Ama bu düşüncenin samimiyetini bir nevi anlayabilirsin ailesi ile ablası ile tanistirabilir evlilik hakkında düşüncelerini sor illa bir yerde açık verir
Kızları dinden razıymış gibi görüp kendinizi üstün görmeniz yok mu. Bugüne kadar bir sevgilimle gerçekten evlenmek isteyebilirdim onunla da şu an istemem yani biz daha seçiciyiz.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenebilmek için neler yapmam lazım internette konuşiyim diyorum o şeye bağlıyorlar reddedince gidiyorlar yaşım ilerliyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Doğru kişiyi anca duruşundan düşüncelerinden anlarsin
Duruşuna düşüncelerine bakıyorum zaten
Kadına değer veren koruyan kollayan evlilik düşünen vs. gibi imajlar
Sonra oraya bağlayabiliyorlar
Ama bu düşüncenin samimiyetini bir nevi anlayabilirsin ailesi ile ablası ile tanistirabilir evlilik hakkında düşüncelerini sor illa bir yerde açık verir
Evet anlayabilirim sanırım😊
Anla bence de 😃
Niyeti ciddi birini bulmaları için ailene, arkadaşlarına söyle. Görücü üsülü tanış, saçma sapan yerden medet umuyorsun kullanırlar seni.
Evet öyle de oluyor
Aileme söylüyorum tanıştırmıyorlar yani
Arkadaş çevrem de yok
Hiçbir erkeğin ilk amacı evlilik olmaz ben sana söyliyim.
Pekii nasıl tanıycaz duruşundan
Yani evet o evlilik diyen erkek yalan söylüyordu
Bir tanesi yaşını yalan söyledi
Sizin derdiniz sıkıldım bi erkeğe kapak atayım ailemin yanında kaçayım oluyor. erkekler olarak bunun farkında oluyoruz. Ben soğurum böyle kızlardan.
Bi kızın tek derdi evlilik olmamalı çıldırıyorum. Gidin sosyal ortamdan bulun internetten medet ummayın.
Kapak atmak derken? bu kadar basit mi görüyorsunuz?
Erkekler yalan söylüyor diyorum onlar değil bizde suç buluyorsun yine
İnşAllah soğur senin gibiler
Evlenmek isteyince tek derdimiz bu mu oluyor?
Evet önce bi tanı, sev. İlk amaç evlilik olunca erkek kişisi rahatsız oluyor. Buldum kaçırmamayım tavrı gibi.
Eee ben amacım evlilik demiyorum direkt hiç demedim.
Sanki ben evlenecek kadar sevebilirim de, ben henüz evlenmek isticek kadar tanımadığım biriyle nasıl evlenirim.
Kızları dinden razıymış gibi görüp kendinizi üstün görmeniz yok mu.
Bugüne kadar bir sevgilimle gerçekten evlenmek isteyebilirdim onunla da şu an istemem yani biz daha seçiciyiz.
İşi gücü yerinde oturmuş erkek daha seçici olur emin ol ;)
Yeterince güzel değilsen adam ne yapsın seni erkekler evlilik öncesi cinselliği de yaşayabiliyor zaten.
O yüzden internetten adam aramayı bırak, tek derdin bu değilse o zaman. Muhtaçlık hissiyle hareket etme, yaşın da genç zaten bence.
Muhtaçlık hissi tamamenn
İnternetten adam arıyorum evet
Ama aramadığım dönem de oldu kimseyle görüşmemiştim bile
Yıllar geçiyor
bu biraz şans işi yaaa ararsın bulamazsın vazgeçersin ayağına gelir beklemek lazım
Evet öyle
O iş olmadan kimse olmaz hayatında
Günümüzde ilişkiler bu sekilde
O işşş ancak güvenirsek olur
Yaş doğru mu?
Doğru
Evettt
Mesaj atamıyorum
Yaşınız kaç
89 doğumluyum yani 34
Foto atacaktım
delikli boncuk yerde kalmaz