Eski sevgiliden bahseden erkek?

Şimdi samimi bir şey sorucam birisiyle tanistim ve ben ilk geçmişin ne olursa olsun beni ilgilendirmez vs demistim ama o işte ben hazırlanmıştır şöyle böyle falan böyle sormami ister tavırları vardı dedim tamam sordum bana dedi ki işte şu şu tarihte bitti beni anlamadi ben bitirdim sonra ondan geriye sadece su sözü hatırlıyorum 5 çocugum olsada seni sevmeye devam edicem falan demiş sonra benim bu konuda bir yaram yok nisanliyken bana tekrar yazdı ben bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam dedim falan dedi bunlar benim aklımı karıştırdı sonra aradan 1 ay falan geçti bana daha önce hiç aşık oldun mu işte belki halimden anlarsin işte ben daha önce oldum gibisinden sözleri de oldu bunu ilk baştaki söylemlerini dürüstlük dedim sonra iş sanki değismiş işte bu Ocak ayı tesadüfen evlendiğini öğrendim vs vs dedi bu gibi şeyler siz ne diyorsunuz gerçekten bu unutamamismi yoksa kıskandırmak mi çalışıyor bilmiyorum hani ben böyle birisi var mı onun varligini da bilmiyorum ama bu anlattıklarından bi çıkarım yaparmisiniz.

Eski sevgiliden bahseden erkek?