Arkadaşlar acil toplanmamız gereken bi mesele var. Bu adam neden böyle?

Arkadaşlar bir adamla tanıştım kısa bir süre önce. Bir mekanda sahne alıyor zaten ben de orada tanıştım kendisiyle. O 30 yaşında ben 18 yaşındayım. Aşık değilim ama hoşuma gidiyor kendisi. Arada mekanda selamlaşıyoruz kısa bi konuşuyoruz. Utanıyor gibi, yanımda çok uzun duramıyor gözlerimin içine bakamıyor. Ama sosyal medyadan herrrr fotoğrafımı beğeniyor “Güzellik, güzeller güzeli, Müthiş, Harika” gibi hikayelerime cevap veriyor hatta. Ama bazen canım kardeşim benimm diyor, bazen ben abi diye hitap ediyorum bozuluyor. BU ADAM NE AYAK? Bakın yine sinirlerim bozuldu. Ve ayrıca sosyal medyada her ünlü kadını takip ediyor. Yerli yabancı hiç farketmez. Hatta ünsüz ama güzel kızlarımızı da takip ediyor. İçlerinden bazıları teşhirci neden takip ettiği besbelli. Fotoğrafları da bir görün…Twerk videoları bikinili fotoğraflar falan hatta takip ettiği hesapların bütün fotoğraflarını beğeniyor. Hiç es geçmiyor maşallah. Adamı bir türlü çözemedim. Acil yorumlarınızı ve sabır dileklerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar acil toplanmamız gereken bi mesele var. Bu adam neden böyle?