çalışıyor üzerinde luzumsuz tiplerden biri.. biliyor senin korkacağını geri adım atacağını buldu kolayını.. varsın atsın nereye atarsa kendini.. beni bırakan sevgilimde oldu ne edeyim keseyimmi kendimi 🙂 bıraksalar artık şu kızların kadınların yakasını zorla güzellik olmaz.. kadınların sahiblenme duygusu zorbalıkla kazanılmaz..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılHavlayan köpek ısırmaz inan bana kuru gürültü eskidi bu numaralar ama yapamaz kolay değil öyle ona söyle felç ya da yatalak kalma başıma kökten öl de bu psikolojiyle zaten sağlıklı bir insan değil yaşayan ölü o
28 Yorumla- +1 yıl
Adamsa silah resmi değ il kendini vurunca videosunu atar pasifleştirmek istemiş kesin vicdanlı biyerini yakalamış ordan yürüyor var böyle tiplsr herkes için kendimizi vursak şimdiye kimse yaşamıyor olurdu
Soran+1 yılEvet öyle maalesef umarım rahatsız etmez
- +1 yıl
Etmez ama yinede gardını al sakin kal her ihtimali düşün pusuda yatıp onu tanıdığın kadarıyla kanun var nizam var kuru gürültü hep bunlar korkma en azından belli etme bayağı açığını yakalamış ki senin bu dilden anlıcagını düşünüyor beyinsiz
Soran+1 yılEvet öyle iyi niyetli olmak yoruyor
- +1 yıl
Bu yaşlar böyle zamanla pişip yorulduğun kadar yormayı ögrenicen ınş iyi tecrübeler olsun böyle şeyler olmasın hayatında dilerim 🤗❤
Soran+1 yılİnşallah :) sağolun💖
- +1 yıl
Sende sağol fıstık ❤😇
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
4 günde nasıl uğruna ölecek kadar sevmiş :)) ve sen 4 günde nasıl ayrılma karari aldın. Ölürüm diyenler yaşayamam diyenlere inanma kurtlar Vadisi izlemenin yan etkileri onlar
00 Yorumla
+1 yılOndan öteye gidemez korkma insanın canı kıymetlidir iletisimi kopar buz gibi ol asla cevap verme o zaman ölmeyi canı istemeyecektir. 4 gün ayrılık acısı icin uzun bi süre degil ondaki terkedilme acısı kendi ayrılmıs olsaydı uzulmeyecekti bile takma o yuzden. Cevap alamadigında ugrasmaktan vazgececektir
00 YorumlaBen bunu birkaç yıl önce yaşamıştım sevgili değildik ama beni çok sevdiğini ve ona şans vermezsem intihara kalkışacağını söylemişti onun için endişelenmiştim ve ona bir şans verebileceğimi söylemiştim o benden soğuyana kadar beklemiştim sonra kendi ayrılmıştı
10 Yorumla
+1 yılKendini öldürmek başkası için canına koymak kolay bişey değil kendi başına, intihar bile kolay değil merak etme herkes kendini öldürmek istediğinde pişman olur belli bi noktsda ya geö ya da erken. Ama kendini öldürürse sebebi sen olmazsın onun genel anlamda psikolojik sorunları var anlayacağın seni manipüle ederek hayatında tutmaya çalışıyor. Bu tür manipülasyonlara gelme biriside benim için ölecekti yaşayamıyordu şimdi keyfi yerinde yani anlatabiliyormuyum toksik sana zarar veren seni sürekli hedef alan sana yük olan ve seni yıpratan ilişkilerden uzak dur. Güzel ve doğru insanda seninde çabana onunda bişeyleri ispatlamak için çabasına gerek olmadığını farkedeceksin birgün.
00 YorumlaBu seni ilgilendiren bir konu değil. İntihar bir tercihtir toplum buna saygı duyup üstüne düşen rolü oynamak zorunda. Bunu koz olarak kullanan kişiler manipülatif kişiliklere sahip olup narsist biçimde karşıyı zan altında bırakır akıl herkeste var önemli olan kullanmak. Sana tavsiyem bırak bakalım ölüm haberi ne zaman gelecek
00 Yorumla
+1 yılİlaç falan atmamıştır bu kesinlikle yalan baştan söyleyeyim benim erkek arkadaşım da böyleydi başlarda çok korkuyordum sevmiyodum bı haftada kimse kimseye bağlanmaz çünkü silahtan tut birsuru şey atto kanıt olarak ama yinede kendine bişey yapmadı ben sabahlara kadar ağlardım benim yüzümden bişey olacak diye onu sevecegimede inanmazdım ama bı sabah uyandığımda içimde ona karşı çok güzel duygularla uyandım 5. senemiz doldu nerdeyse her şey yolunda onu sevmeye çalış eğer gerçekten sevemeyecegine eminsen bırak sadece acidigin için ona katlanma ileride bu duygu sadece acıma duygusu olarak kalabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılKorkuyla yaşanmaz, zorla beraberlik olmaz ve bu ilişki devam ederse de sonu sağlıklı sürmez, Sevgilinizin pisikolejisi iyi deyil, yakın bir arkadaşını tanıyorsanız bir psikiyatriste gitmesine ikna etsin ya da kendinizden soğutmaya çalışın, kendi isteği ile sizi bırakmasını sağlayın
00 Yorumla
+1 yılBöyle psikolojisi bozuk tipleri nereden buluyorsunuz bugün kendine zarar veren yarın da sana zarar verir. Git Çok yaşa de ayrıl yani böyle kaba konusmicaksan da umrumda değil istemiyorum falan de.
Ben de yaşamıştım aynı şeyi ergenlik zamanın da defol git öldür kendini dedim hâlâ yaşıyor 😂00 Yorumla
+1 yıl4 gündür sevgili istedin değil mi lütfen mantıklı düşünür müsün sen olsan 4 günlük sevgili olduğun birisi için kendini zarar verir misin hem ne belli fotoğrafı internetten alıp sana atmadığı ya da belki de eskiden vardır onlar ya da diyelim ki öyle senin için kendine zarar verdi onunla konuş ona de ki seni istemeyen birisiyle sen de sevgili olmak istemezsin ona onu istemediğini anlat bunu sakince yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle merhaba
Buna benzer bir şey bende yaşamıştım sevgilim bile olmayan çocuk eğer benimle konuşmayı kesersen intihar ederim ama korkuyorum falan diyordu bir keresinde evdeki haplardan içtiğini söylemişti. Tabiki inanmadim, hatta dalga geçiyordum. Böyle insanların takıntılı olduğunu düşünüyorum onunla konuşmayı kestim ve her yerden engelledim çünkü bundan önce konuşmayalım artık istemiyorum dememe rağmen sürekli yazıyordu. Sende bir an önce kurtulmalısın konuşmayı kesersen rahatlarsın her yerden engelle sana ulaşamasın aynı yerdeyseniz ailene söylemen iyi olur.00 Yorumla4 günde ne aşkı sevgisi ya hemen ayrıl bence önce karakola gidip hemen dilekçe ver tehdit ediyor diye engelle heryerden bi sure tek başına gezme gidebilecegin birileri varsa yanında kal ve mutlaka bi büyüğüne bu konuyu aç haberi olsun yardım iste sakın canım sakın kendine bunu yapan satist ruhlu sana neler yapmaz bide yazdıklarından yola çıkacak olursak muhtemelen madde bağımlısı ya da madde geçmişi olan biri
00 Yorumla4 günde neyin kafasını yaşıyor. Aferdersin de... rip gitsin. Sakınn yüz verme. İlerde bir sıkıntı olursa o zaman kendinide , senide öldürür ayrıca bu konunun fake olma ihtimalini de yüksek görüyorum. Buda ayrı bir mesele
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğil kardeşim işim gücüm yok milleti mi kandırıcam , yardım istiyorum akıl verin diye
Yaşlar 15 falan mı? Engelle gitsin ruh hastasını. Ne yaparsa yapsın, tohumuna para mı saydın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu konular zor konulardır. Adamı tanıyalı yalnızca 4 gün olduğu için onu yeterince tanımıyorsunuz. Blöf yapıyor olabilir. Size gönderdiği resimde görülen çizikler boya olabilir. İnsan tanıyalı henüz 4 gün olan biri için kendini öldürebilir mi?
Öte yandan doğru söylüyor da olabilir. Ne bileyim artık, polise bildirin. Memlekette asayiş sağlamak onların görevi sonuçta. Onlar gerekirse psikoloğa falan götürürler...
00 Yorumla
+1 yılBence kesin ayrıl kendini öldürürse dünya bir pislikten kurtulmuş olur öldürmezse de sen o pislikten kurtulmuş olursun. Baya win win durumu. Sakın böylelerine acıyıp da açık verme tepe tepe kullanır seni
10 Yorumla
+1 yılKendine zarar verirse bunun sebebi sen değilsin, sağlıklı bir ruh hâline sahip insan bu şekilde davranışlar sergilemez. Uzaklaşmalısın elbette
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılKendini acındırıp ilişkiyi kurtarmaya çalışıyo sanıyo ki zorla seni tuttuğunda mutlu olcak hiç bişey yapamaz kimse kimse için vazgeçilmez değil için rahat olsun zarar falan vermez kendine en fazla faça atar
20 Yorumla
+1 yılBak tipik psikopat🙄 ay inan ölmüyorlar çoğalıyorlar.😄😄😄😄 Rahatsız bu çocuk daha çok başındayken bence kurtul. Beni seviyor ölüp bitiyor ay kesiyor kendini dayanamıyorum korkuyorum deme. Böyle saçma sevgi şekli de yok korkacak bir şey de yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Tabi sahtedir ne zannettin🙄😄rica ederiz🌼🌼
+1 yılSevgilin psikopat normal birisi değil eğer birlikteliğini sürdürürsen sana zarar verecek potansiyelde birisi. Kendine bi b*k yapacağını düşünmüyorum ama sana zarar verir. Bu yüzden ayrıl tehditle falan olacak bi şey değil bunlar
21 Yorumla- +1 yıl
En doğrusunu yapmışsın emin ol
+1 yılÖncelikle 4gunluk sevgili bunu yapmaz diye tahmin ediyorum yapıyorsa da ruh hastası falandir öldürsun hadi ordan çek ayrıl başını belaya sokar daha kötü olur yoksa engelle
20 YorumlaBelli ki psikolojisi bozulmuş. Bu nedenle kendine zarar verme eğilimi gösteriyor. İstersen ona son kez şans tanı ve bu süreçte tedavi olmasını şart koy. Tedavi bittikten sonra da ayrıl. Ancak böyle vicdanın rahat bir şekilde ayrılabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. Kendisine bile zarar verebilen biri sana zarar vermeyeceği ne malum sonuçta ilişki olması için birliktelik olması için onun hayatta olması gerekli onu hayatta tutan beden faktörüne zarar verebilen kişi ne kadar sağlıklı düşüncelere sahip olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey olmaz benide intihar ederim tehditleriyle durduruyordu vicdan azabından korkuyordum en son hiç cevap vermeden her yerden engelledim iletişimi kestim hiçbir şey yapamadı blöfleriyle kaldı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yakanı bırakmazsa savcılığa hakkında tacizden suç duyurusunda bulunacağını şikayetçi olacağını söyle ve en kısa yoldan kurtul. Aksi halde onun kendisini öldürmesinden çok daha kötülerini sana yaşatacaktır...
00 Yorumla
+1 yılyalan söylüyo ya benle sevgili olmazsan kendimi öldürürüm diyen bitane çocuk vardı hatta silah fotosu atmıştı yalan yani blöf reddettim bir halt olmadı yalan söylüyorlar uzak dur öyle manyaklardan
00 Yorumla
+1 yılYemin ederim aynısını ben yaşadım o adam tehdit etti bileklerini kana bulayıp foto attı bende safım o zamanlar inandım. Sonra anladım ki o kol başkasına aitmiş. Lütfen inanma. Yaşamış biri olarak söylüyorum!
00 Yorumlablöf yapıyor ve hasta ruhlu biri hemen uzaklaş engelle sakın ama sakın kıyamam sana deme yuzune acıma sakın acıma ne tamam yesin hemen uzaklaş ve kaç.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç durma ayrıl sorunlarını çözemeyen terk edilmeyi kaldıramayan kişiliği oturmamış arkadaşla bir dk durulmaz tehditleri hep devam eder duyğularınla oynuyor?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Sizi bu şekilde nereye kadar yanında tutabileceğini sanıyor ki? Bir insan kendini bu kadar düşürmemeli. Erkek arkadaşınızın ciddi ruhsal problemleri var bir an önce ondan uzaklaşmalısınız
10 Yorumla
+1 yılÖfff bıraksınlar bu işleri ya he he öldürür yrrama bak kolaydı öyle canına kıymak hadi kiysinda görelim. Çok duyduk bu lafları çok! Hiç bir bkumda yapamaz kendine.
