Ya film izliyorlar ya oyun oynuyorlar belki dışarı çıkıyorlar haberim bile olmuyor gece yarısına kadar film müzik sohbet su bu derken kendisi bana yazmıyor acaba dayısı sevgilisi olsaydı yazmamazlik yapar mıydı insanları Cok önemsiyor ben hariç skldim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı. Sen hariç insanları çok önemsiyorsa seni sevmiyordur net bilgi. İlişki olaylarının kitabını yazmış biri olarak konuşuyorum. İnsan yeri geliyor çok aşık olunca çok sevdiği ailesini bile gözü görmüyor sevgilisini ondan bile üstün tutuyor. Tabi bu tek kişi için geçerli oda aşık olunan kişi için başka aile kimseyle kıyas bile edilemez. Neden kızlar bunu anlayamıyor musunuz anlamıyorum. Birinin önceliği hep siz olmadığınız da sevilmediğinizi anlayın. Şimdi slak erkekler benim bunu sadece karşı taraftan beklediğimi sanar ama öyle değil. Benim içinde aşık olduğum kişidir öncelik. Kızlar ilgi değer öncelik görmediğiniz yerden kaçın. Ben birinin hayatında ya 1. Sıradayımdır ya yokumdur mesela sizlerde bunu diyin. Buralarda böyle saçma sapan soru soracağınıza aklınız mantığınız yok mu cevabı siz kendi içinizde veremiyor musunuz? Şu erkeklere taviz vermeyin. Senin ilişkin sevgi içinde olan aşk içinde olan ilişki olsaydı emin ol bu tarz soru sormazdın. Bende bana aşık olan kişilerle oldum ve burada kaç bin tane soru sormuşumdur onlarla alakalı tek bir soru sormadım. Sormayı gerektirecek davranışa girmediler çünkü. Bana hep 1. Sırada olduğumu hayatlarının aşkı olduğumu hissettirdiler olması gereken de bu yoksa neden bir ilişkim bir evliliğim olsun ki? Bazıları ilişki konusunda bu hayatın cennetini yaşarken neden bazıları cehennemini yaşasın ki? Sadece senin sorun konusunda değil erkeklerden yana her problem hakkında diyorum dediklerimi. Seni buralara düşürüp bu soruyu yazdıran seni sevmiyordur bırak aşık olmayı sevmiyor yani. Yoksa dayı mayı ne ooooo. Sen sadece bana kulak ver..
14 Yorumla
Soran+1 yılO kadar şey yazmışsın haklısın hepsindede
- +1 yıl
Bin tane şey yaşadım onların tecrübesi bu. Aşık insanlar da gördüm hem bana hem başkasına. Belli ediyor yani kendini ailesinden bile önce tutuyor seni kaldı ki dayı, arkadaş başkaları kim? Tüm hayatı sen olursun. Hayatının merkezine seni koyar yani aşık olmanın açılımı bu. Yeteri kadar sevmek dersen ailesinden üstte görmez başkalarından üstte görmez seni. Sıradan bir sevmektir o sırf sevgilisisin diye.
Soran+1 yılSıradan biriymsim ki bana diyor ki sana 7 24 mesaj mi ataym illaki isim oluyor falan. Ablasına gidiyor geç yazıyor dayısı geliyor geç yazıyor nesnesine gidiyor geç yazıyor teyzesine gidiyor geç yazıyor ben artık yoruldum laf anlatmaktan
- +1 yıl
Canım benim kendine bunu yapma cidden yapma. Seni önemsediği yok. Hiç mi aşık olan insan görmedik. Beni en sevmeyen bile beni böyle arka plana atmadı. Aşık olan zaten her durumda yazıyor. Kendinden bile önce seni düşünüyor. Hani kadınların daha duygusal olduğu, evliliğe meraklı olduğu, yazmaya ilgiye daha çok ihtiyacı olduğu vb şeyler bilinir ya hayır aslında öyle değil. Aşık olan bir erkek kadından bile önce düşünür bunları. O uygular hepsini. Örnek ben bana aşık olan erkeğe az geç yazsam kaç tane mesaj atardı. Sürekli buluşmak isterdi. Ailesi beni istemiyordu benim ailemde onu istemiyordu hepsini karşısına alıp benle gidecekti. Arkadaşları falan da benimle olsun istemiyordu yine onları da sktr etti. Kendınden bile daha çok sevip düşünürdü. Hep evlilik hayalleri. Sürekli yazar arardı. Uykusunda adam neredeyse yazacak. 7 18 telde konuşurduk. Geriye kalan 6 saat ben uyuyordum. İşe giden biriydi buna rağmen tel kulağımıza yapışıktı. Bakkalcı bile gözümün içine bakardı ki bu ne böyle sürekli bir telde insan konuşur mu diye. Ben değerlerini bilemedim orası ayrı. Ama benden milyon kat fazla bu ilişkide emekleri vardı bahsettiğim 2 kişi. Diğerleri de normale sevgililik ilişkisi işte aşık değildiler ama arka plana da atmazdılar öyle normaldi her şey. Ama insan bir kez Nirvana’yı görünce ve yaşıda ilerleyınce sıradan sevgililik olaylarını istemiyor. Uzun zamandır yalnızım yine aynı aşkla biri beni sevmeli ki evlenebileyim. Sende kendine yazık etme o sana göre biri değil. Neden başkalarının ilişkisi mutluyken senınkı böyle kötü olsun? Başkalarına kulak verme onlar seni anlayamaz boş konuşurlar.
En İyi Cevaplar
+1 yılBende de buna benzer dert var. Gözümde büyütmemeye takilmamaya gündem yapmamaya çalışıyorum. Diyorum güvende mutlu keyfi yerinde o halde sorun yok diyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte konusmadan ilişki nasıl yürür ki
- +1 yıl
Hiç konuşmuyoruz diye birsey yok ki. Mesela Ailesi yanındayken daha az iletişim oluyor onun dışında bi sorun yok
+1 yılBu nasıl muhabbet tövbe tövbe bugünlerde canım çok sıkkın bir tek şey için katlanılır dönüşünün olması pek de gerçekçi değil ama bana nasipmiş solması demiş Serdar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
28Cevap
+1 yılSevgilinin de kendine ait bir hayatı var. Sadece senden ibaret olmasını beklemen fazla bencilce. Neden bizim ülkemizde sevgili olmanın ne demek olduğunu bir türlü anlayamıyoruz. Kafes aşki yaşatmak bu beklentileriniz... Dayısı gelmiş ve onunla vakit geçirecek elbette sana da illa yazıyordur tüm gün boyunca hiç yazmamazlik yaptığını sanmıyorum. Ben ben ben diyerek yaşanmaz bir ilişki , böyle beklentiler o ilişkiyi bitmeye mahkum eder
05 Yorumla- +1 yıl
Ben ps de maç yaparken gol yeme uğruna bile sana yazıyorum jfkkek diyorum durun lan yengeniz den habar geldi 😂
- +1 yıl
@DoluRakıŞişesi sen de ben ben ben diyin zaten 🧘🏼♀️😂
- +1 yıl
@pilly_bhebek biz de böyle ille de ben ille de ben, ille de sen ille de sen kdksks her zaman ilk ben, canım ben, canım sen 🌝
- +1 yıl
@DoluRakıŞişesi bende öyle değil benim sayemde dengeliyoruz sen istediğin kadar bid bid yap bana 🥳
- +1 yıl
@pilly_bhebek sen yine de öyle deme. Çok sevdiğimi biliyorsun...
+1 yılYani bence arada özgür bırak napıyor adam sanki yani? Alt tarafı erkek erkeğe takılıyorlar. Önceliği her zaman sen ol ama biraz adamı anla erkek erkeğe takılmalarına da karışma. Sen de kızlarla aktiviteler düzenle tek hayatın sevgilin olmasın. Bu sayede bu sorun da ortadan kalkar.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olacak bundan sonra oda ne hali varsa görsün bundan sonra
- +1 yıl
Yalnız bu siniri sevgiline yansıtma. İlişkiniz yara alabilir. Belli etme takıl kafana göre seni merak etsin bırak akışa 😎🌼🌼
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sende onu kendi haline bırak ayrıl yani çünkü sürekli sinir olup ağzını açamıyorsan o zaman tek çözüm ayrılmak neden ayrıldık derse söylersin ona nedenini.
ya da önce sevgilini al karşına konuş uyar baktın dinlemiyor ayrıl. Öyle daha iyi olur.
Eğer bir şey yapmazsan bir yerden sonra daha kötü olursun piskolojik yönden.
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben hep öyle yaparım uyarırım baktım düzelmiyorlar ayrılırım zaten kimse de düzelmez en fazla 1-2 gün rol yaparlar.
- +1 yıl
@ofsıkıldımyine evet sonra neden ayrıldın benimle diye açıklamak zorunda kalmazsın..
Ama eğer ailesinden çok sevdiği birisiyse o dayısı o zaman seni pek sallamyacak gizliüye haberin olsun. - +1 yıl
Aynen yani ben çok net bitiririm neden söylemeden sessiz kaçan ayrılanlar da çok şerefsiz gelir. Tabii ki nedeni sorunu söylemelisin yani.
- +1 yıl
Ama genel deneyimim şu. Kimse erkekler filan değişmiyor abi. Sadece işte 1-2 gün senin istediğin gibi oluyor sonra yine aynı ondan insan sinir krizi geçiriyor hep aynı nedenlerden kavga etmekten. Öküzse öküzdür. Pisse pistir. Annesinin kölesiyse öyledir. Malsa maldır. Cimri ise cimridir. Ondan bence zorlamadan ayrılmak lazım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana ne dayısından. Sen varsın diye sevgilinin hayatında başka insanlar olmayacak mı? Şu çapsız zihinden kurtulun. Erkekler sizin esiriniz değil. Kusura bakma ama çapsız bir zihin yapın var. Sevgilinin yerinde olsam böyle yaptığında sana tokatı atardım.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBazı kadınlar bütün ilgiyi kendisine bekler. Böyle bir dünya yok.
Cevap sahibi+1 yıl@sude1212 Hak edene tokatı atarım.
- +1 yıl
Ne demek Tokat lan şerefsiz
Cevap sahibi+1 yıl@ofsıkıldımyine Tokat ne demek bilmiyor musun, google'a gir yaz, öğren. Dozunda yapıldığında güzel bir eğitim yoludur. Sen bana karışamazsın demenin bir başka yoludur. Bu arada şerefsiz bana demezler, erkeklere psikolojik şiddet yapan kadınlara denir.
Soran+1 yılSen git annene tokat at boyundan büyük laflar etme altında kalırsın ezilirisn
Cevap sahibi+1 yılSen git annene tokat at. Ezik kadın.
- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılGelsin mi? Hadi gelsin sabah sabah...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirisinde bende öyle yaptım, kız arkadaş geldi eve tele bakarmısın ayarlarına dedi ve uykum var diyerek uzandı.
Bende 1 saat tel ile uğraştım sonrada fırçayı yedim tabi, uykusu yokmuş aslında.00 Yorumla
+1 yılEn doğrusu bu konuyu onunla görüşün... Sizi seviyorsa hatasından döner...
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha bana laf etti yüzüme telefonu kapatti
- +1 yıl
Bırak ne hali varsa görsün. Sevgili olacak kimse mi kalmadı memlekette...
Sevgilinin yerinde olsaydım tokat atardım sana ağlayana kadar tokatlarım seni
02 Yorumla
Soran+1 yılPardon niye
Bir dayı kadar olamadığın için kendinden utanacağın yerde, adamı mı sorguluyorsun yetersiz Ulvi?
