Şöyle onun söylediği her kırıcı bir söz beni aşırı uzer. Ve onunla yollarımız tamamen ayrılınca aşırı üzülmüştüm, ağlamıştım ama aşkımdan değil ben ona aşık değilim ama takıntılı da değilim. Sadece onun haberi olmadan bir şekilde aynı mekanlarda falan karşılaşmış gibi yapıyorum. Onun pesinden surundugumden haberi yok. Ama sürünüyorum. Yoruldum ya napicam ben. Hırstan yapıyorum bunu. 2 ay çıktık ve ayrıldık. Yarım kaldı görüşemedik doğru düzgün. Hevesim kursağımda kaldı gibi hissediyorum. Ha onunla gorussem aşık olacağım yani. Ama aşık olmamak için kendimi zor tutuyorum çünkü hayatımda olmayan birini sevmek çok zor bunu biliyorum.
1 ay
İlişkimiz yarım kaldı, yaşamak istediğim çok şey var diye aşık olmadığım bir adamın peşinden sürünüyorum. Bir öneriniz var mı?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ayy benzerini yaşadım o yarım kalmışlık çok kötü yaşanacak şeyler yaşanmalıydı diye içim içimi yemişti. sonra biz geri barıştık 2-3 gün konustuk baktım hiç sarmadı tekrar yol verdim. hayalken güzelmiş gerçekleşmesine bile müsade etmedim düşün yani
Takılma kendi hayatını yaşa
Başka bir maceraya geç bence
aşık değilsen bırak zaman kaybetme
Yapamıyorum iste benim sorunum burada. Çocukla gorussem aşık olucam. Başım belaya girecek. Durup dururken başıma iş alacağım. Ama bırakamıyorum. Çünkü onunla beraber olsam yaşanacak çok güzel şeyler olduğuna inanırdım kendimi. Gerçekten çok güzel olurdu. Yapamıyorum ya 8 ay falan oldu. Hırsım git gide artıyor
Burada hayallerle duygularini bastirabilirsin