Blöf is loading.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok yaşa denir ya en iyisi kökten çözüm yani kendine saygısı olmayanın kimseye olmaz, adam kendine değer vermeyi bile bilmiyor sana nasıl değer versin
10 Yorumla
+1 yılBlöf yapıyor inanma, bir şey yapmayacak. Seni mutsuz olduğun bir ilişkide tutmak için böyle yalanlar atan biri, ilerde daha fenalarini yapar. Sakın inanma.
00 Yorumla
+1 yılKendine zarar veren, ölümü sanki sıradan bişeymiş gibi göstermenin adı ne aşk ne de sevgi. Uzak durun kardeşim böyle insanlardan. Bir ilişkide sevgi ne kadar önemliyse saygıda o kadar önemlidir. Kendine saygı göstermeyenin başkasına da göstereceğini sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılAynısını yaşadım ayrıldıktan sonra 4 ay boyunca beni bu şekilde tehtit etti barışmadım en sonunda gerçekten yaptı şu an mezarına gidiyorum 6 senedir. psikolojimde Nasıl bir yer edindiğini anlatamam o yüzden uzak dur yapacaksa yapıyo zaten kafasında olan bişey
00 YorumlaKarakola şikayet et ve onu her yerden engelle...
Şimdiden bunu yapan ilerde neler yapmaz dikkat et kendine umarım evini adresini vermek gibi bir hata yapmamışsındır.
00 YorumlaOnun kendine zarar veresi vardır senin için değildir o kesikler mazoşist birisi demek ki. İzini kaybettir ayrıl derim. Kendine zarar veren sana da zarar vermekten çekinmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl4 gün sevgili oldunuz ve kendini öldürecek öyle mi uzak dur o yalancı dan ve son sözün şu olsun
cesaretin varsa şah damarına çizik at…!!!
00 Yorumla Ya 4 günlük ilişki de ne yaşadı da kendini öldürecek tamamen blöf yapıyor. Kendini öldürecek adam kimseye bir şey söylemeden şov yapmadan yapar. En sevmediğim şeylerden birisidir tehdit.. Yol ver gitsin hiçbir şey yapamaz. Şimdi böyleyse ileri de daha kötü olur
00 Yorumla
+1 yılAilesinin numarasını alıp onlara haber vermen gerek. Eğer cidden intihar etmeye yelteniyor ise de yetkililere haber ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesi yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkorkmakta haklısın. kendi kolunu çizen biri sana neler neler yapmaz... yüzünü çizer. bir an önce bütün iletişim kanallarını kesmelisin. heryerden..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Polise git. Sakın böyle şeyleri gizli saklı yaşamayın ! Kendine zarar veren ya da veririm diyen biri şiddete meyillidir ve sağlıklı bşri değildir
10 YorumlaAyrıl gitsin senin ona ihtiyacın yok bırak ne hali varsa görsün onun yüzünden hayatını zindan edemssin sen daha iyilerine layiksin
10 Yorumla
+1 yılKimse 4 günlük biri için canına kıymaz böylelerini çok gördüm rahat ol ayrıl gitsin
20 Yorumla
+1 yıl:) bırak öldürsün , 4 günde böyle diyorsa gereksiz biri demekki.
20 YorumlaSaçmalamış. manyak mısın? böyle bir adamı hemen terk et ve bir süre gözüne bile gözükme. Seni bulamasın. Sana zarar vermeyeceğini nereden biliyorsun?
10 YorumlaCan tatlıdır öyle kolay gidilmiyor bu dünyadan korkma.. yapmak isteyen sessizce yapar.. göz dağı vermek istemiş kanma..
00 Yorumla
+1 yılHayırlı Sabahlar Hikayem uzun
Beni Bul Bana Yaz Gizli Oldun İçin
bir şey Yapamıyorum
Anlatırım Sana Mesajda00 Yorumla
+1 yılNe öldürcek çol duyduk bu gerçekci hitamları lütfen bu gibi insanlardan uzak durun sende bir süre dışarı çıkarken dikkat et.
00 Yorumla- Devamını Gör (216)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat