Aşk İlişkileri Sizde çift videoları izleyip ağlıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizde gecenin bir yarısı instada mutlu çift videoları izleyip ağlıyor musunuz?😭💔 Güncellemeler+1 yıl yalnız baya uyumayan varmış Sizde çift videoları izleyip ağlıyor musunuz? Cevapla Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Ağlamıyorum umurumda değiller aşktan dah önemli şeyler var hayatta 0 1 Yorumla Soran +1 yıl öyle tabi de maksat gülmek eğlenmek ya şaka yapıyorum
Karga221 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayır çünkü Instagram çok fazla internet yiyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl wifi var sıkıntı yokkk Yorumla Karga221 +1 yıl Benim iş yerinde yok Yorumla Soran +1 yıl bu saatte is mi olur Yorumla Karga221 +1 yıl Evet oluyor, çalışıyorum Yorumla Soran +1 yıl kolay gelsin gardassss Yorumla Karga221 +1 yıl EywAllah Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yok bu beni ağlatmaz tam tersine mutlu eder ne güzel derim hala aşk. var umutlanirim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl kıskançlık Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Nasıl kıskançlik Yorumla Soran +1 yıl kıskanıyorum Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Anladım bunu yapma kendini üzüyorsun başka açılardan bakmaya çalış bence Yorumla Soran +1 yıl geceleri oluyor genelde Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. yanii çift videolari izliyorum ama tam olarak senin bahsettigin gibi ciftler degil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl lütfen shut up Yorumla Egekarayılan +1 yıl OK bak aklima kondom geldi Yorumla Soran +1 yıl ufff terbiyesizlik yapma terbiyesiz adam alın bunu burdan çabukk Yorumla
Efsaneelerolmezz Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Sen evlisin ama mutlu değilsin galiba ozman dogru mu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl yoook %100 bekarım Yorumla Efsaneelerolmezz +1 yıl Neden çiftleri görüp uzuluosn peki Yorumla Soran +1 yıl niye sapim diye da anla işte Yorumla Efsaneelerolmezz +1 yıl Hmm takibeder misn ozman Yorumla Soran +1 yıl tabiki hemen bende seni bekliyordum ❤❤❤ Yorumla Efsaneelerolmezz +1 yıl Yaaa bekliyorum ozman Yorumla
iyissker Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl aglamak degılde neden bende yok dedıgım olur 0 7 Yorumla Soran +1 yıl onun için ağlıyoz zaten ayrıca o nick ne allah aşkına Yorumla iyissker +1 yıl yahu karıstırma ıste bak dıkkat cekmıs işte demekkı görevini yapıyo :) maalesef hayat zor ve acımasız olanda oldugu kadar olmayanda var yanı dımı.. konusmak sohebt etmek dertlesmek ıcın beklerım ıstek atabılır yazabılırsınız. . Yorumla Soran +1 yıl tabi hemen geliyorum hddhdhdhhdhs Yorumla iyissker +1 yıl hemen olmasına gerek yok :) kız cımcıme sana telefon alacam Yorumla Soran +1 yıl allah belanı vermesin gece gece gümledim AHSJSKSNSJSSJJSSNNS Yorumla iyissker +1 yıl teşekkür ederım canım seninde belanı vermesin hep gül derim umarım hep seni güldürebilirim Yorumla Soran +1 yıl bu kadar yeter allah da seni güldürür inş 😊 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. hayır hocam niye öyle saçma bir şey yapayım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tamam hocam tek deli benim Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. yok ben izlemiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl karşına çıkmıyor mu hiç Yorumla s Taciiiii +1 yıl çıkmadı hiçç Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bn gorunce üzülüyorum daha çok 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bende asko Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl 😞 bize de bir gün kader güler güler inşallah Yorumla Soran +1 yıl inşallah bebis Yorumla
kumral2001 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Az önce valla ağlıyordum :’) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 2 dk önce bende Yorumla kumral2001 +1 yıl Konuşmak ister misin:’) Yorumla Soran +1 yıl yok kalbim burdakilere kapalı Yorumla Soran +1 yıl yaşadık onunda kralını yaşadık 😄 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır ama kıskanıyorum azda olsa 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hayır. O kadar akıl sağlığımı kaybetmedim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl en mental sağlığı düzgün sensin tamam Yorumla Semihh98 +1 yıl Hayır değilim Yorumla Soran +1 yıl niye neyin var Yorumla Semihh98 +1 yıl Bişeyim de yok ama iyi de değilim ben de bilmiyom Yorumla Soran +1 yıl yıkılmadım ama ayakta da değilim Yorumla Semihh98 +1 yıl İşte bu söz beni anlatıyr gdfgfg Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne yasiyonuz ya hayir 0 7 Yorumla Soran +1 yıl arada benimde manitam olsa keşke perileri geliyor djsjsnsnsn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Disarda opusenleri görünce oluyo o bende Yorumla Soran +1 yıl ben hiç rastlamiyom ya çok şükür djdjjdjdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O olsa yendini yirtarsin orada cildirirsin gomersin hatta yere kendini Yorumla Soran +1 yıl iyi ki de yok o zaman bebiş djdjdjjssj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya yerim seni tatlı şey ❤️ Yorumla Soran +1 yıl bende seni 😄❤ Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl aga beee :(((( Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Ağlayacak omuz arıyorsan benimki burada Yorumla
Tırşiq Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kafayı yemedik daha şükür 0 9 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka aw Yorumla Tırşiq +1 yıl Trbysz Yorumla Soran +1 yıl aaaa utandım şimdi nsksjsnsjd Yorumla Tırşiq +1 yıl Çift videoları izleyip ağladığına utan Yorumla Soran +1 yıl niye niye benimde derdim bu alla alla Yorumla Tırşiq +1 yıl Git evlen ulan meraklıysanDemezler mi be bacım Yorumla Soran +1 yıl evlenmek istemiyorum açıkçası Yorumla Tırşiq +1 yıl Bi sure daha aglamaya dewam gibi Yorumla Soran +1 yıl mezara kadar devam bence Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır 0 6 Yorumla Soran +1 yıl peki Yorumla Emir38 +1 yıl Agliyosan piskologa gorun Yorumla Soran +1 yıl yok be o şaka yapıyorum sbdhshshhssbs Yorumla Emir38 +1 yıl 😂😂 deli Yorumla Soran +1 yıl ama heves etmiyor değilim djdkdksjsj Yorumla Emir38 +1 yıl Saçmalama beeee 😂😂 Yorumla
aynenoylecanimya Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 83% +1 yıl Takmiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl helal o zaman sana Yorumla aynenoylecanimya +1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ağlamıyorum umurumda değiller aşktan dah önemli şeyler var hayatta
öyle tabi de maksat gülmek eğlenmek ya şaka yapıyorum
Hayır çünkü Instagram çok fazla internet yiyor
wifi var sıkıntı yokkk
Benim iş yerinde yok
bu saatte is mi olur
Evet oluyor, çalışıyorum
kolay gelsin gardassss
EywAllah
Yok bu beni ağlatmaz tam tersine mutlu eder ne güzel derim hala aşk. var umutlanirim
kıskançlık
Nasıl kıskançlik
kıskanıyorum
Anladım bunu yapma kendini üzüyorsun başka açılardan bakmaya çalış bence
geceleri oluyor genelde
yanii çift videolari izliyorum ama tam olarak senin bahsettigin gibi ciftler degil
lütfen shut up
OK bak aklima kondom geldi
ufff terbiyesizlik yapma terbiyesiz adam alın bunu burdan çabukk
Sen evlisin ama mutlu değilsin galiba ozman dogru mu
yoook %100 bekarım
Neden çiftleri görüp uzuluosn peki
niye sapim diye da anla işte
Hmm takibeder misn ozman
tabiki hemen bende seni bekliyordum ❤❤❤
Yaaa bekliyorum ozman
aglamak degılde neden bende yok dedıgım olur
onun için ağlıyoz zaten ayrıca o nick ne allah aşkına
yahu karıstırma ıste bak dıkkat cekmıs işte demekkı görevini yapıyo :)
maalesef hayat zor ve acımasız olanda oldugu kadar olmayanda var yanı dımı.. konusmak sohebt etmek dertlesmek ıcın beklerım ıstek atabılır yazabılırsınız. .
tabi hemen geliyorum hddhdhdhhdhs
hemen olmasına gerek yok :) kız cımcıme sana telefon alacam
allah belanı vermesin gece gece gümledim AHSJSKSNSJSSJJSSNNS
teşekkür ederım canım seninde belanı vermesin hep gül derim umarım hep seni güldürebilirim
bu kadar yeter allah da seni güldürür inş 😊
hayır hocam niye öyle saçma bir şey yapayım
tamam hocam tek deli benim
yok ben izlemiyorum
karşına çıkmıyor mu hiç
çıkmadı hiçç
Hayır
senin karizma peki
Bn gorunce üzülüyorum daha çok
bende asko
😞 bize de bir gün kader güler güler inşallah
inşallah bebis