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yılSadece dayı değil evlerine kim gelirse gelsin misafir olunca evdeki tek genç kendisi o yüzden mi bu kadar dinlerine giriyor anlam veremiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani sonuçta dayısı. Eğer haftada 1 kere olan bir şeyse göz yum derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılorada gelip kalıyorlar bu ne sumsuklik ya
Senle ilgilenmesi lazım birazda olsa vakit geçirmeli her şeyin yeri zaman ı var akrabası dır tamam ama bir tarafta sen varsın senle daha çok ilgilenmeli
22 Yorumla
Soran+1 yılBenimle ilgisi yok adamın surkeli kim gelirse gelsin misafr olunca yazmıyor nefret ettim ya misafir kelimesinden
+1 yılSaçma sapan konuları dert ediyorsunuz, az olgunlaşın
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilimin üst katında arkadaşım oturuyor o bilmiyor ama arkadaşıma gitmek için bahaneler bulmaya çalışıyorum belki Bi apartmanda denk geliriz die adama bak mk
14 Yorumla
Soran+1 yılSürekli karşımda aval aval gülüyor skldim ben
- +1 yıl
Ayrılman senin için daha iyi olacak emin ol
Soran+1 yılTartismiyorum adam akıllı yazmadı aradı aradigindada oyun oynuyor sürekli klavye sesi geliyor arkadan. Sinir oldum yaa bu seferde buna mi karisiyorsun şuna mi karisiyorsun deyip duruyor
- +1 yıl
Adamın umrumda değilsin onu fark ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende o dayısı gittiğinde boşa çıktığında yazarsa müsait olma
11 Yorumla
Soran+1 yılGörür o bundan sonra
Gizli Üye(18-24)+1 yılSsomuçta dayısï katlanıxaksın mecbur zor bir durum. Senide anlıyorum. Eşinle konuş istersen kalmaları konusunda
00 Yorumlabence bundan rahatsız oldugunu soyle dayısıyla görüşmesini engelleyemezsin ama arada haber vermesini merak ettiğini vs söylersen daha iyi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim sana söylüyorum misafr var onlarla oturuyorum diyor. İşi gücü yalan ne kadar oturursa otur bana mesaj atmaktan aciz olması gerçekten can skici bı durum ve ben artık uzaklasiyorum ondan farkında degil
+1 yıl
Kadınların eşi tarafını kendi akrabalarının %5 kadar tuttuğunu bilen varsa yazsın
Türk kadını kocaya gidince sadece bedeni gider00 YorumlaBence uğraşma bunla, seni önemsemeyen biri seni sevmiyordur, tecrübeyle sabit.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılulen dayisi akrabasidir kanidir sen nesin sonradan gelmis bi insansin kan bagin yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAman ne önemli dayısı yarın evlenip gitse görüşmeyeceklee bile adam akıllı neyin kan bağı bu
Cevap sahibi+1 yılhahahha bunun akillilikla ne alakasi var bizde evlenen bi dunya kuzenim var hepsi icli disli ne alaka a q
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe sıklıkla geliyor dayısı?
03 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 2 kez sonrasında o yanına gidiyor
- +1 yıl
Biraz abartıyorlar ama gerçi sevgilisiniz pek müdahale etme hakkın yok ama evli olsaydınız postayı koy diyecektim
Soran+1 yılHaklısın gerçekten
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Demek ki seni sevmiyor kızım.
10 YorumlaEvleniğinde daha beter ilgisiz olur o
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılDayısı kaç yaşında 😂
00 Yorumla
+1 yılDayısının dayiyor olabilir yani
02 Yorumla- +1 yıl
Dayisina
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılKarşına al ve ya dayın ya ben tarafını seç de 😄
00 Yorumla
+1 yılBaya baya evli çiftler gibi olmuşunuz
01 YorumlaDayısı değildir belki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.
+1 yılDayısı versin bundan sonra dfgjj
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Senin başka işin yok mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kocam da yeğeni gelince unutuyor
05 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sinir bozucu birde ablaları var nasıl düşkün migdemi bulandiryor bu halleri ondan soğuyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi anlıyorum seni yazacaktım da gizlisin
Soran+1 yılAttım istek
Cevap sahibi+1 yılYazdım
Dayısı olduğundan emin misin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTriplenecek başka bişey kalmadıysa tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayısına ver gitsin
00 YorumlaSalla gitsin seni çantada keklik olarak görüyor
20 Yorumlafarklı sehirden mi geliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYok aynı sehir
+1 yılErkegin istediyini yapar karısamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılZihniyete bak
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın.
03 Yorumla
Soran+1 yılSaatlerce yazmıyor birde biliyorum o yanındayken böyle seyler yapıyor duyuyor yani aynı yaşta olmaları çok sinir bozucu
- +1 yıl
Aynen.
Soran+1 yılDayısı eminim aynı yastalar sürekli film izliyorlar oyun oynuyorlar geldiğinde
Dayısıyla böyle samimi olanlar varmiymis 😁🙄🙂
10 Yorumla
+1 yılbırak biraz vakit geçirsin dayısıyla ne olur yani
00 Yorumla
+1 yılbu kadar sıkmayın erkekleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaa adamı rahat bırak bi
00 Yorumla
+1 yılHakkisin
00 Yorumla
+1 yılDayısına aşık
10 Yorumlane alaaka ki
00 Yorumla
+1 yılHaklısın
00 Yorumla
+1 yıldikkst wt basmasin
00 YorumlaDwğilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDayisini mi zkio
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDayına dayıyayım de
10 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim dayısı gelince beni unutuyor çok sinir oluyorum artık, haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler