Eski sevgilisi benim yeni sınıf arkadaşım, aramız da samimiyet olmasa da saygı var. Erkek arkadaşımı ise kızdan bir yıl önce tanırdım. Bunların ilişkisi 3 yıl önce bitmiş. Ben buna her bitti ayrıldık dediğimde (2 kez) o kıza gidip bizde o kızla bitti, bana yeniden şans ver demiş. Kız kendisi söyledi, eski şarkılarının sözlerini atmış, aldığı hediyeleri “bak sakladım” diye göstermiş, “ben her kızda seni aradım”demiş. Barıştıktan sonra öğrendim. Yıkıldım. Garip olan, kızın da ona karşı duyguları varmış yani kız çok kıskançmış ve ona zarar vermemek için severek ayrılmış yani. Bizi öğrendiğinde de ona “sizi bir yerde görünce nasıl dayanacağım” yazmış. Ve onu hala sevdiğini gösteren bir post paylaşmıştı. Yeni öğrendim ve ayrıldım. Bu bir kaçamaktan fazla bir duygu var hala. Oğlan şimdi günde yetmiş kez arıyor, yalvarıyor barışmak için, yazıyor, ona karşı duygum yoktu, hata yaptım, hatta yüzsüzce kıza gidip senin yüzünden bitti demiş. Anlamadığım aklı eksindeyse, kızda hala duygular varsa,(bana ulaşması da kolay olmadı 1 yıl engellemiştim) beni neden saldı hayatına? Sizce gerçekten aklı onda mı? Yoksa niye ben bitti dediğimde ona yazsın ki?
ha bir de garip olan o kız onu benden daha çok seviyor yani, benim acım sevgimden değil incinmiş gururumdan.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer