Film izlerken ağlar mısınız? Dayanamıcamı bile bile gidip ağlatacak videoları açıyorum. Nasıl bir mazoşistlik bu :( Nerde benim selpak rulom... En iyisi kağıt havlu kullanmak...
#halimihiçsormazoldun
#başageldiolmazişler
Berber kadının kocası beni etkileyen bir filmdi. Kötü çocuk buby etkiledi ama anlatmanıza. Türk filmleri bunlar yanında olmak kadar ciddi değil yani bana göre yabancı Sinema daha iyi.
Savas ati afli filmi seyrrderken resmen ahladim hungur hungur hic dayanamam.
çok tatlısınız ya :)
Harp okulunda iken Ayhan Isik ile Parlo Senolun filmini seyretn mistim. Agladim agladim film bitti lucuk kizin biri anne adker abi aglamis dedi. Annesi yurekli ve duygulu askerler aglarlar kizim dedi o goz yaslari yuregindeki guzelliklerin eseridir dedi.. O gunden sonra asla umurdamadim bile hep duygulaninca goz yaslarimi tutmam.
Tutmayın bence de. :) Doğru söylemiş yürekteki güzelliklerin eseridir gözyaşları diye :) @bahar__ senden önce biz vardık hanfendi :)) mehmet cabir komutanım hatırlar mı bilmem ama eski hesabımda bana güzel nasihatler vermişti mesajlarda.
Biz teşekkür ederiz efendim :)
Evet @bahar__ın sevgisini gösterme stili böyle :D Ben de tam saatli bombayım şu an acayip sevesim var onu :D :D
@bahar__ gel bana sürtün sonra uzak dur benden yok öyle yağma :D
bazen dokaniyor cidden
dayanamiyom tutamiyom kendimi
belkide film bahanedir :D
bahane tabi kızııım :D sebep olsun ağlayıp rahatlamak için :D
eksi veren goz pinarlarin kurusun insallah :@
ahahahah :D
Sabahın köründe kalkıp film izleyip ağladım daha bu sabah 😃
Biliyorum :) ben de yapıyorum öyle şeyler sabahın körü gecenin körü demeden :))
Cevap
27Cevap
Hemde hüngür hüngür ağlarım rulo peçete biter..
Film neki reklamda, çizgi filmde bile ağlarım😀..
Evet ben de bir reklamda baya ağlamıştım :) Kalben'in Haydi Söyle şarkısının çaldığı bir reklamdı :) Bir de Şeker Kız Candy'ye ağladığımı hatırlıyorum :))
Bak geçenlerde de bir reklamda bir baba kız vardı. Kız araba ile kaza yapmış iki ay önce. Şimdi de uzak bir yere gidecekmiş bir yıllığına. Babası ile aralarındaki sevgi, o kazanın olduğu gün enkazın yanında kızına sarılışı filan baya ağlatmıştı beni. :)
Tamam tamam ağlatmayacam :D
eğer çok duygulandıysam bana dokunan yeri varsa ağlarım bana dokunmuyorsa ağlamam ne kadar duygusal olsada sahne
Aslında emin değilim. En son izlediğim filmde ağlamıştım ama ben çok ağlamıyorum ya, böyle gözümden yaş geliyor bir iki sızlanıyorum geçiyor.
Philadelphia , Remember Me ve Heiran
Üçünde de geberene kadar kadar ağladım ve azaldikca mutlu oldum. O hissi hissetmek , sarsilmak çok güzeldi.
dayanamadığım sahneler olmuştur. bazen bana çok iyi geliyor. hıçkıra hıçkıra ağladığım anlar olmuştur.
Adile Naşit ve Münir özkulun filmi vardı öyle olursa ağlarım tabi
tutamazsam süzülür akar ama hüngür hüngür ağlamam...
Yok film izlerken aglamam ama youtubede denk geldigim bir iki videoyu izlerken gözlerimden 1 damla yaş akmıştı 😥😥😀
Evet duygusal bir insanım dram filmlerin de ağlarım.
#Güneş
Sadece film izlerken değil bazen bir habere denk gelirsin için yanar..
evet ağlarım
Ruh halime bakar😬eğer üzgünsem komedi filminde bile ağlarım😶
Dram filmlerinde ağlarım
Yok Genelde ben gülüyorum 😃
2 tane film izlerken ağladım :d
söyle biz de ağlayalım :D :D
arap ırkçılığı yapılan bir filmdi başroldaki oyuncunun ismi yones di aşk filmiydi ama ismini hatırlayamadım
Eskiden aglardım ama degismedim cok sükür hala cok duygusalım
filim macera ise evet ağlarım 😂😂😂
macera ve gözyaşı ilginç bir ikili :)))
Bazen ağladığım oluyor. ya da ağlayacakmış gibi.
bazı filmlerde duygulanıp ağladığım doğrudur :)
En son "Bucket list" filminde ağlamıştım :S
Ooo ağlamazmıyımm tabiki ağlarım. Net! 😀
Kısa videolar daha etkileyici
Ağlarım hemde nasıl😭😭
yani. duygulandigimiz zmanlad. oluo
Göz yaşlarım kurudu
:/ deme
😒😒
Al yazmalimi izlerken ağlarım
Derinden etkilemişse evet
bir kere titanikte ağlamıştım son sahnede :s😂😂
Hemde çok ağlarım ☺️