Güncellemeler
+1 yıl
Onunla karsilastigimda artik belli etmeye calisiyorum ona baktigimi.. ama problemm artik pek hic karsilasmiyoruzz genelde onu baska yere yolluyorlar
ilk zamanlar oda benden kaciyodu karsilastigimizda bi bakar sonra kafasini egerdi bende oyleydimm.. sonradan sonradan takili kalmaya basladik.. en sonn ramazandan once her gun karsilasiyoduk azkalsinn ama gorurdum arabanin aynasindan beni dikizlerdi.. ve sonrada en son ben tam arabadan indim oda gidiyordu bana kafasini uzatti ve elini kaldirim selam
ilk zamanlar oda benden kaciyodu karsilastigimizda bi bakar sonra kafasini egerdi bende oyleydimm.. sonradan sonradan takili kalmaya basladik.. en sonn ramazandan once her gun karsilasiyoduk azkalsinn ama gorurdum arabanin aynasindan beni dikizlerdi.. ve sonrada en son ben tam arabadan indim oda gidiyordu bana kafasini uzatti ve elini kaldirim selam
Güncellemeler
+1 yıl
:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Açılacaksın zaten direk mevzuya gir başbaşa
bas basa kalmiyozkii :(
Yaz bir konuda konuscam diye
Noldu?
neyapacagimii bilmiyorum :(
O niye
bilmemmm
Niye bilmiyon bakim 😅
korkuyorumm cunku
Niyee
sonuctaa ayni yerde calisiyoruz, ve kabul etmezse beni ya da eger varya hayatinda biri.. bekar oldugunu biliyorumda ama yinedee
Hmm enteresanmış hayırlısı ya 🤔
aynennn; hayirlisiii ama birsey yapmamm gerekkk :(
Hayırlısı ya belki de gercekten istemiyon kim bilir
ben kendimden eminimm.. istiyorumm :( onu her gordugumde aklima geldiiginde aklimm kalbim yerinden cikiyorr..
Kalp değildir o tansiyondur tansiyon 😅
hahahhahaa
Kadınlar erkeklere açılmasın direk g. tleri kalkıyor
adamlarin g*tleri kalkiyor degilmiii
Aynen öyle
niyeee boylee yaaa
Kalitesiz insanlar zamanına denk geldiğimiz için hanımefendi
hmmmm sagoll :(
dikkat et is yerin de
neden
is yeri orasi nedeni isini kaybetmemen icin
niiyee kaybedeyim? patron degilya
tamam
Sohbet ederek
amaa bizz hiiicc konusmadik kii :(
İşle ilgili bir yardım isteyebilirsin sabahları günaydınlaş yavaş yavaş olur bu işler
sorun suki, kendiisinii daha pek goremiyorum artik.. onu baska yere yollayip duruyorlar :(
ve ikimizde baska projeler ustunde calistigimiz icin soramam
Muhabbetin varsa daha da samimileştir
yok iste :(
Muhabbet kurmaya çalış. Yeşil ışığı senden görsün o açılsın.
yaa pek gormuyorumki kendisinii artik, hatta hiccc diyebilirimm
İşin zor o zaman
evet :(
Kahveye davet et
o olmaz iste :(
İnstadan ekle adami
kullanmiyor iste :(
O zaman salla
:(
kurbağalama
ney
Açılma
neden
O açılsın
nezamana kadar bekliceem
Onunla karsilastigimda artik belli etmeye calisiyorum ona baktigimi.. ama problemm artik pek hic karsilasmiyoruzz genelde onu baska yere yolluyorlar
ilk zamanlar oda benden kaciyodu karsilastigimizda bi bakar sonra kafasini egerdi bende oyleydimm.. sonradan sonradan takili kalmaya basladik.. en sonn ramazandan once her gun karsilasiyoduk azkalsinn ama gorurdum arabanin aynasindan beni dikizlerdi.. ve sonrada en son ben tam arabadan indim oda gidiyordu bana kafasini uzatti ve elini kaldirim selam verdi ve o gunu ilkkez bana gulumsedii.. dunyalar benim olmusstu resmenn.. ondan sonra sadece 2 kere gordumm.. birinde telefonda gorusme yapiyordu digerindede toplanti yapiyordu biriylee ve o gunu isten cikarkenn camdan ayri bir birimizi izledik cikisimda nyaptigi isleri birakip sanki dunya durmus gibiydi.. haaa bide linked in de istek atmistimm iki ssaniye icindekabul etmistii
Açılana kadar
hic acilmazsa
Boşveer o zaman
yazdigimm seyi okudunmu
Okudum hoşlanıyorsun işte
evettt :) sence oda hoslaniyormudur
Hoşlansa belli eder
peki nasil?
ya da ne gibi hareketlerinden
Ne bilim ilgileniyor mu
iste gorunce felan bakiyor bana.. daha hiiccc konusmadik. ikimizde sanki cekingen gibiyiz
Olabilir zamana bırak ne iş yapıyorsun
hayirlisii bakalimmm :) sagoll.. . ikimizdee muhendisizz