Dürüst olun
Aldatırım
Aldatmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dürüst olun
Ya bakın öncelikle ben aldatacak olsam her türlü aldatırım ve bundan hiçbir kimsenin haberi olmaz. Nedir yani işe gidiyorum diye çıkarsın başka şehirde biriyle gidersin yatar kalkarsın ondan sonra akşam geri gelirsin sorun olmaz ya da halı sahaya gidiyorum dersin yani mesela şehir dışına arkadaşımın yanına gidiyorum dersin hastanedeymiş hastanede olur arkadaşım sen arkadaşının yanında bir iki saat durursun ama dersin ki üç dört saat durdum eşin hiçbir şekilde şüphe etmez yani yapılacak olsa her türlü yapılırdı bizim o tarafta bezelerimiz yok
kimi aldatıp aldatmayacağımla ilgilidir. çok sevdiğim birini asla aldatmam. orta şeker seviyorsam ya da az seviyorsam oanki ruh halime göre karşımdaki kişinin durumuna göre risk faktörlerine göre değişir diye düşünüyorum evet ya da hayır demek net değil.
Cevap
54Cevap
Hayır bunun yakalanmak ile ilgisi yok karaktersiz değilim aldatmam
aldatmam diye çok nadirdir. çünkü insanın bir eşiği vardır ve o eşiğe ulaşan herkesten etkilenebilir. bu illa fiziksel bir aldatma olmayabilir. yatakta partnerinizle sevişirken aklınızda başka birinin olması bile bir çeşit aldatmadır bence.
Bi insan namusunu baskasi icin degil kendi iffeti icin korumali o zaman yakalanmayacagini bilerek hirsizlik ta yapilabilir her turlu kotuluk te yapilabilir
Yakalanmadan bile ben bilicem. Başkası için değil, kendim için aldatmam.
Asla aldatmam. Bu kişilik meselesi. Yani kendini aldatmak. İnandığın şeylere, aman olmasa da olur demek.
Erkekler fırsatı varsa %99 aldatır: yorumlara bakmadım ama aldatmam diyen gitsin kumda oynasın. Ego kasmasın sakın
Aldatmam ancak aldatacak olsam yakalanma riski hep olmalı heyecan olmalı 😄
Dürüstlüğü severim, yakalandım ama yinede aldatıyorum partnerlerim hep oldu ve olacak ben buyum böyle mutluyum
Aldatabileceğim kimse yokken konuşmuyorum, görüşmüyorum kimseyle. Hayatımda biri olsa hiç şapmam ☺️
Normalde aldatmam asla ama aşırı mutsuzsam ve artık dayanılmayacak noktaya geldiysem aldatabilirim ancak dediğim gibi normal şartlarda asla.
Her kadın o heyecanı, tutkuyu ve zevki tatmalı bence...
ihanet eden ihanete uğrayacağı sözleşmeyi cebine koymuştur
aldatanın cinsi ne olursa olsun medeni hali Şerefsizdir
Hayır asla aldatmam, sevdiğime bağlı ve düşkün olurum
Asla yakalanmayacağım ortamlarda aldatmadım, demek ki aldatmazmışım 😊
Aldatmam. Ama sevgilim yok. her yatağa atabilirler :D
Bana yapılmasının istemediğim bir şeyi asla karşımdakine yapmam 👌
aldatırım, yakalanmayacağımı bilsem aldatırım
Aldatmam çünkü ikisini birden idare etmeye üşenirim zaten çok mesaj almaktan nefret ederim bir ona bir ona yazamam ben aldatmak çok zor iş ya uğraşılmaz.
üşengeçliğinden yani
Cuckoldum, aldatıldığımı bilmek isterim. Hizmet etmek isterim eşime ve partnerine
Aldatacaksam neden sevgili yapayim kendime kimsenin gururuyla duygusuyla oynayamam
Yani zaten kendi kararin.. Yakalanmak anlam. olarak bile cok sacma bence.. istemis yapmisim yani baskasi görse bilse ne ki
dibine kadar aldatırım
neden?
çünkü bana kötü davranıyor hak ettiğim değeri vermiyor
bana bunu detaylıca anlatır mısın
ne için
aldatmalar sosyolojik bir konu. herkesin bir o eşik süreci var. seninkini merak ettim. anlatmak istersen dinlerim ama takip atabilirsin istersen
Vay seniiii
Helal sana be
Vayyy beee
Asla
Dibine kadar hemde senpeki
Benim ailemde aldatan olmuştu
Aldatan insan şerefsizdir benim gözümde
Para verseler aldatmam
Her ne olursa olsun böyle bişey yapmam
Üç dört tane karım, 10 tane metresim olacak
Aldatmam çünkü aldatirsan aldatilirsin canım
Alsatmam ama izlerim 🙈😈